Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie :oops: ) z nim też pogadam..

Boże.... jeżeli mam wybierać to ja chcę liposukcję

a tak serio to dziś dzwoniłem do dyrektorki, że w piątek ma nalot i niech kuffa popierze firanki bo Nefer przyjeżdża. Żebyśmy mieli jasność co to za kobieta: jak dzwoniłem malowała akurat z konserwatorami sufity... " a wiesz dandi - bo chłopaki i tak mają duzo pracy to co mam dupe paść za biurkiem - pomyślałam że pomogę, DYREKTOR!!! (kufa ktoś jej doniósł o naszej wizytacji jak nic).

znów się pobeczała ( NASTĘPNA ŚCIEPA NA ZAWÓR) i zaczęła się dopytywać o co w ogóle chodzi i czy za jej plecami nie zmontowaliśmy jakiejś fundacji. Gupia... nie wie, że my się nie bawimy w biurokrację.

Bosz jak ja bym Was wyściskał wszystkich :o :o

NIech sie kobita wyluzuje , bo spotka w piątek taki sam przypadek dyrektora :):):)

Fundacjaaaaaaaaa ? phi.... mamy dłuższe ręce niż fundacja 8)

wyściskasz mnie, mnie, mnie i Kruelcię - w imieniu całego foreum a potem będzie zlot i już będziesz miał kolejke do ściskania :):)

A ja strasznie miluśna jestem i miękciutka jak zwierzątko futerkowe, wiesz ? :)

Zuzanko, myślę, że zostaną jakieś pieniądze ze zbiórki na pościel :):) ale serdeczne dzięki :):)

ale można je do konca przeznaczyc na dzieci - juz nie na posciel ale na jakies drobiazgi.....slodycze ( nie wiem czy mogą ).....a na koszt przejazdu pieniadze sie znajdą :wink:

mam pomysła na zdobycie pare groszy na Zlocie :wink: :wink: :roll: :roll: :roll:

przywołuję Was do porządku :p

najpierw JAAAA :p ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie :p

Młoda jesteś - możesz poczekać.

A mnie się czas kończy ... :)

:o

No nie wytrzymiem normalnie :evil: Co Ty pieprzysz?!

przywołuję Was do porządku :p

najpierw JAAAA :p ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie :p

Młoda jesteś - możesz poczekać.

A mnie się czas kończy ... :)

:o

No nie wytrzymiem normalnie :evil: Co Ty pieprzysz?!

WŁAŚNIE :-?

no a ja to już normalnie w grobie winnam leżeć :roll: :roll: :roll: