Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WAS W OGÓLE NIE MOŻNA SPUŚCIĆ Z OCZU!!!!

PRZYSZEDŁEM BO MI JESZCZE LECHA ŚCIAGNIECIE DO BACIK I JARKA, BRATA JEGO... I TYLKO WSTYD BY BYŁ!

Rozmowa z Nefer trochę mnie uspokoiła. Dyrektorka z którą współpracujemy przyszła do pracy we wrześniu. jest nowa. W momencie organizowania przez nas akcji na Boże Narodzenie miała trzy miesiące stażu dlatego gadalismy z tą drugą. Ta nasza czyli nowa jest fajna, kontaktowa, pracowita. Dlatego jak przeczytałem o rzeczniku trochę mnie zgięło - nie chcę nasyłac rzecznika na pracowitą dobra dziewczynę.

Na szczęście są telefony i omówiliśmy z Nefer wszystko co było do omówienia. Pogadamy, może uda się na stałe ośrodek dotować, może marszałek, może jakas nagroda dyrektorce.

Nefer ma głos jak z bajki :oops:

dziewczyy są na bierząco - Złociutka czyta FM w komórce.

juz w piatek robimy bacikom nalot - nie mogę się doczekać:)

O kurdeż :o a ja juz Leszka i Jarka o pomoc poprosiłam :o :lol: :roll:

Witam,

Nie przesledzilam calego watku, ale podziwiam Was!

Mam pytanie czy byla juz moze tutaj mowa np. o komputerach? Zapytam swojego meza komputerowca na jaki uzywany sprzet z jego strony mozna ewentualnie liczyc. Na pewno mam do oddania jeden monitor 17".

I jeszcze takie pytanie: czy takie dziecko z osrodka moze np. spedzic czesc wakacji u jakiejs rodziny? Nie chodzi o jakies wodotryski, ale o zwykle zycie - obserwacje jak wygladaja standardowe relacje rodzinne, wejscie w pewien rytm codziennosci i normalnosci, wakacje spedzane chocby na dzialce pod lasem. Czy jest w ogole taka opcja?

Słuchajcie , w piątek dowiem się jakie potrzeby mają w Bacikach.

Czy komputery, czy możliwe są wakacje (osobiście wątpię, bo to chore dzieci...ale zapyam) czy ubrania, zabawki może, a może trzeba zorganizować Autobus Stomatologiczny (właśnie rozglądam sie w temacie, może Rzecznik coś podpowie jak to skołować), ale wszystkiego się dowiem.

W końcu wywiady to moja branża :):)

Dam znać i się zastanowimy co robimy dalej.

Zreszta jak znam życie to zostaną pieniądze (nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie :oops: ) z nim też pogadam..

Słuchajcie , w piątek dowiem się jakie potrzeby mają w Bacikach.

Czy komputery, czy możliwe są wakacje (osobiście wątpię, bo to chore dzieci...ale zapyam) czy ubrania, zabawki może, a może trzeba zorganizować Autobus Stomatologiczny (właśnie rozglądam sie w temacie, może Rzecznik coś podpowie jak to skołować), ale wszystkiego się dowiem.

W końcu wywiady to moja branża :):)

Dam znać i się zastanowimy co robimy dalej.

Zreszta jak znam życie to zostaną pieniądze (nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie :oops: ) z nim też pogadam..

uważam że jak najbardziej TAK - daj znać kiedy co i jak i ile a pomogę :D :D

nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie :oops: ) z nim też pogadam..

Boże.... jeżeli mam wybierać to ja chcę liposukcję

a tak serio to dziś dzwoniłem do dyrektorki, że w piątek ma nalot i niech kuffa popierze firanki bo Nefer przyjeżdża. Żebyśmy mieli jasność co to za kobieta: jak dzwoniłem malowała akurat z konserwatorami sufity... " a wiesz dandi - bo chłopaki i tak mają duzo pracy to co mam dupe paść za biurkiem - pomyślałam że pomogę, DYREKTOR!!! (kufa ktoś jej doniósł o naszej wizytacji jak nic).

znów się pobeczała ( NASTĘPNA ŚCIEPA NA ZAWÓR) i zaczęła się dopytywać o co w ogóle chodzi i czy za jej plecami nie zmontowaliśmy jakiejś fundacji. Gupia... nie wie, że my się nie bawimy w biurokrację.

Bosz jak ja bym Was wyściskał wszystkich :o :o