Nefer 18.06.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dany, gdzie my się umawiamy ? W Siemiatyczach ? Daj jakiś namiar na knajpę, gdzie nas nie otrują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Pewnie, że sie przyda - wszystko sie przyda zaraz oberwiesz... z prezesem się konsultuj, wiesz? no i tak się sobie załatwia wpierdol od Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.06.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dany, gdzie my się umawiamy ? W Siemiatyczach ? Daj jakiś namiar na knajpę, gdzie nas nie otrują :) Nefku, zróbmy tak: jak będziecie dojeżdżać do miasta, zadzwoń - mam nadzieję, że dojedziecie bez problemów. Ja jestem wolny od 15:30. Umówiłem się ze Złociutką, że od tej pory jestem do Waszej dyspozycji. Na obiad jedźcie do Cezara - ładnie położóny nad sztucznym jeziorem, ceny normalne, żarcie niezłe, obsługa kelnerska. Zadzwonisz to Cię pokieruję. Tam się też spotkamy - przyjadę od razu po pracy. Wtedy razem polecimy do Bacik. Po bacikach pojedziemy na kawę i wszystko sobie omówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wszystko jasne. My sobie jedziemy i spotykamy się w Cezarze , ul. Mickiewicza 10 Mają polędwiczki w sosie borowikowym - jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 18.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Rany, Was się czyta jak powieści Chmielewskiej, mimo, że temat wcale nie wesoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chmielewska to się schowac może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 18.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ups Nie trawię tej grafomanki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 18.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a mnie bardzo pomagała w leżeniu i tyciu swego czasu dobra, idę do jakieś roboty, poczytam jeszcze (Was) wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 z trzymaczy bym zrezygnował chyba jednak. Gdyby koleżanka dała na to miejsce majtki... Małgoś, aktualizuj Niestety za późno się dowiedziałam o powyższym, takowych brak, w jakimkolwiek rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wynalazłam jeszcze 7 par majtek chłopięcych w szafie u dzieci. Noszone, od znajomych. Od 4 lat czekają na mojego syna i.....pójdą do potrzebujących Synuś i tak by jeszcze ze 2 lata do nich dorastał. Rozmiar jakieś 10-11lat. Będą dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzien dybry. Dzisiaj przyszla kasa od: 16. Maluszka 17. barrankow 18. Fenixa 19. Tajemniczego darczyncy 20. Malki 21. kala67 Razem jest w tej chwili 2591,90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Licze tylko posciel... 1 - Aglig (1 komplet)2 - Janek (2 komplety)3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo5 - Kamyk 5 kompletow6 - Dobroszka 5 kompletow7 - galka - 4 komplety8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow10. Afrodyta - 1 poszwa, 3 przescieradla do uzupelnienia Mayland + 1 przescieradlo ekstra Razem: 44-45 kompletow + 3 poszwy + 11 jaskow + 1 przescieradlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 I ja dorzucę napewno 1 pościel bez prześcieradła i cztery spore torby ciuchów ... a może i więcej ... dokładna lista rzeczy zostanie skrupulatnie spisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Póki co zapakowane do samochodów mamy : Ilość Opis 10 bielizna nocna 28 bluzki 27 bluzy 5 buty 5 czapki ? duże i małe pasty do zębów 22 dżinsy 3 garnitury 2 garsonka 11 jaśki 3 kamizelki 3 kąpielówki 1 komplet (golf, spódnica, kardigan) 33 koszule wizytowe 112 koszulki 60 koszulki/koszule nocne etc 12 krótkie spodenki/szorty 16 kurtki 30 majtki 2 marynarki 3 paski 3 piżamy + mix 40 poszewki 21 poszwy 22 prześcieradła 3 ręczniki 1 rękawiczki 3 skarpety 37 spodnie 14 spódnice 5 sukienki i spódnice różne 16 swetry 4 szaliki 3 szlafroki 3 torebki 1 zestaw fularów W tym pościel od Dobroszki, Zuzanki, Jeszcze dopakujemy swoje ciuchy i kilka po drodze. Póki co - jest co jest :) Dary pochodzą od : Kruelki, Mychy, Dobroszki, Zuzanki, Kamyka, Pasie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O mama mija NEFER jesteś wielka DZIEWCZYNY też oczywiście. Mam nadzieję, że to nie ostatnia zbiórka bo jak tylko trochę oddechu złapię to porobię segregację i coś na pewno się znajdzie, może na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nastepna zbiórka będzie na pewno miała jedną cechę : przyjmowane będą tylko rzeczy spisane i podliczone :) No przecież nie marudzę tylko tak sobie gadam Kruelcia z Zuzanką skrzętnie rozpakowywały, liczyły i pakowały spowrotem, a Kamyk nosił te ciężary:) Uśmialiśmy się do łez Wpadł Duch z Rafałem - nie przeszkadzali Sami sobie obejrzeli antresolę iinne i powiedzieli, że sie "da". I Dobrosia wpadła, ale miała Niunią śpiącą w samochodzie więc pogadaliśmy na ulicy Sąsiedzi z ciekawością oglądali te latające ludki z tobołami z jednego samochodu do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ooooooo, wcale Ci się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nastepna zbiórka będzie na pewno miała jedną cechę : przyjmowane będą tylko rzeczy spisane i podliczone :) No przecież nie marudzę tylko tak sobie gadam Kruelcia z Zuzanką skrzętnie rozpakowywały, liczyły i pakowały spowrotem, a Kamyk nosił te ciężary:) Uśmialiśmy się do łez Wpadł Duch z Rafałem - nie przeszkadzali Sami sobie obejrzeli antresolę iinne i powiedzieli, że sie "da". I Dobrosia wpadła, ale miała Niunią śpiącą w samochodzie więc pogadaliśmy na ulicy Sąsiedzi z ciekawością oglądali te latające ludki z tobołami z jednego samochodu do drugiego szczytne spotaknie które długo zabawi w mojej pamięci - Dziękuje Nefci, Kruelci i Kamykowi a Wam dziewczyny szerokiej i spokojnej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Też się pośmiałem w miłym towarzystwie Dzięki bardzo!!!! Dostałem wiadomość od sprzedawcy że wysłał 5 kompletów pościeli do Bacik kurierem więc jutro powinny tam być Pozdrawiam serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts