Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Miło w fajnym towarzystwie czas spędzić :lol: :lol: i jeszcze coś pożytecznego zrobić :)

Mam jeszcze przygotowane 5 kompletów pościeli (bez prześcieradeł), 6 ręczników.

Z ciuchów:

5 spodni,

7 spódnic,

17 bluzek z krótkim rękawem,

12 bluzek z długim,

3 sukienki,

2 kurtki,

5 koszul,

1 szlafrok.

... a teraz idę spać, bo jutro ruszam w drogę :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Licze tylko posciel...

1 - Aglig (1 komplet)

2 - Janek (2 komplety)

3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)

4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo

5 - Kamyk 5 kompletow

6 - Dobroszka 5 kompletow

7 - galka - 4 komplety

8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł

9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow

10. Afrodyta - 1 poszwa, 3 przescieradla do uzupelnienia Mayland + 1 przescieradlo ekstra

11. Kruela - 5 kompletow bez przescieradel

Razem (po dodaniu jednego przescieradla Afrodyty do jednego kompletu Krueli): 45-46 kompletow + 3 poszwy + 11 jaskow + 4 komplety bez przescieradel

z trzymaczy bym zrezygnował chyba jednak. Gdyby koleżanka dała na to miejsce majtki...

Małgoś, aktualizuj

Niestety za późno się dowiedziałam o powyższym, takowych brak, w jakimkolwiek rozmiarze.

dandi3 dzisiaj pogadałam z Ową koleżanką. Powiedziała, że jeszcze poszuka. Może będzie więcej majtek :D (zapomniałam, że jak u Niej byłam, to szukałam bielizny dla swoich dzieci a one są mniejsze :oops: ) Ile, to się okaże, ale powiedziałam, że każdą ilość wezmę, choćby 3 pary. :wink: Jak będę miała, to wyślę i dam znać.

Oj, fajnie było :):) Dzięki - sorry , ze dopiero teraz, ale usnęłam w wannie :) NIe ma jak się obudzić w zimnej wodzie :):)

Dorzucam jeszcze

1 zimowa kurtka

1 garsonka

2 marynarki

1 spódnica

1 spodnie

1 komplet (golf, spódnica, kardigan)

I idę spać :) :wink:

Wersja z Kruelcią :

Ilość Opis

10 bielizna nocna rózna

57 bluzki

27 bluzy

5 buty (nowe)

5 czapki

? duże i małe pasty do zębów

22 dżinsy

3 garnitury

2 garsonka

11 jaśki

3 kamizelki

3 kąpielówki

1 komplet (golf, spódnica, kardigan)

38 koszule wizytowe

112 koszulki

60 koszulki/koszule nocne etc (nowe)

12 krótkie spodenki/szorty

18 kurtki

30 majtki

2 marynarki

3 paski

3 piżamy + mix

40 poszewki

21 poszwy

22 prześcieradła

3 ręczniki

1 rękawiczki

3 skarpety

42 spodnie

21 spódnice

8 sukienki i spódnice różne

16 swetry

4 szaliki

4 szlafroki

3 torebka

1 zestaw fularów

Towar od Dobroszki, Kruelci, Kamyka, Zuz@anki, Pasie, Mychy :)

Dzięki za pogaduchy przysamochodowe - tak to jest jak brzdąc zaśnie w autku :wink:

Szerokiej i spokojnej drogi Dziewczyny , uściski dla Dandiego , Złociutkiej i dzieciarni.I prosimy o relację na bieżąco jutro - najlepiej FOTOrelację 8) :D

Się zobaczy :)

WSTAWAĆ LENIE - DZIŚ WIELKI DZIEŃ

Nefku, Kruelku, informuje co następuje:

- dyrektorka została poinformowana o naszym przyjeździe i powiedziała, że czeka dziś od 7 rano i będzie siedziała do nocy (bo durna, jak Boga kocham)

- Dzwoniłem do Cezara żeby zapytać czy nie mają imprezy okolicznościowej bo Nefer przyjeżdża na polędwiczki w sosie borowikowym (o daniach regionalnych nawet nie pomyślała - lamerka :wink: )

- ja się z zajęciami w przedszkolu spinam, żeby skończyć tak szybko jak to możliwe i pędzę do Cezara

- Złociutka pogodziła się z myślą, żę dziś radzi sobie z dziećmi sama bo mąż wariuje ciągnąc wspólne dzieło

widzimy się za pełny dzień pracy tak więc 8 godzin

Jeeesoooo ale dożynek nie będzie , nie ? :):)

Pani dyrektor niech sie wyluzuje, bo musi trochę pożyć - ma parę dzieci pod opieką :)

Danduś zminimalizujemy nasz impakt w Twoje życie jak się da więc nie strasz Złociutkiej :) Cezar musi umieścić więcej menu na stronie :)

Do zobaczenia :)

No pięknie - Dandi ochrzan ci się należy - nic nie wiedziałam, a przyklejenie sobie w sygnaturce linku "najmojsze" najnormalniej w świecie mnie zmyliło - byłam pewna, że to stare inspiracje i dopiero dzisiaj zajrzałam tam z nudów :evil:

Ostatnio nie miałam czasu na forum, żałuję że nie wiedziałam o kolejnej akcji - chcę pomóc - rzeczowo pewnie już w tej akcji za późno, ale może zbieracie jeszcze pieniądze. Dajcie proszę znać jak mogę pomóc, a chętnie się włączę.