Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dany, gdzie my się umawiamy ? W Siemiatyczach ? Daj jakiś namiar na knajpę, gdzie nas nie otrują :):)

Nefku, zróbmy tak: jak będziecie dojeżdżać do miasta, zadzwoń - mam nadzieję, że dojedziecie bez problemów. Ja jestem wolny od 15:30. Umówiłem się ze Złociutką, że od tej pory jestem do Waszej dyspozycji. Na obiad jedźcie do Cezara - ładnie położóny nad sztucznym jeziorem, ceny normalne, żarcie niezłe, obsługa kelnerska. Zadzwonisz to Cię pokieruję. Tam się też spotkamy - przyjadę od razu po pracy. Wtedy razem polecimy do Bacik. Po bacikach pojedziemy na kawę i wszystko sobie omówimy.

Licze tylko posciel...

1 - Aglig (1 komplet)

2 - Janek (2 komplety)

3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)

4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo

5 - Kamyk 5 kompletow

6 - Dobroszka 5 kompletow

7 - galka - 4 komplety

8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł

9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow

10. Afrodyta - 1 poszwa, 3 przescieradla do uzupelnienia Mayland + 1 przescieradlo ekstra

Razem: 44-45 kompletow + 3 poszwy + 11 jaskow + 1 przescieradlo.

Póki co zapakowane do samochodów mamy :

Ilość Opis

10 bielizna nocna

28 bluzki

27 bluzy

5 buty

5 czapki

? duże i małe pasty do zębów

22 dżinsy

3 garnitury

2 garsonka

11 jaśki

3 kamizelki

3 kąpielówki

1 komplet (golf, spódnica, kardigan)

33 koszule wizytowe

112 koszulki

60 koszulki/koszule nocne etc

12 krótkie spodenki/szorty

16 kurtki

30 majtki

2 marynarki

3 paski

3 piżamy + mix

40 poszewki

21 poszwy

22 prześcieradła

3 ręczniki

1 rękawiczki

3 skarpety

37 spodnie

14 spódnice

5 sukienki i spódnice różne

16 swetry

4 szaliki

3 szlafroki

3 torebki

1 zestaw fularów

W tym pościel od Dobroszki, Zuzanki,

Jeszcze dopakujemy swoje ciuchy i kilka po drodze.

Póki co - jest co jest :):)

Dary pochodzą od :

Kruelki,

Mychy,

Dobroszki,

Zuzanki,

Kamyka,

Pasie,

Nastepna zbiórka będzie na pewno miała jedną cechę : przyjmowane będą tylko rzeczy spisane i podliczone :):):)

No przecież nie marudzę tylko tak sobie gadam :)

Kruelcia z Zuzanką skrzętnie rozpakowywały, liczyły i pakowały spowrotem, a Kamyk nosił te ciężary:)

Uśmialiśmy się do łez :) Wpadł Duch z Rafałem - nie przeszkadzali :) Sami sobie obejrzeli antresolę iinne i powiedzieli, że sie "da".

I Dobrosia wpadła, ale miała Niunią śpiącą w samochodzie więc pogadaliśmy na ulicy :)

Sąsiedzi z ciekawością oglądali te latające ludki z tobołami z jednego samochodu do drugiego :)

Nastepna zbiórka będzie na pewno miała jedną cechę : przyjmowane będą tylko rzeczy spisane i podliczone :):):)

No przecież nie marudzę tylko tak sobie gadam :)

Kruelcia z Zuzanką skrzętnie rozpakowywały, liczyły i pakowały spowrotem, a Kamyk nosił te ciężary:)

Uśmialiśmy się do łez :) Wpadł Duch z Rafałem - nie przeszkadzali :) Sami sobie obejrzeli antresolę iinne i powiedzieli, że sie "da".

I Dobrosia wpadła, ale miała Niunią śpiącą w samochodzie więc pogadaliśmy na ulicy :)

Sąsiedzi z ciekawością oglądali te latające ludki z tobołami z jednego samochodu do drugiego :)

szczytne spotaknie które długo zabawi w mojej pamięci - Dziękuje Nefci, Kruelci i Kamykowi a Wam dziewczyny szerokiej i spokojnej drogi :D