Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj doszlo od:

8. Anbudow

9. agnieszkakusi

10. zuzanki

11. Mai

12. Olgi

13. Myszy

Razem: 1816,90 (koncowka smieszna, bo od Mai przyszly eurony :wink: ).

Niech nie marudzi....waluta dobra jak kazde inne...

:wink:

:lol: :lol: :lol:

Dobrze, ze juz doszlo!!

Maja

Nie marudzi, nie marudzi, bardzo fajna kwotka przyszla. :wink:

Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu.

Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik.

Nie wiem czy wpisujecie na listę jak przesyłka dojedzie dopiero do Bacik? Ja nie będę miała możliwości sprawdzic czy ona doszła :roll:

Ale mam niusa - tylko nie wiem czy mnie niektórzy nie rozerwą za moje wychodzenie przed szereg....

W pierwszym tygodniu lipca mam (mamy ?) umówione spotkanie z samym największym Rzecznikiem Praw Dziecka, Panem Markiem Michalakiem w sprawie dzieci z Bacik i ośrodka.

Jest też wejście do urzędu Marszałkowskiego w Białymstoku (pod który podlega ta placówka).

Strasznie się cieszę :) Kasy z tego raczej nie będzie ale będzie wiedza gdzie, z kim, jak i kiedy :):):)

Dandiiiii :):) Co Ty na to ?

P.S. tu sie nisko kłaniam Sławkowi, ktory nam to wszystko załatwił- o Sławku Wam oppowiem następną razą :)

Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu.

Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik.

Nie wiem czy wpisujecie na listę jak przesyłka dojedzie dopiero do Bacik? Ja nie będę miała możliwości sprawdzic czy ona doszła :roll:

Dopisz sie teraz, zebysmy wiedzieli ile dokupic. :roll: :roll: :roll:

Ale mam niusa - tylko nie wiem czy mnie niektórzy nie rozerwą za moje wychodzenie przed szereg....

W pierwszym tygodniu lipca mam (mamy ?) umówione spotkanie z samym największym Rzecznikiem Praw Dziecka, Panem Markiem Michalakiem w sprawie dzieci z Bacik i ośrodka.

Jest też wejście do urzędu Marszałkowskiego w Białymstoku (pod który podlega ta placówka).

Strasznie się cieszę :) Kasy z tego raczej nie będzie ale będzie wiedza gdzie, z kim, jak i kiedy :):):)

P.S. tu sie nisko kłaniam Sławkowi, ktory nam to wszystko załatwił- o Sławku Wam oppowiem następną razą :)

noooo Nefcia to zaszalałaś :p SUPER - mam nadzieje, ze to wzmocni 'współprace' władz z darczyńcami :)

1 - Aglig (1 komplet)

2 - Janek (2 komplety)

3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)

4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo

5 - Kamyk 5 kompletow

6 - Dobroszka 5 kompletow

7 - galka - 4 komplety

8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł

1 - Aglig (1 komplet)

2 - Janek (2 komplety)

3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)

4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo

5 - Kamyk 5 kompletow

6 - Dobroszka 5 kompletow

7 - galka - 4 komplety

8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł

Czyli jest 25 i 3 bez przescieradel. 8)

To dopiero wiadomość :lol: :lol: :lol:

kurrrde, Nefcia .... dabrdzo dobry krok we właściwą stronę :D

NO właśnie nie wiem, ale chcę Dandika do W-wy ściągnąć bo razem jesteśmy umówieni (tylko on o tym jeszcze nie wie :) :oops: :o )

choć miewa humory i często strzela fochy - to dobry człek jest - może Ci nóg z tyłka na zlocie nie powyrywa :roll: :lol: :wink:

Ale wracając do rzeczy przyjemnych - zebrałam :

45 koszulek

6 koszul wyjściowych

5 grube bluzy

3 kurtki ( 1 jesienna ortalion i polar, dwie typowo zimowe)

stosik piżam ( nie chce mi się liczyć ,szcególnie, że są rozkompletowane)

2 szlafroki

Poprane i niewyprasowane (no way :))

Może jeszcze cos wygarnę z szaf..

Bałagan wygląda tak :

http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SjfXnlwVYXI/AAAAAAAAFAE/GoqJuoct7lY/s512/IMG_1460.JPG