dandi3 23.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ZOL - Zakład Opieki Leczniczej - szpital to uproszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY , ale w KRS - zarejestrowane jako stowarzyszenie stad moje pytanie, jak działa ta placówka , bo co jedni mogą, innym nie jest dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ok, juz kumam. Dopadłam statut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Chciałam powiedzieć, że jestem. Tak sobie z boku czytam, ale w razie czego służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 piekny to ty bedziesz na tymze zlocie czy nie bedziesz bo oczadzieje saross s fami łazy OBIECAŁEM CI BIMBER - OCZYWIŚCIE, ŻE BĘDĘ!! W dodatku mam coś na licytację - ciekawe ile krzykniesz O nie, nie nie... Ja mam cos na licytacje i ma pojsc za duuuuuza kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dziecko, a co Ty możesz mieć... kawałek betonu? daj Ty spokój - mój przedmiot na licytację to dopiero przedmiot... mówię Ci - Baby bedo wiszczeć i piszczeć i sypać kasą na prawo i lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 24.06.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dziecko, a co Ty możesz mieć... kawałek betonu? daj Ty spokój - mój przedmiot na licytację to dopiero przedmiot... mówię Ci - Baby bedo wiszczeć i piszczeć i sypać kasą na prawo i lewo Dandi siebie chcesz zlicytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 myślałem o tym i dziekuję za uznanie ale znalazłem godniejszych... myślicie, że Duch by się nadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 o nadałby się , nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Przedmiot licytacji: Duch i Dandi tańczą na rurze To dopiero byłby hit O cenie to nawet nie chcę myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Przedmiot licytacji: Duch i Dandi tańczą na rurze To dopiero byłby hit O cenie to nawet nie chcę myśleć o kurcze nie wiem czy co poniektórzy nie beda musieli wziąc szybkiego kredytu aby wygrac licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Stan konta dzisiaj taki sam jak wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wiem czy co poniektórzy nie beda musieli wziąc szybkiego kredytu aby wygrac licytację tiaaaaaaaa, ja nie wiem czy nie trzeba dogadać się z pogotowiem, żebyśmy mieli na miejscu ERKĘ z respiratorami. Jak wleziemy z duchem na tę rurę - baby będą pokotem leżeć a kredyt to po to, żeby nam zapłacić żebyśmy przestali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dandi, się nie kryguj, wszyscy wiedż, ze Ty z Duchatym , ćwiczycie na rurze u Gwoździka juz od miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wiem czy co poniektórzy nie beda musieli wziąc szybkiego kredytu aby wygrac licytację tiaaaaaaaa, ja nie wiem czy nie trzeba dogadać się z pogotowiem, żebyśmy mieli na miejscu ERKĘ z respiratorami. Jak wleziemy z duchem na tę rurę - baby będą pokotem leżeć a kredyt to po to, żeby nam zapłacić żebyśmy przestali juz slysze ten pisssssssssssssssssssssk kobiet jak wy dajecie czadu na tej róże kurcze musze skombinować rurę do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wiem czy co poniektórzy nie beda musieli wziąc szybkiego kredytu aby wygrac licytację tiaaaaaaaa, ja nie wiem czy nie trzeba dogadać się z pogotowiem, żebyśmy mieli na miejscu ERKĘ z respiratorami. Jak wleziemy z duchem na tę rurę - baby będą pokotem leżeć a kredyt to po to, żeby nam zapłacić żebyśmy przestali Za co by nie płaciły ważne że kaska będzie Rurkę siem skombinuje bez problemu Czyba że będą mieli specjalne wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 24.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Na zjeździe nie będę niestety Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie wiem czy co poniektórzy nie beda musieli wziąc szybkiego kredytu aby wygrac licytację tiaaaaaaaa, ja nie wiem czy nie trzeba dogadać się z pogotowiem, żebyśmy mieli na miejscu ERKĘ z respiratorami. Jak wleziemy z duchem na tę rurę - baby będą pokotem leżeć a kredyt to po to, żeby nam zapłacić żebyśmy przestali Za co by nie płaciły ważne że kaska będzie Rurkę siem skombinuje bez problemu Czyba że będą mieli specjalne wymagania Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram Chwylunia chwylunia - powiedziałem, że mam zamiar zlicytować Duchatego a nie siebie - ja będę żył z tantiemów wypłacanych mi z tego tytułu. Na mój występ świat nie jest jeszcze gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek A Ty się w ogóle nie wtrącaj dezerterze jeden!!!!! Moja Tośka jest w wieku Twego Marcina i ja składam ofiarę a Ty co? Duch ma klatę jak u Krawczyka, ja jak u gęsi wyścigowej - sami rozumiecie, wstyd mam i to mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts