Nefer 16.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Targetem są dzieci ze szkoły podstawowej i gimnazjum - a więc dość szeroko... Dandii przyjdzie to pewnie poda szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Są na zbyciu dwa stalowe łóżka z materacami, po bratanicach. Stan bdb - spały na nich panny w wieku przedszkolnym. Łóżka można stać solo, mogą być piętrowe (jest drabinka).Łóżka mają wymiar 97x200, wymiary materacy to 90x193 cm. Tak sobie myślę, że same łóżka to pewnie potrzebowałyby jakichś atestów, ale materace mogą się przydać. Ewentualny transport spróbuję zapewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Targetem są dzieci ze szkoły podstawowej i gimnazjum - a więc dość szeroko... Dandii przyjdzie to pewnie poda szczegóły Ja bym jutro kupił koło siebie u producenta i podrzucił Ci w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Targetem są dzieci ze szkoły podstawowej i gimnazjum - a więc dość szeroko... Dandii przyjdzie to pewnie poda szczegóły Ja bym jutro kupił koło siebie u producenta i podrzucił Ci w czwartek Cool - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gdzie jest Dandi tak w ogole, he? Moze tak bysmy sie dowiedzieli, ile chlopcow, ile dziewczynek i takie tam... Tej kasy co ja zbieram na 100% zostanie, mozna by cos kupic jeszcze, wiec dobrze byloby wiedziec co by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pan Dandi prosi o wybaczenie, ale ma trochę inne zajęcia w dniu dzisiejszym. Mianowicie wylądował z Tosią i mamą Tosi w szpitalu. Wszystko jest pod kontrolą, Mała na robione analizy tudzież jest doładowywana kroplówką. Jutro Panie wracają do domu. Dandi bardzo przeprasza za swoją nieobecność, ale duchem tu wciąż jest. P.S. nie urwał mi głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 To zyczymy zdrowia dziewczynom. Na Forum to jak na wojnie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 P.S. nie urwał mi głowy :) A mówiłam,że Mu ten tytuł łapki zwiąże Dużo zdrówka dla Dziewczyn obu i szybkiego powrotu do domu , bo w szpitalach to jednak niefajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ło matko .... gdzie nie spojrzę tam same nieszczęścia ... epidemia jakaś cu cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ło matko .... gdzie nie spojrzę tam same nieszczęścia ... epidemia jakaś cu cuś ? O to, to - zdrowia życzę, dużoooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.06.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 WAS W OGÓLE NIE MOŻNA SPUŚCIĆ Z OCZU!!!! PRZYSZEDŁEM BO MI JESZCZE LECHA ŚCIAGNIECIE DO BACIK I JARKA, BRATA JEGO... I TYLKO WSTYD BY BYŁ! Rozmowa z Nefer trochę mnie uspokoiła. Dyrektorka z którą współpracujemy przyszła do pracy we wrześniu. jest nowa. W momencie organizowania przez nas akcji na Boże Narodzenie miała trzy miesiące stażu dlatego gadalismy z tą drugą. Ta nasza czyli nowa jest fajna, kontaktowa, pracowita. Dlatego jak przeczytałem o rzeczniku trochę mnie zgięło - nie chcę nasyłac rzecznika na pracowitą dobra dziewczynę. Na szczęście są telefony i omówiliśmy z Nefer wszystko co było do omówienia. Pogadamy, może uda się na stałe ośrodek dotować, może marszałek, może jakas nagroda dyrektorce. Nefer ma głos jak z bajki dziewczyy są na bierząco - Złociutka czyta FM w komórce. juz w piatek robimy bacikom nalot - nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szkoda, że czeka Ci taaaaaakie rozczarowanie - to tylko głos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie tylko, nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szkoda, że czeka Ci taaaaaakie rozczarowanie - to tylko głos :) i tak zazdraszczam - mnie mówią,że mam jak z sekslini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szkoda, że czeka Ci taaaaaakie rozczarowanie - to tylko głos :) i tak zazdraszczam - mnie mówią,że mam jak z sekslini Nefcia ma jak z telefonu zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szkoda, że czeka Ci taaaaaakie rozczarowanie - to tylko głos :) i tak zazdraszczam - mnie mówią,że mam jak z sekslini Nefcia ma jak z telefonu zaufania. Dajta spokój bo jak tu włożyć głowę w piasek jak pode mną wielka płyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Szkoda, że czeka Ci taaaaaakie rozczarowanie - to tylko głos :) i tak zazdraszczam - mnie mówią,że mam jak z sekslini Nefcia ma jak z telefonu zaufania. Dajta spokój bo jak tu włożyć głowę w piasek jak pode mną wielka płyta ? Jade na terapie do Cie we frajdej przed zlotem. To juz postanowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 łoki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 łoki :) To sie wcisnelam na sepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 łoki :) To sie wcisnelam na sepa. No toć proponowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts