Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Konwój numer 2 na Ścianę Wschodnią.

Skład : Neferka i Kruelcia

Start : piątek, 19.06 godz. 12.00 Pl. Wilsona , parking przy banku (obok kina Wisła vis a vis parku)

Tam można przywieźć prezenty dla dzieciaków.

ALBO - jak komu wygodniej - w czwartek 18.06. na budowę do mnie od godz. 17.30 jestem i czekam na darczyńców.

Dorzucę swoją cegiełkę w czwartek do Nefci - 5 kompletów pościeli i 5 prześcieradeł :)

Neferka sorki,że Cię molestowałam fonicznie , ale dopiero teraz dotarłam home :oops:

Kochanie, to ja przepraszam, że mi się warknięcie wyrwało :( :oops: - zdążyłam zdjąć buty po pracy i właśnie robiłam śniadanie jak zadzwoniłaś :):)

Ale odbieramy się jak kamertony :):)

TRZECI ADRES ZRZUTU DARÓW DLA DZIECI

Codziennie można zrzucić towar u mnie w biurze między 10.00 a 17.00

Nawet jeśli mnie nie będzie osobiście to są pracownicy.

Będą powiadomieni.

Biuro mieści się na Żoliborzu- w razie gdyby komuś pasowało w inny dzień albo w inną porę albo co ...

Adres na priv dla chętnych.

W zasadzie może działać od jutra od 11.00 (wyjątkowo - popracuję dziś pewnie do 3.00 to jutro się nie zerwę o świcie :))

ja sprawdziłam, do wysyłki nadaje się tylko jedna pościel, reszta to już nie ma sensu :roll:

a jakie prześcieradło?

To dokupię, żeby chociaż komplet był :roll:

pieniędzy nie mogę przelać w tej chwili bo zaczęliśmy tysiąc spraw na raz i zaczynamy sobie nie radzić... :-?

pieniędzy nie mogę przelać w tej chwili bo zaczęliśmy tysiąc spraw na raz i zaczynamy sobie nie radzić... :-?

to tak jak u mnie ...wczoraj klękł mi samochód .... rozrząd i pompa wody , cud nad cudami że silnik ocalał ...kilka stówek mnie szarpnie :evil: .... chyba nie dam rady przelać na razie (pisałam dandiemu na priv) ...ale jak cos się zmieni , zaraz wpomogę (czekam na zwrot vat - ale jak wiemy US sie nie spieszy :-? )