kiwuśka 17.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Eeeeeeeee, akurat nie mialabym na co wydawac tylko na debet. Gosia, jakieś propozycje? Załapię się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Proszę dpisać do listy poscielowej pozycje: Poszewki - ok 32 sztuk Poszwy - ok 19 szt. Prześcieradła - ok 17 szt Jaśki - 11 szt. Pociel jest wyprana i wykrochamolna i jest jej ok 30 kg - mam nadzieje ze ta liczba zmniejszy koszt zakpu nowej a pieniadze zostana przeznaczone na inne artukuly dla dzieci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 wow.....powalajaca ilośc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł 9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow Razem: 41-42 komplety + 3 bez przescieradel + 2 poszwy + 11 jaskow. Czekam na propozycje w sprawie kasy. Powazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Proszę dpisać do listy poscielowej pozycje: Poszewki - ok 32 sztuk Poszwy - ok 19 szt. Prześcieradła - ok 17 szt Jaśki - 11 szt. Pociel jest wyprana i wykrochamolna i jest jej ok 30 kg - mam nadzieje ze ta liczba zmniejszy koszt zakpu nowej a pieniadze zostana przeznaczone na inne artukuly dla dzieci..... no tos kochana "porządki " zrobiła jak się patrzy. ja osobiscie w w życiu jednocześnnie tyle poscieli nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Drzyj kobieto. Nie wiesz jak to jest z budowa? Czlowiek kazdej metody sie chwyta. Pomagam w swieta, a potem ciuszki na placu sie posprzedaje i na kominek z plaszczem wodnym jak znalazl. Dobrze, że mam kominek, ale... że ja na to nie wpadłam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł 9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow Razem: 41-42 komplety + 3 bez przescieradel + 2 poszwy + 11 jaskow. Czekam na propozycje w sprawie kasy. Powazne. W zasadzie to może poczekać na decyzję Pani Dyrektor ? Bo można kupić i 20 i 30 kompletów, tylko może jest co ważniejsze ... np. może takie zabezpieczenia na materace albo co .... Może zdecydujemy po naszej wizycie w Bacikach, jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł 9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow Razem: 41-42 komplety + 3 bez przescieradel + 2 poszwy + 11 jaskow. Czekam na propozycje w sprawie kasy. Powazne. W zasadzie to może poczekać na decyzję Pani Dyrektor ? Bo można kupić i 20 i 30 kompletów, tylko może jest co ważniejsze ... np. może takie zabezpieczenia na materace albo co .... Może zdecydujemy po naszej wizycie w Bacikach, jak myślicie ? Wlasnie, wlasnie, takie zabezpieczenia niezle sa. Kasa splywa wolnym strumieniem od maruderow, wiec mozemy poczekac jeszcze, a ja nia sobie spokojnie na gieldzie poobracam w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Hmmm lepiej zainwestuj w numizmaty - ale tylko złote sie opłacają ) Będzie za co pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 1 - Aglig (1 komplet) 2 - Janek (2 komplety) 3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł) 4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo 5 - Kamyk 5 kompletow 6 - Dobroszka 5 kompletow 7 - galka - 4 komplety 8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł 9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow Razem: 41-42 komplety + 3 bez przescieradel + 2 poszwy + 11 jaskow. Czekam na propozycje w sprawie kasy. Powazne. W zasadzie to może poczekać na decyzję Pani Dyrektor ? Bo można kupić i 20 i 30 kompletów, tylko może jest co ważniejsze ... np. może takie zabezpieczenia na materace albo co .... Może zdecydujemy po naszej wizycie w Bacikach, jak myślicie ? Wlasnie, wlasnie, takie zabezpieczenia niezle sa. Kasa splywa wolnym strumieniem od maruderow, wiec mozemy poczekac jeszcze, a ja nia sobie spokojnie na gieldzie poobracam w tym czasie. eeeeeeeeee raczej bym odradzała... w krótkim kresie to można tylko wtopic a skoro o wto-pić mowa będziecie pamiętać o mnie witam o świcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A co? Ty nie bedziesz pila z nami? Znowu bedziesz szpiegowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.06.2009 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A co? Ty nie bedziesz pila z nami? Znowu bedziesz szpiegowac? jak to 'nie będziesz'? ależ oczywiście, że będziesz !!! wypraszam sobie i nigdy nie szpiegowałam chyba, ze było mi to do czegoś pilnie potrzebne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kala, a dlaczego Ty nie masz komentarzy do dziennika? łooo, paczcie jooo, odezwała się ta co sobie wspominki budowlane podzieliła na dziennik i komentarze. Ja teraz też zrobiłbym tak jak Małgoś - wszystko w jednym bo mi w komentach pitolą o dupie Pani Malinowskiej a do dzinnika ni jak ich zagonić nie mogę. Jeżeli nie przestaniecie mi dryfować wątkiem w tematy sexualnopodobne i gadać nowym (kala ma siedemdziesiąt parę postów) userom, że defraudujemy tu kasę na wódkę i salceson to ja was na tym zlocie pozabijam. Fundacja jak fundacja - wiadomo, że swoje wydatki ma: administracja jak i szefostwo nie mogą chodzić gołe i bose. Są wszak sprawy ważne i ważniejsze ale po co wszyscy mają wiedzieć, no po co pytam się. Małgoś, jeżeli mamy już na pościel to zamawiaj skarbie. Dyrektorka daje do zrozumienia, że to paląca potrzeba. narazie zamów tylko róznicę między tym co mamy a tym co potrzeba ale sądzę, że i tak trzeba będzie dokupić coś ponad 50 zmian. Skoro niektórym dzieciom trzeba zmieniać pościel trzy razy na dobę to się nie dziwię że ośrodek tak bardzo na nią czeka. Nie ma co zwlekać. Jutro z Nefką dowiemy się wszystkiego i będziemy relacjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 kuffa jak to się stało że przeoczyłem? nie ma już czegos takiego jak róznica między tym co mamy a tym czego nie mamy? 50 kompletów udało się zebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dandi ...mi nie przeszkadza, że w moim dzienniku gadaja o dupie marynie.... Ja ciesze sie, że ktos do niego wogole zglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ależ ja też się cieszę a jak mi brakuje tematów budowlanych to lecę do efilo - tam się zawsze coś dzieje i to mój najbardziej ulubiony wątek zaraz po tym... JAK MOŻNA NIE CHCIEC MIEĆ REKUPERATORA????? Pani Halinka z Pułtuska nie chciała i jej ulubiony kot wpadł pod rozrzutnik a Pani Jagoda zrobiła i natychmiast powiększył się jej samoistnie biust... efilo, ja Cię love, Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dobre :) he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.06.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wyślę dziś, lub w poniedziałek 1 poszwę 4 prześcieradła 4 średnie ręczniki więcej nie mam Jak się uda wysępić to dorzucę kilka "trzymaczy cycków" w małych rozmiarach. Koleżanka likwiduje stoisko z bielizną, może cos da, ale nie zastałam jej dziś rano, pójdę później. Mam nadzieję, że się przydają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Pewnie, że sie przyda - wszystko sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 z trzymaczy bym zrezygnował chyba jednak. Gdyby koleżanka dała na to miejsce majtki... Małgoś, aktualizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts