malgos2 14.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet)2 - Janek (2 komplety)3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo5 - Kamyk 5 kompletow Na razie jest 12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2009 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 DLACZEGO JA NIE DOSTAJĘ POWIADOMIEŃ O TYM CO WY TU WYRABIACIE??? Słuchajcie - to co zrobiła Małgoś jst bardzo ważne - każdy kto wysłał cokolwiek do bacik, dopisuje się do listy powyżej razem z leką specyfikacją tego co poszło. W przeciwnym razie nie mam możliwości kontrolowania ich a Ci z Was, którzy wysyłali bezpośrednio z allegro, nigdy nie dowiedzą się czy to za co zapłacili rzeczywiście dotarło. Nef, kiedy można spodziewać sie konwoju nr 2? a moż zrobimy tak jak to było poprzednio? jakaś ogólnowarszawska i okoliczna zbiórka w jednym miejscu ( w Boże Narodzenie był to Plac Willsona) i każdy przyniesie co tam m w domu dla dzieci. To zaoszczędzi stołecznym forumowiczom latania na pocztę bo zawsze przyjemniej jest zobaczyć Nefer niz jakąś obca babę z okienka a poza tym zacieśniamy w ten sposób stosunki khę khę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Małgoś poproszę nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 .... no Was spuścić na weekend z oka... to się człowiek potem połapać nie może w tym co Wy tu wyrabiacie ale jestem.... ciuchów nie dam, bo Was pewnie rozmiary 86-92 nie interesują, co???? pościeli tyż nie dam bo wszystko co miałam wydać już pocięłam na szmatki do ścierania syfu na budowie.... nic, zostaje zadręczanie Małgoś GOSIA dawaj priva z kontem a co Dandiemu wolno to mnie nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 15.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 melduje posłusznie, że przelew wyszedł Nefer, przez Ciebie pierwszy raz w życiu żałuje, że mieszkam tak daleko od Stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 melduje posłusznie, że przelew wyszedł Nefer, przez Ciebie pierwszy raz w życiu żałuje, że mieszkam tak daleko od Stolycy a ja Cię zapewniam, że masz czego żałować Nefcia to kapitalna kobita jezd ale to temat na inny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 15.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nitubaga, zaczynam się o tym przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dzien dobry. Dzisiaj, godz. 10:56 - kaske mam od:1. DŻORDŻ52. GOSIEK333. KaskaMaciej4. Jedna wplata z Babinca Razem 500 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dandimiałeś pokazać co doszło do bacik. wiem że brak czasu ale nie wiem czy interweniować czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 musisz zaczekać. Po prostu musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nef, kiedy można spodziewać sie konwoju nr 2? a moż zrobimy tak jak to było poprzednio? jakaś ogólnowarszawska i okoliczna zbiórka w jednym miejscu ( w Boże Narodzenie był to Plac Willsona) i każdy przyniesie co tam m w domu dla dzieci. To zaoszczędzi stołecznym forumowiczom latania na pocztę bo zawsze przyjemniej jest zobaczyć Nefer niz jakąś obca babę z okienka a poza tym zacieśniamy w ten sposób stosunki khę khę KONWÓJ nr.2 Dziś o 19.00 mam call'a z US - i będę widziała jak rozłożę szkolenia do projektu (czeka mnie wycieczka do Katowic i Wrocławia, więc muszę to zaplanować do kupy) Oznacza to, że będę mogła zaplanować wyjazd drugiego konwoju. Postaram się wyruszyć w ten piątek - cały szpas zbiorę w czwartek wieczorem na mojej budowie - jeśli ludkom będzie pasowało. Wstępnie uprzedziłam już moja panią Prezes, że nie ma mnie w piątek - zresztą pani Prezes również przywlecze jakiś wór ciuchów Taki jest wstępny plan. Co z niego wyjdzie - potwierdzę dziś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 melduje posłusznie, że przelew wyszedł Nefer, przez Ciebie pierwszy raz w życiu żałuje, że mieszkam tak daleko od Stolycy Kochana , nic sie nie przejmuj - to w końcu nie inny kontynent - na pewno życie nas gdzieś spiknie w końcu Ja w to wierzę :) Nitu - nie przesadzaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.06.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 czeka mnie wycieczka do Katowic i Wrocławia, więc muszę to zaplanować do kupy mam nadzieję że zaplanujesz to ODPOWIEDNIO sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Efilko no mmmmmaaaaaszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nefcia tzn że do ciebie do piatku można cosik podrzucić ?????? a ty się "brykniesz" z tymi rzeczami ??? tylko prosze nakreślcie w skrócie co trza bo kurcze czasu brak żebym teraz wszystkie posty czytała Poproszę o szybki skrót i numer konta i czy ewentualnie to co zdobedę mam dostrczyć do Neferki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nefcia tzn że do ciebie do piatku można cosik podrzucić ?????? a ty się "brykniesz" z tymi rzeczami ??? tylko prosze nakreślcie w skrócie co trza bo kurcze czasu brak żebym teraz wszystkie posty czytała Poproszę o szybki skrót i numer konta i czy ewentualnie to co zdobedę mam dostrczyć do Neferki ?? Info na bieżąco na Warszawskiej Grupie Babskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nefcia tzn że do ciebie do piatku można cosik podrzucić ?????? a ty się "brykniesz" z tymi rzeczami ??? tylko prosze nakreślcie w skrócie co trza bo kurcze czasu brak żebym teraz wszystkie posty czytała Poproszę o szybki skrót i numer konta i czy ewentualnie to co zdobedę mam dostrczyć do Neferki ?? Info na bieżąco na Warszawskiej Grupie Babskiej dzięki - juz mi powiadamiacze zadziałały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nefcia tzn że do ciebie do piatku można cosik podrzucić ?????? a ty się "brykniesz" z tymi rzeczami ??? tylko prosze nakreślcie w skrócie co trza bo kurcze czasu brak żebym teraz wszystkie posty czytała Poproszę o szybki skrót i numer konta i czy ewentualnie to co zdobedę mam dostrczyć do Neferki ?? Czy to do mnie? Dzisiaj, godz. 18.09 - kaske mam od: 1. DŻORDŻ5 2. GOSIEK33 3. KaskaMaciej 4. Jedna wplata z Babinca 5. kiwuska 6. Kruelcia 7. Nefcia Razem 845 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nefcia tzn że do ciebie do piatku można cosik podrzucić ?????? a ty się "brykniesz" z tymi rzeczami ??? tylko prosze nakreślcie w skrócie co trza bo kurcze czasu brak żebym teraz wszystkie posty czytała Poproszę o szybki skrót i numer konta i czy ewentualnie to co zdobedę mam dostrczyć do Neferki ?? Czy to do mnie? Dzisiaj, godz. 18.09 - kaske mam od: 1. DŻORDŻ5 2. GOSIEK33 3. KaskaMaciej 4. Jedna wplata z Babinca 5. kiwuska 6. Kruelcia 7. Nefcia Razem 845 PLN Małgoś może mi pomóc - daj konto na które mam wpłacić kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.06.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 słuchajcie, tak na szybko oftopujemy: wklejam wam linka do posta naszego forumowego kolegi bo wierzę że równolegle możemy pomagać wielu roznym osobom. http://forum.muratordom.pl/post3427039.htm#3427039 Krew można oddać w każdym miejscu w Polsce - jeżeli oddamy ją z zaznaczeniem że jest dla konkretnej osoby, dotrze do Doroty wcześniej. Przypominam, że ARh+ przyjmuje tę samą grupę bądź zero z tym samym Rh. Ruszamy do punktów krwiodawstwa. Nefcik, piszę priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts