Maluszek 22.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dandi - te kubki to jakieś specjalne mają być? Ceramika, szklane czy plastikowe? Małgoś - jeszcze troszkę i można łóżko kupić.albo trochę tych prześcieradeł nieprzemakalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mam nadzieje, ze cos jeszcze skapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 to ile masz już razem do defraudacji? Bosz... jak mnie sprawdza... 2691,90. To prawie jak na jedno lozko - jezeli Malka nie klamie z cena... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.06.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Bosz... jak mnie sprawdza... 2691,90. To jest oficjalne pismo wystosowane przez prezesa akcji Baciki 2008/2009 w osobie DANDI SERCE COŚTAM do Pani skarbnik w osobie SPECBETON MAŁGOŚ. Zwracam się z prośbą do Pani skarbnik akcji Baciki 2008/2009 o przygotowanie kompletnego sprawozdania z procederu pozyskiwania środków finansowych na akcję Baciki 2008/2009. W niniejszym sprawozdaniu należy zawrzeć: a) daty dokonanych przelewów b) nicki osób przelewających c) nazwę banku z którego przelew został wysłany w rozbiciu na poszczególnych darczyńców d) szczegóły dotyczące przelewających (nr rachunku, imię, nazwisko, adres, domniemania co do koloru włosów, oczu, długości nosa, szerokości czoła, usposobienia - dla każdego z darczyńców należy opracować rys psychologiczny na podstawie domniemanej daty urodzenia) e) Plan (możliwie szczegółowy) dalszego wycyganienia od nich środków finansowych na cele różne - głównie na wynagrodzenia dla kordynatorów akcji f) plan pozyskania innych finansowoobdarowujących na potrzeby naszej akcji (środki finansowe będą przeznaczoine głównie na patrz punkt e) Sprawozdanie nalezy przedstawić na zlocie forumowiczów Muratora dn. 27.06.2009 w Urzucie do godziny 13:30 w jakimś zacisznym miejscu, żeby broń Boże nikt tego nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Prosba zostala przyjeta. Niech mi jeszcze Dandi Serce Costam da swoj numer, abysmy sie mogli lepiej w ustronnym miejscu umowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 22.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dandi - padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mam info jak ugryźć sprawę z dofinansowaniem sprzetu dla dzieciaków.1. Sprzęt współfinansuje NFZ, MOPS, CPR.(do 100% wartości)2. na wniosek lekarza specjalisty (neurolog, ortopeda, rehabilitant)3.Z wnioskiem wystepuje opiekun prawny (do w/w jednostek)4.sprzęt moze "pójść" z dzieckiem do osrodka, jeśli w takowym przebywa większą część roku (mozna profilaktycznie spisać z rodzicem umowę użyczenia)5.Wszystko jest do załatwienia, jeśli ośrodek nie otrzymuje dotacji (lub poprostu kasy) na taki sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Malka jesteś niemożliwie niemożliwa ... teraz trzeba się dowiedzieć, czy pani dyrektor to wie i niech działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Umowy uzyczenia mam jak by co w kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To jeszcze raz po koleitu wzór " papiera" http://www.nfz-bialystok.pl/przewodnik_swd/zaopatrzenie/pliki/wzor_zlecenia_na_zaopatrzenie_w_wyroby_medyczne_bedace_przedmiotami_ortopedycznymi_oraz_srodki_pomocnicze.pdf wypełnia to lekarz prowadzący dziecko.Rodzic (opiekun prawny) zasuwa z tym do NFZ, tam dowiaduje się, ze np, łóżko to oni dają 7 stów, (kosztuje ok 3 tyś), więc bierze dofinansowanie(w formie pieczatek na papierze) i zasuwa do MOPS, względnie CPR, ci dają (jak maja, a zazwyczaj mają) resztę (czasem mogą dać nowy papier do wypełnienia).Potem z tymi papierami idzie się do sklepu. I kupuje co trzeba, NFFZ, MOPS (CPR), przelewają kase dosprzedawcy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Małka - szacun Wygląda nieźle. ja właśnie skończyłam naradę z moją panią Prezes. Jest koncepcja, żeby napisać do naszych Klientów z prośbą o objęcie honorowym patronatem Ośrodka. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mamy jeszcze koncepcję kilka rzeczy ... Ale to przegadamy na Zlocie. Plus rozpropagowujemy gdzie się da. Zaczniemy od strony netowej , ale muszę przygotować tekst. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 boszszsz.... naprawdę ten ośrodek ma wielkie szczęście , że trafił na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To my mamy szczęście, że trafiliśmy na ten ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To my mamy szczęście, że trafiliśmy na ten ośrodek też, też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a czy nie moze im pomóc PEFRON ??? jutro wypytam kogo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zuzanka - może, ale dopiero jak wyczerpią sie mozliwości NFZ. Pefron jest ostatni w kolejce Jeśli cos jest finansowane przez NFZ, MOPS, CPR -PEFRON tego nie sfinansuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zuzanka - może, ale dopiero jak wyczerpią sie mozliwości NFZ. Pefron jest ostatni w kolejce Jeśli cos jest finansowane przez NFZ, MOPS, CPR -PEFRON tego nie sfinansuje. szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nawet nie zaczynajcie z PFRONem, to jest k...ska instytucja od wyciagania kasy z firm i sponsorowania zakladow pracy chronionej, w ktorych jedynym niepelnosprawnym jest wlasciciel. Cholera mnie bierze jak slysze te nazwe w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Małgos pokaż mi zakład pracy chronionej , której właściciel jest niepełnosprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Małgos pokaż mi zakład pracy chronionej , której właściciel jest niepełnosprawny KCI w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts