aglig 24.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram Chwylunia chwylunia - powiedziałem, że mam zamiar zlicytować Duchatego a nie siebie - ja będę żył z tantiemów wypłacanych mi z tego tytułu. Na mój występ świat nie jest jeszcze gotowy A Duch o tym wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A Duch o tym wie ? zwariowałaś? sądzisz, że by się zgodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Po pierwsze primo - jest starsza. Po drugie primo - przypominam że 28.06.2009 r mam chrzciny zaplanowane . Po trzecie primo - ja się nie wypuszczam z taka małą istotka w 4h podróż . Nie posiadam vana , minivana ani nawet kombi czego notabene żałuję . Kombi oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie możesz przyjechać sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Patrz początek strony . P.s. Moje klejnoty i zemby , te które jeszcze mi zostały są dla mnie cenne . Poza tym widziałeś kiedyś chrzciny bez ojca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek A Ty się w ogóle nie wtrącaj dezerterze jeden!!!!! Moja Tośka jest w wieku Twego Marcina i ja składam ofiarę a Ty co? Duch ma klatę jak u Krawczyka, ja jak u gęsi wyścigowej - sami rozumiecie, wstyd mam i to mi nie pozwala Oglądaliście sobie z Duchem klaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie ale wiem z pewnego źródła którego tu oczywiście nie ujawnię. Źródło jest mężatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tiaa wygolone klaty pewnie . Tak na początek A Ty się w ogóle nie wtrącaj dezerterze jeden!!!!! Moja Tośka jest w wieku Twego Marcina i ja składam ofiarę a Ty co? Duch ma klatę jak u Krawczyka, ja jak u gęsi wyścigowej - sami rozumiecie, wstyd mam i to mi nie pozwala Oglądaliście sobie z Duchem klaty? Klaty będą i to gołe lecę do banku wypłacić pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie ale wiem z pewnego źródła którego tu oczywiście nie ujawnię. Źródło jest mężatką w takim razie cicho sza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dandi zastanawiam się, czy Cię zawalić na zlocie zabawkami. Czy powolutku zbierzemy łącznie z innymi mniejszymi gabarytowo rzeczami i wyślemy umyślne, co by to przywiozły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 przywiozę z nadarzyna z cukierni chyba wiele ciastek i kapielówki dla dandiego i kamyka..sam zasponsoruje i jeden strzał w miche "kolegom" (ciachem w ciacha ) bydsie cena wywoławcza 5 zeta obaczymy "koledzy" kto zarobi prawdziwe pieniązki kurna chwilkiem mnie ni ma io co sie wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 przywiozę z nadarzyna z cukierni chyba wiele ciastek i kapielówki dla dandiego i kamyka..sam zasponsoruje i jeden strzał w miche "kolegom" (ciachem w ciacha ) bydsie cena wywoławcza 5 zeta obaczymy "koledzy" kto zarobi prawdziwe pieniązki kurna chwilkiem mnie ni ma io co sie wyprawia Ide w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dlatego mam pytanie można licytować przez telefon Ostatnia koszule (starego) zastawię a występ Dandiego na rurze wygram Chwylunia chwylunia - powiedziałem, że mam zamiar zlicytować Duchatego a nie siebie - ja będę żył z tantiemów wypłacanych mi z tego tytułu. Na mój występ świat nie jest jeszcze gotowy Eeeee tam Dandi świat siem do soboty przygotuje nie bojaj siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 przywiozę z nadarzyna z cukierni chyba wiele ciastek i kapielówki dla dandiego i kamyka..sam zasponsoruje i jeden strzał w miche "kolegom" (ciachem w ciacha ) bydsie cena wywoławcza 5 zeta obaczymy "koledzy" kto zarobi prawdziwe pieniązki kurna chwilkiem mnie ni ma io co sie wyprawia Ide w to. To będzie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.06.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 pogłupiałyście jak nic. Jesteście stare i zboczone. mój przedmiot na licytację pozostaje czysty i nietknięty i ja się absolutnie nie zgadzam na moje uczestnictwo w tych waszych ohydnych, obscenicznych orgiach z ciestkami w tle. wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spićty wredny zdradliwy gadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spićty wredny zdradliwy gadzie Tortem w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spićty wredny zdradliwy gadzie Tortem w niego. coś ty!! on by się ucieszył ignorować go trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 pogłupiałyście jak nic. Jesteście stare i zboczone. mój przedmiot na licytację pozostaje czysty i nietknięty i ja się absolutnie nie zgadzam na moje uczestnictwo w tych waszych ohydnych, obscenicznych orgiach z ciestkami w tle. wystarczy, że się pozwolę Daggulce związać i spić Ja bym nie była pewna czym sie skończy ta impreza....czy tylko wiązanie i picie będzie miało miejsce...no nie wiem, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 no to się zapowiada seria niezapomnianych scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts