Nefer 16.06.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dario, Daggulka, dajcie spokój - ważne, że jesteście. Kasa to nie wszystko :) Dziś ktoś jutro Wy W przyrodzie nic nie ginie Serducho trza mieć wielkie i starczy :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet)2 - Janek (2 komplety)3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo5 - Kamyk 5 kompletow6 - Dobroszka 5 kompletow7 - galka - 4 komplety Na razie jest 21... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.06.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzisiaj doszlo od: 8. Anbudow 9. agnieszkakusi 10. zuzanki 11. Mai 12. Olgi 13. Myszy Razem: 1816,90 (koncowka smieszna, bo od Mai przyszly eurony ). Niech nie marudzi....waluta dobra jak kazde inne... Dobrze, ze juz doszlo!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzisiaj doszlo od: 8. Anbudow 9. agnieszkakusi 10. zuzanki 11. Mai 12. Olgi 13. Myszy Razem: 1816,90 (koncowka smieszna, bo od Mai przyszly eurony ). Niech nie marudzi....waluta dobra jak kazde inne... Dobrze, ze juz doszlo!! Maja Nie marudzi, nie marudzi, bardzo fajna kwotka przyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu. Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik. Nie wiem czy wpisujecie na listę jak przesyłka dojedzie dopiero do Bacik? Ja nie będę miała możliwości sprawdzic czy ona doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale mam niusa - tylko nie wiem czy mnie niektórzy nie rozerwą za moje wychodzenie przed szereg.... W pierwszym tygodniu lipca mam (mamy ?) umówione spotkanie z samym największym Rzecznikiem Praw Dziecka, Panem Markiem Michalakiem w sprawie dzieci z Bacik i ośrodka. Jest też wejście do urzędu Marszałkowskiego w Białymstoku (pod który podlega ta placówka). Strasznie się cieszę Kasy z tego raczej nie będzie ale będzie wiedza gdzie, z kim, jak i kiedy :) Dandiiiii :) Co Ty na to ? P.S. tu sie nisko kłaniam Sławkowi, ktory nam to wszystko załatwił- o Sławku Wam oppowiem następną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu. Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik. Nie wiem czy wpisujecie na listę jak przesyłka dojedzie dopiero do Bacik? Ja nie będę miała możliwości sprawdzic czy ona doszła Dopisz sie teraz, zebysmy wiedzieli ile dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale mam niusa - tylko nie wiem czy mnie niektórzy nie rozerwą za moje wychodzenie przed szereg.... W pierwszym tygodniu lipca mam (mamy ?) umówione spotkanie z samym największym Rzecznikiem Praw Dziecka, Panem Markiem Michalakiem w sprawie dzieci z Bacik i ośrodka. Jest też wejście do urzędu Marszałkowskiego w Białymstoku (pod który podlega ta placówka). Strasznie się cieszę Kasy z tego raczej nie będzie ale będzie wiedza gdzie, z kim, jak i kiedy :) Dandiiiii :) Co Ty na to ? P.S. tu sie nisko kłaniam Sławkowi, ktory nam to wszystko załatwił- o Sławku Wam oppowiem następną razą noooo Nefcia to zaszalałaś SUPER - mam nadzieje, ze to wzmocni 'współprace' władz z darczyńcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł Czyli jest 25 i 3 bez przescieradel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 kurrrde, Nefcia .... dabrdzo dobry krok we właściwą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 kurrrde, Nefcia .... dabrdzo dobry krok we właściwą stronę NO właśnie nie wiem, ale chcę Dandika do W-wy ściągnąć bo razem jesteśmy umówieni (tylko on o tym jeszcze nie wie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale mam niusa - tylko nie wiem czy mnie niektórzy nie rozerwą za moje wychodzenie przed szereg.... W pierwszym tygodniu lipca mam (mamy ?) umówione spotkanie z samym największym Rzecznikiem Praw Dziecka, Panem Markiem Michalakiem w sprawie dzieci z Bacik i ośrodka. Jest też wejście do urzędu Marszałkowskiego w Białymstoku (pod który podlega ta placówka). Strasznie się cieszę Kasy z tego raczej nie będzie ale będzie wiedza gdzie, z kim, jak i kiedy :) Dandiiiii :) Co Ty na to ? P.S. tu sie nisko kłaniam Sławkowi, ktory nam to wszystko załatwił- o Sławku Wam oppowiem następną razą To dopiero wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 kurrrde, Nefcia .... dabrdzo dobry krok we właściwą stronę NO właśnie nie wiem, ale chcę Dandika do W-wy ściągnąć bo razem jesteśmy umówieni (tylko on o tym jeszcze nie wie ) choć miewa humory i często strzela fochy - to dobry człek jest - może Ci nóg z tyłka na zlocie nie powyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 16.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nefer-jazda po bandzie to mały pikuś przy tym co wymyśliłaś.Może jak piszesz pieniędzy z tego nie będzie ale pańskie oko konia tuczy,nawet jeśli ,,góra'' będzie tylko znała temat to już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 choć miewa humory i często strzela fochy - to dobry człek jest - może Ci nóg z tyłka na zlocie nie powyrywa Właśnie sie zastanawiam czy mu sie na oczy pokazywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale wracając do rzeczy przyjemnych - zebrałam : 45 koszulek 6 koszul wyjściowych 5 grube bluzy 3 kurtki ( 1 jesienna ortalion i polar, dwie typowo zimowe) stosik piżam ( nie chce mi się liczyć ,szcególnie, że są rozkompletowane) 2 szlafroki Poprane i niewyprasowane (no way ) Może jeszcze cos wygarnę z szaf.. Bałagan wygląda tak : http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SjfXnlwVYXI/AAAAAAAAFAE/GoqJuoct7lY/s512/IMG_1460.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A czy nowa bielizna osobista też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A czy nowa bielizna osobista też się przyda No pewnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To jakie mniej więcej rozmiary kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts