dandi3 23.06.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czyli na przyszły wtorek biorę urlop tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Słuchajcie a może być taka tradycyjna pościel - taka co się ja krochmali i magluje - taka babcina - żadna kora ani flanela??? Pytam bo moja szwagierka dostała jako wiano sporo takiej pościeli i zawsze narzekała, że nie ma z nia co zrobić. Może by się nadała - to jest cholernie stara pościel, pamięta pewnie lata 80-te, ale w większości jest nieużywana. Może być? A ubrania jakieś konkretne? Przed przeprowadzką będą robiła przebiórkę - mam sporo rzeczy, które są jeszcze w bardzo dobrym stanie,a my już w nich nie chodzimy. Mogę tez zdefrałdować ze 20 koszulek z logo mojego miasta, z 5 plecaków też skubnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.06.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 może być taka pościel a jezeli chodzi o ciuchy koszulki w każdej ilości, plecaki teźż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dobra o kubkach już poczytałam Wiem jakie należy zbierać O innych potrzebnych rzeczach też pomyślę. I jeszcze jedno pytanie: gdzie kupuje się pampersy dla dorosłych? W aptekach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Między innymi w aptekach, ale sa takie sklepy zaopatrzenia medycznego i tam jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasia - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 23.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Maluszek widzę, że jesteś z Warszawy - tak sobie myślę, że możesz poszukać na stadionie - kiedyś moja siostra kupowała tam podróby pampersów - połowa ceny, a jakość taka sama. W tych budach na dole był taki handlarz, który miał tylko pieluchy i chusteczki nawilzane - mozliwe, że były tam tez pieluchomajtki dla dorosłych. Jak masz niedaleko do stadionu to możesz poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kasiu - ze stadionu to już wspomnienie tylko zostało. Zburzyli go i wyrzucili kupców cholerka wie, gdzie. Niby coś tam jeszcze zostało, więc może się tam któregoś dnia przedję i zobaczę co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Stadion w budowie Ale pod stadionem handel nadal odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 23.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to ja mam pytanie organizacyjne, będę na zlocie i mogłabym zabrać trochę ciuchów po moim pierworodnym, wiekowo się zgadza, jakieś jeansy, koszulki, zabawki, - paczka pampersów dla dorosłych się też po mieszkaniu gdzieś plącze, tylko nie wiem, czy będzie to można przekazać komuś?czy wysyłać od razu do Bacik?po córci to chyba raczej wiekowo nie bardzo - ciuchy 3-5 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 pisałem wyżej - wezmę co wlezie do bagażnika - o reszcie trzeba gadać z Nef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 piekny to ty bedziesz na tymze zlocie czy nie bedziesz bo oczadzieje saross s fami łazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czyli na przyszły wtorek biorę urlop tak? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to ja mam pytanie organizacyjne, będę na zlocie i mogłabym zabrać trochę ciuchów po moim pierworodnym, wiekowo się zgadza, jakieś jeansy, koszulki, zabawki, - paczka pampersów dla dorosłych się też po mieszkaniu gdzieś plącze, tylko nie wiem, czy będzie to można przekazać komuś? czy wysyłać od razu do Bacik? po córci to chyba raczej wiekowo nie bardzo - ciuchy 3-5 lat? Weź. Jak się Dandiemu nie zmieści ja wrzucę do siebie i bryknę do Siemiatycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzien dybry, dzisiaj nic nowego nie doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień Dobry - no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.06.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 piekny to ty bedziesz na tymze zlocie czy nie bedziesz bo oczadzieje saross s fami łazy OBIECAŁEM CI BIMBER - OCZYWIŚCIE, ŻE BĘDĘ!! W dodatku mam coś na licytację - ciekawe ile krzykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 powiedzcie mi jak to jest z tymi pieluchomajtkami Kazdy lekarz ma obowiązek wypisać "receptę" na pieluchy, jeśli wymaga tego sytuacja, wtedy kosztuja grosze (są refundowane), jak to się dzieje, ze nawet tego brakuje w ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.06.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ośrodek funkcjonuje jak szpital znaczy to, że na każde dziecko przelewane są pieniądze z NFZ a to znaczy, że wszelkie leki i pieluchy kosztują 100 % - nie ma na to recept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 jak to jak szpital w KRS figurują jako stowarzyszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts