Kruela 18.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Miło w fajnym towarzystwie czas spędzić i jeszcze coś pożytecznego zrobić Mam jeszcze przygotowane 5 kompletów pościeli (bez prześcieradeł), 6 ręczników. Z ciuchów: 5 spodni, 7 spódnic, 17 bluzek z krótkim rękawem, 12 bluzek z długim, 3 sukienki, 2 kurtki, 5 koszul, 1 szlafrok. ... a teraz idę spać, bo jutro ruszam w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Licze tylko posciel... 1 - Aglig (1 komplet)2 - Janek (2 komplety)3 - Efilo (3 komplety bez prześcieradeł)4 - Dandi 1 komplet + trzy prześcieradła celem uzupełnienia wysyłki efilo5 - Kamyk 5 kompletow6 - Dobroszka 5 kompletow7 - galka - 4 komplety8 - mayland - 4 komplety z prześcieradłami + 3 kolejne bez prześcieradeł9 - zuzanka - ok. 16-17 kompletow (liczac po dwie poszewki), + 2 poszwy + 11 jaskow10. Afrodyta - 1 poszwa, 3 przescieradla do uzupelnienia Mayland + 1 przescieradlo ekstra11. Kruela - 5 kompletow bez przescieradel Razem (po dodaniu jednego przescieradla Afrodyty do jednego kompletu Krueli): 45-46 kompletow + 3 poszwy + 11 jaskow + 4 komplety bez przescieradel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 z trzymaczy bym zrezygnował chyba jednak. Gdyby koleżanka dała na to miejsce majtki... Małgoś, aktualizuj Niestety za późno się dowiedziałam o powyższym, takowych brak, w jakimkolwiek rozmiarze. dandi3 dzisiaj pogadałam z Ową koleżanką. Powiedziała, że jeszcze poszuka. Może będzie więcej majtek (zapomniałam, że jak u Niej byłam, to szukałam bielizny dla swoich dzieci a one są mniejsze ) Ile, to się okaże, ale powiedziałam, że każdą ilość wezmę, choćby 3 pary. Jak będę miała, to wyślę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Oj, fajnie było :) Dzięki - sorry , ze dopiero teraz, ale usnęłam w wannie NIe ma jak się obudzić w zimnej wodzie :) Dorzucam jeszcze 1 zimowa kurtka 1 garsonka 2 marynarki 1 spódnica 1 spodnie 1 komplet (golf, spódnica, kardigan) I idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzięki za pogaduchy przysamochodowe - tak to jest jak brzdąc zaśnie w autku Szerokiej i spokojnej drogi Dziewczyny , uściski dla Dandiego , Złociutkiej i dzieciarni.I prosimy o relację na bieżąco jutro - najlepiej FOTOrelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Wersja z Kruelcią : Ilość Opis 10 bielizna nocna rózna 57 bluzki 27 bluzy 5 buty (nowe) 5 czapki ? duże i małe pasty do zębów 22 dżinsy 3 garnitury 2 garsonka 11 jaśki 3 kamizelki 3 kąpielówki 1 komplet (golf, spódnica, kardigan) 38 koszule wizytowe 112 koszulki 60 koszulki/koszule nocne etc (nowe) 12 krótkie spodenki/szorty 18 kurtki 30 majtki 2 marynarki 3 paski 3 piżamy + mix 40 poszewki 21 poszwy 22 prześcieradła 3 ręczniki 1 rękawiczki 3 skarpety 42 spodnie 21 spódnice 8 sukienki i spódnice różne 16 swetry 4 szaliki 4 szlafroki 3 torebka 1 zestaw fularów Towar od Dobroszki, Kruelci, Kamyka, Zuz@anki, Pasie, Mychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzięki za pogaduchy przysamochodowe - tak to jest jak brzdąc zaśnie w autku Szerokiej i spokojnej drogi Dziewczyny , uściski dla Dandiego , Złociutkiej i dzieciarni.I prosimy o relację na bieżąco jutro - najlepiej FOTOrelację Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Na razie jest ok. 2500 tysia, dowiedzcie sie, co za to mozna by... Chyba, ze nastepne 50 kompletow poscieli... I bez fotorelacji nie macie sie co pokazywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Aparat w torbie Dowiemy się na co najlepiej przeznaczyć te pieniądze. Na pewno jest baardzo wiele potrzeb. Myślę,że ubraniowo - pościelowe zostały załatwione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.06.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 WSTAWAĆ LENIE - DZIŚ WIELKI DZIEŃ Nefku, Kruelku, informuje co następuje: - dyrektorka została poinformowana o naszym przyjeździe i powiedziała, że czeka dziś od 7 rano i będzie siedziała do nocy (bo durna, jak Boga kocham) - Dzwoniłem do Cezara żeby zapytać czy nie mają imprezy okolicznościowej bo Nefer przyjeżdża na polędwiczki w sosie borowikowym (o daniach regionalnych nawet nie pomyślała - lamerka ) - ja się z zajęciami w przedszkolu spinam, żeby skończyć tak szybko jak to możliwe i pędzę do Cezara - Złociutka pogodziła się z myślą, żę dziś radzi sobie z dziećmi sama bo mąż wariuje ciągnąc wspólne dzieło widzimy się za pełny dzień pracy tak więc 8 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Jeeesoooo ale dożynek nie będzie , nie ? :) Pani dyrektor niech sie wyluzuje, bo musi trochę pożyć - ma parę dzieci pod opieką Danduś zminimalizujemy nasz impakt w Twoje życie jak się da więc nie strasz Złociutkiej Cezar musi umieścić więcej menu na stronie Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dandiku ... lenie już obudzone i gotowe do wyprawy ... do zobaczenia w Cezarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dziewczyny - miłej podróży życzę Uściski dla Dandiego i Złociutkiej i Panią Dyrektor też wycałujcie i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 19.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No pięknie - Dandi ochrzan ci się należy - nic nie wiedziałam, a przyklejenie sobie w sygnaturce linku "najmojsze" najnormalniej w świecie mnie zmyliło - byłam pewna, że to stare inspiracje i dopiero dzisiaj zajrzałam tam z nudów Ostatnio nie miałam czasu na forum, żałuję że nie wiedziałam o kolejnej akcji - chcę pomóc - rzeczowo pewnie już w tej akcji za późno, ale może zbieracie jeszcze pieniądze. Dajcie proszę znać jak mogę pomóc, a chętnie się włączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.06.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 napisz priva do Małgoś - ona jest skarbnikiem akcji. da Ci nr rachunku. jakie to miłe, że zaglądasz z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ooooo, dzisiaj zadnych wplat nie bylo. Cieniuuuuuuuuutko kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 19.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ale będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Najlepiej jest czytać i ..... się nie odzywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 19.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Najlepiej jest czytać i ..... się nie odzywać . Ja dzisiaj jakaś otępiała jestem dlatego zapytam wprost - to powyższe to do mnie - mam się usprawiedliwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.06.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Nie, Fenix jest nieśmiały i ma babyblues'a stąd te jego teorię. Zanim go za łysiejący łeb zaciągnąłem do mego dziennika, zeszło mi pół roku - bo się kobietów wstydział. Fenix, będziesz na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts