Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon :wink: Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram :lol:

Chwylunia chwylunia - powiedziałem, że mam zamiar zlicytować Duchatego a nie siebie - ja będę żył z tantiemów wypłacanych mi z tego tytułu. Na mój występ świat nie jest jeszcze gotowy

A Duch o tym wie ? :lol:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek :wink:

A Ty się w ogóle nie wtrącaj dezerterze jeden!!!!! Moja Tośka jest w wieku Twego Marcina i ja składam ofiarę a Ty co?

Duch ma klatę jak u Krawczyka, ja jak u gęsi wyścigowej - sami rozumiecie, wstyd mam i to mi nie pozwala

Oglądaliście sobie z Duchem klaty? :roll: :lol: :lol:

Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek :wink:

A Ty się w ogóle nie wtrącaj dezerterze jeden!!!!! Moja Tośka jest w wieku Twego Marcina i ja składam ofiarę a Ty co?

Duch ma klatę jak u Krawczyka, ja jak u gęsi wyścigowej - sami rozumiecie, wstyd mam i to mi nie pozwala

Oglądaliście sobie z Duchem klaty? :roll: :lol: :lol:

Klaty będą :o i to gołe :o

lecę do banku wypłacić pieniadze :lol: :lol: :lol:

przywiozę z nadarzyna z cukierni chyba wiele ciastek i kapielówki dla dandiego i kamyka..sam zasponsoruje i jeden strzał w miche "kolegom" (ciachem w ciacha :lol: :lol: ) bydsie cena wywoławcza 5 zeta obaczymy "koledzy" kto zarobi prawdziwe pieniązki :lol: :lol: :lol: :lol:

kurna chwilkiem mnie ni ma io co sie wyprawia :lol: :lol: :lol: :lol:

przywiozę z nadarzyna z cukierni chyba wiele ciastek i kapielówki dla dandiego i kamyka..sam zasponsoruje i jeden strzał w miche "kolegom" (ciachem w ciacha :lol: :lol: ) bydsie cena wywoławcza 5 zeta obaczymy "koledzy" kto zarobi prawdziwe pieniązki :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ide w to. 8)

Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon :wink: Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram :lol:

Chwylunia chwylunia - powiedziałem, że mam zamiar zlicytować Duchatego a nie siebie - ja będę żył z tantiemów wypłacanych mi z tego tytułu. Na mój występ świat nie jest jeszcze gotowy

Eeeee tam Dandi świat siem do soboty przygotuje nie bojaj siem :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ide w to. 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To będzie bal ;) :lol:

pogłupiałyście jak nic. Jesteście stare i zboczone. mój przedmiot na licytację pozostaje czysty i nietknięty i ja się absolutnie nie zgadzam na moje uczestnictwo w tych waszych ohydnych, obscenicznych orgiach z ciestkami w tle.

wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spić

pogłupiałyście jak nic. Jesteście stare i zboczone. mój przedmiot na licytację pozostaje czysty i nietknięty i ja się absolutnie nie zgadzam na moje uczestnictwo w tych waszych ohydnych, obscenicznych orgiach z ciestkami w tle.

wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spić

Ja bym nie była pewna czym sie skończy ta impreza....czy tylko wiązanie i picie będzie miało miejsce...no nie wiem, nie wiem :)