Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak najbardziej jestem "za" , ponieważ sobie nie mam nic do zarzucenia .... moje myśli są czyste jak łza, planuję wobec dandiego :

przywitać, dać się wyluzowć i pogadać z forumowiczami , związać, zakneblować, przewieźć na afterparty , odkneblować, nakarmić, upić , rozwiązać .... a potem dziewczyny - oddam Go Wam :lol:

Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. :roll: :roll: :roll:

a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie mam takiej duzej walizki... :roll: :roll: :roll:

no wiesz :roll: :roll: :roll: a tak liczyłam :wink: :wink: :wink: ze weźmiesz :lol: :lol: :lol:

Smietana na tete-a-tete jest tylko przewidziana, nie na gruppen... :roll: :roll: :roll:

jaka szkoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bedziemy sie smietana pryskac? Ale fajnie... :)

Co tylko sobie Pani życzy - możemy nawet znaleźć jakies miłe miejsce, gdzie nas opryskają :)

Wow. Wy tam w Warszawie wszystko macie. :) Spakowalam sie, ale niestety, musze z przykroscia stwierdzic, ze bede wygladac jak piece of shit, nie mam miejsca w walizce na zadne ekscesy. :-?

Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. :roll: :roll: :roll:

a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Nie mam takiej duzej walizki... :roll: :roll: :roll:

no wiesz :roll: :roll: :roll: a tak liczyłam :wink: :wink: :wink: ze weźmiesz :lol: :lol: :lol:

Się na miejscu zakupi :)

Albo zrobi 8) :lol: takie foczki jak Wy, dacie radę :wink: