malgos2 16.06.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 łoki :) To sie wcisnelam na sepa. No toć proponowałam Dzieks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 WAS W OGÓLE NIE MOŻNA SPUŚCIĆ Z OCZU!!!! PRZYSZEDŁEM BO MI JESZCZE LECHA ŚCIAGNIECIE DO BACIK I JARKA, BRATA JEGO... I TYLKO WSTYD BY BYŁ! Rozmowa z Nefer trochę mnie uspokoiła. Dyrektorka z którą współpracujemy przyszła do pracy we wrześniu. jest nowa. W momencie organizowania przez nas akcji na Boże Narodzenie miała trzy miesiące stażu dlatego gadalismy z tą drugą. Ta nasza czyli nowa jest fajna, kontaktowa, pracowita. Dlatego jak przeczytałem o rzeczniku trochę mnie zgięło - nie chcę nasyłac rzecznika na pracowitą dobra dziewczynę. Na szczęście są telefony i omówiliśmy z Nefer wszystko co było do omówienia. Pogadamy, może uda się na stałe ośrodek dotować, może marszałek, może jakas nagroda dyrektorce. Nefer ma głos jak z bajki dziewczyy są na bierząco - Złociutka czyta FM w komórce. juz w piatek robimy bacikom nalot - nie mogę się doczekać O kurdeż a ja juz Leszka i Jarka o pomoc poprosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie zapominajmy o kocie Aliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie zapominajmy o kocie Aliku. Małgośka kot miał być kieszonkowy ... ciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Udało mi się zorganizować 27 sztuk "gatek"męskich i około 60 sztuk.różnych t-shertów Wszystko nowe!!! Dostarczam jutro wszystko do Nefci Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzisiaj dostalam kaske od: 14. Nitu (ja Cie zabije, zobaczysz ) 15. Tajemniczego darczyncy. Razem jest w tej chwili 2016,90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co Małgoś, dostałaś w tytule : wyrównanie za usługi seksualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co Małgoś, dostałaś w tytule : wyrównanie za usługi seksualne ? Ale od kogo? Od Nitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Małgoś - daj na priva nr konta bo raczej już nie zdążę nic kupić dopiero teraz dostałam njusa, żeby tu zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 17.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam,Nie przesledzilam calego watku, ale podziwiam Was! Mam pytanie czy byla juz moze tutaj mowa np. o komputerach? Zapytam swojego meza komputerowca na jaki uzywany sprzet z jego strony mozna ewentualnie liczyc. Na pewno mam do oddania jeden monitor 17". I jeszcze takie pytanie: czy takie dziecko z osrodka moze np. spedzic czesc wakacji u jakiejs rodziny? Nie chodzi o jakies wodotryski, ale o zwykle zycie - obserwacje jak wygladaja standardowe relacje rodzinne, wejscie w pewien rytm codziennosci i normalnosci, wakacje spedzane chocby na dzialce pod lasem. Czy jest w ogole taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Essa, w swięta Mikołaj zaniósł komputery, ale myslę ,że w tym przypadku od przybytku nikogo głowa nie rozboli, a dzieciaki sie ucieszą...zapytaj męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co Małgoś, dostałaś w tytule : wyrównanie za usługi seksualne ? Ale od kogo? Od Nitu? ja niczym ci z PiS - dementuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A co Małgoś, dostałaś w tytule : wyrównanie za usługi seksualne ? Ale od kogo? Od Nitu? ja niczym ci z PiS - dementuję Ja nie wiem, co Neferka insynuuje, ale tajemniczy to kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Słuchajcie , w piątek dowiem się jakie potrzeby mają w Bacikach. Czy komputery, czy możliwe są wakacje (osobiście wątpię, bo to chore dzieci...ale zapyam) czy ubrania, zabawki może, a może trzeba zorganizować Autobus Stomatologiczny (właśnie rozglądam sie w temacie, może Rzecznik coś podpowie jak to skołować), ale wszystkiego się dowiem. W końcu wywiady to moja branża :) Dam znać i się zastanowimy co robimy dalej. Zreszta jak znam życie to zostaną pieniądze (nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie ) z nim też pogadam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Słuchajcie , w piątek dowiem się jakie potrzeby mają w Bacikach. Czy komputery, czy możliwe są wakacje (osobiście wątpię, bo to chore dzieci...ale zapyam) czy ubrania, zabawki może, a może trzeba zorganizować Autobus Stomatologiczny (właśnie rozglądam sie w temacie, może Rzecznik coś podpowie jak to skołować), ale wszystkiego się dowiem. W końcu wywiady to moja branża :) Dam znać i się zastanowimy co robimy dalej. Zreszta jak znam życie to zostaną pieniądze (nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie ) z nim też pogadam.. uważam że jak najbardziej TAK - daj znać kiedy co i jak i ile a pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zuzanko, myślę, że zostaną jakieś pieniądze ze zbiórki na pościel :) ale serdeczne dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nefer, Ciebie to tylko można wyściskać za takie zaangażowanie Innych oczywiście, też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zabieraj Dandiego w piątek .Ja go przenockuję i już w jedną stronę mamy załatwioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie ) z nim też pogadam.. Boże.... jeżeli mam wybierać to ja chcę liposukcję a tak serio to dziś dzwoniłem do dyrektorki, że w piątek ma nalot i niech kuffa popierze firanki bo Nefer przyjeżdża. Żebyśmy mieli jasność co to za kobieta: jak dzwoniłem malowała akurat z konserwatorami sufity... " a wiesz dandi - bo chłopaki i tak mają duzo pracy to co mam dupe paść za biurkiem - pomyślałam że pomogę, DYREKTOR!!! (kufa ktoś jej doniósł o naszej wizytacji jak nic). znów się pobeczała ( NASTĘPNA ŚCIEPA NA ZAWÓR) i zaczęła się dopytywać o co w ogóle chodzi i czy za jej plecami nie zmontowaliśmy jakiejś fundacji. Gupia... nie wie, że my się nie bawimy w biurokrację. Bosz jak ja bym Was wyściskał wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zabieraj Dandiego w piątek .Ja go przenockuję i już w jedną stronę mamy załatwioną Ostrożnie - spotkanie mamy w pierwszy tygodniu lipca - więc Ci sie Dandi zalęgnie :) A on ma dwie Laski do opieki w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts