dandi3 22.06.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale kubki przekazujemy ośrodkowi po wakacjach. I niech mi się nikt nie wychyla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale ceramika trudniej sobie krzywde zrobic jak sie stlucze. Najlepszy bylby chyba taki bardzo gruby plastik. fujjjjjjj, pić herbatę z plasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 a ile ich trza bo nie wiem ile kupić a moze cosik jeszcze innego zeby ich nie zawalic tymi kubkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Spokojnie - wszystko w swoim czasie. Kubki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale ceramika trudniej sobie krzywde zrobic jak sie stlucze. Najlepszy bylby chyba taki bardzo gruby plastik. fujjjjjjj, pić herbatę z plasiku Wcale nie, mialam kiedys takie kubki finskie, ale jak ten material sie nazywal dokladnie to nie mam pojecia. Grube to bylo na 3 mm co najmniej i takie gladkie... Moze mi sie jeden jeszcze ostal gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Melamina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nie wiem, czy to można w wyparzarkach gastro zmywać - sanepid może się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.06.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 w razie gdyby ktoś nie doczytał: KUBKI KOMPLETUJEMY OD TERAZ ALE WYŚLEMY JE PO WAKACJACH. NIECH NIOMU NIE RZYJDZIE DO GŁOWY WYSYŁC ICH NA WŁASNA RĘKĘ DO OŚRODKA - TO BRDZO WAŻNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ale ceramika trudniej sobie krzywde zrobic jak sie stlucze. Najlepszy bylby chyba taki bardzo gruby plastik. fujjjjjjj, pić herbatę z plasiku Wcale nie, mialam kiedys takie kubki finskie, ale jak ten material sie nazywal dokladnie to nie mam pojecia. Grube to bylo na 3 mm co najmniej i takie gladkie... Moze mi sie jeden jeszcze ostal gdzie. plastik jest plastik blllllllllllle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kubki CERAMICZNE. Jesli jeszcze raz to napiszę to się wku..... Dziękuję :) Uprasza sie o rozejrzenie po znajomych, rodzinie, w pracy w kwestii UBRAŃ i POŚCIELI. O reszcie pogadamy większym składzie na Zlocie - i zdamy relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Melamina Chyba tak. Wlasnie obejrzalam sobie toto, firma Fiskars, ale polska strona cos u mnie nie chodzi i za cholere nie moge jej otworzyc. Moje mialy taki dzieciecy rozmiar, do tego byly talerzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kubki CERAMICZNE. Jesli jeszcze raz to napiszę to się wku..... Dziękuję :) Uprasza sie o rozejrzenie po znajomych, rodzinie, w pracy w kwestii UBRAŃ i POŚCIELI. O reszcie pogadamy większym składzie na Zlocie - i zdamy relację. ROZEJRZYMY SIE. Napisz jeszcze raz: ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.06.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 przepraszam, czy moje posty widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Melamina Chyba tak. Wlasnie obejrzalam sobie toto, firma Fiskars, ale polska strona cos u mnie nie chodzi i za cholere nie moge jej otworzyc. Moje mialy taki dzieciecy rozmiar, do tego byly talerzyki. Melamina na bank - miałaś komplet dla dzieci - to o czymś świadczy Małgoś :) Ale Cię kto wyczuł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Melamina Chyba tak. Wlasnie obejrzalam sobie toto, firma Fiskars, ale polska strona cos u mnie nie chodzi i za cholere nie moge jej otworzyc. Moje mialy taki dzieciecy rozmiar, do tego byly talerzyki. Melamina na bank - miałaś komplet dla dzieci - to o czymś świadczy Małgoś :) Ale Cię kto wyczuł :) No nie? Kumpel starego z Finlandii. Wiedzial, ze mala gadzeciara rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 plecaki jak najbardziej ale te staniki... Oj Dandi! Tobie się nie przydadzą, ale młodym chodzącym kobietom na pewno Prawda Nefer? Dorzucę jeszcze ze 2 paczki papieru toaletowego, tak na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Prawda, prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 potwierdzone : Spotkanie u Rzecznika Praw Dziecka mamy 30.06.2009 o 14.00. I się mam nadzieję wieeeelu rzeczy dowiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 potwierdzone : Spotkanie u Rzecznika Praw Dziecka mamy 30.06.2009 o 14.00. I się mam nadzieję wieeeelu rzeczy dowiedzieć.. WOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts