kamyk68 17.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kurde daty mi się pop...rzyły ale i tak mogę go przechować Tylko kto go puści z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 nie wiem czy nie byłoby ok sfinansować wyjazd do W-wy Dandiemu - an to spotkanie ) z nim też pogadam.. Boże.... jeżeli mam wybierać to ja chcę liposukcję a tak serio to dziś dzwoniłem do dyrektorki, że w piątek ma nalot i niech kuffa popierze firanki bo Nefer przyjeżdża. Żebyśmy mieli jasność co to za kobieta: jak dzwoniłem malowała akurat z konserwatorami sufity... " a wiesz dandi - bo chłopaki i tak mają duzo pracy to co mam dupe paść za biurkiem - pomyślałam że pomogę, DYREKTOR!!! (kufa ktoś jej doniósł o naszej wizytacji jak nic). znów się pobeczała ( NASTĘPNA ŚCIEPA NA ZAWÓR) i zaczęła się dopytywać o co w ogóle chodzi i czy za jej plecami nie zmontowaliśmy jakiejś fundacji. Gupia... nie wie, że my się nie bawimy w biurokrację. Bosz jak ja bym Was wyściskał wszystkich NIech sie kobita wyluzuje , bo spotka w piątek taki sam przypadek dyrektora :) Fundacjaaaaaaaaa ? phi.... mamy dłuższe ręce niż fundacja wyściskasz mnie, mnie, mnie i Kruelcię - w imieniu całego foreum a potem będzie zlot i już będziesz miał kolejke do ściskania :) A ja strasznie miluśna jestem i miękciutka jak zwierzątko futerkowe, wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kurde daty mi się pop...rzyły ale i tak mogę go przechować Tylko kto go puści z domu Jeszcze pewnie będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zuzanko, myślę, że zostaną jakieś pieniądze ze zbiórki na pościel :) ale serdeczne dzięki :) ale można je do konca przeznaczyc na dzieci - juz nie na posciel ale na jakies drobiazgi.....slodycze ( nie wiem czy mogą ).....a na koszt przejazdu pieniadze sie znajdą mam pomysła na zdobycie pare groszy na Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Jestem za. W piątek zbiorę wszystkie dane na miejscu - gdzie i co trzeba dopchnąć w Bacikach, rpzegadam temat z Szefem Zamieszania czyli Dandim i będziemy miec komplet danych. I bedziemy dalej kombinować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dopoki ktos reklamacji za brak uslug seksualnych nie zlozy i nie bede musiala kasy oddac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dopoki ktos reklamacji za brak uslug seksualnych nie zlozy i nie bede musiala kasy oddac... A ja mogę się oddać za Ciebie ? Mogę ? Mogę ? Proszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dopoki ktos reklamacji za brak uslug seksualnych nie zlozy i nie bede musiala kasy oddac... A ja mogę się oddać za Ciebie ? Mogę ? Mogę ? Proszę :) Dla Ciebie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dopoki ktos reklamacji za brak uslug seksualnych nie zlozy i nie bede musiala kasy oddac... A ja mogę się oddać za Ciebie ? Mogę ? Mogę ? Proszę :) Dla Ciebie wszystko. Dzięęęęęęęęęęęęęęęki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przywołuję Was do porządku najpierw JAAAA ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Taaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przywołuję Was do porządku najpierw JAAAA ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie Młoda jesteś - możesz poczekać. A mnie się czas kończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przywołuję Was do porządku najpierw JAAAA ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie Młoda jesteś - możesz poczekać. A mnie się czas kończy ... No nie wytrzymiem normalnie Co Ty pieprzysz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przywołuję Was do porządku najpierw JAAAA ja od dziś do piątku słomiana wdowa jestem... więc same rozumiecie, żem w potrzebie Młoda jesteś - możesz poczekać. A mnie się czas kończy ... No nie wytrzymiem normalnie Co Ty pieprzysz?! WŁAŚNIE no a ja to już normalnie w grobie winnam leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Pitu pitu :) Przypominam : Darczyńcy chcący wysłać coś do Bacik - jutro od 17.30 u mnie na budowie Biere jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Przeczytałam wątek......i jestem pod wrazeniem:) ....tez chcę pomóc !! Pieknie prosze o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 poszło !! ciesze sie, że tez moglam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kala67 a podalas nicka w tytule przelewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Małgoś szuka komu jest winna 'usługę ' :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie badz taka madra, Nefcia z mila checia mnie wyreczy. Czy wycostam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts