galka 24.06.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jeśli to nie kłopot to poproszę o fotorelację ze zbliżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No to ja proponuje rozstawic w strategicznych miejscach parę laci z kamerką i relacja on-line na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 jak najbardziej jestem "za" , ponieważ sobie nie mam nic do zarzucenia .... moje myśli są czyste jak łza, planuję wobec dandiego : przywitać, dać się wyluzowć i pogadać z forumowiczami , związać, zakneblować, przewieźć na afterparty , odkneblować, nakarmić, upić , rozwiązać .... a potem dziewczyny - oddam Go Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wole tortem rzucac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wole tortem rzucac. ależ - kto Ci zabroni .... przecież już upity bedzie ... obronić sie nie ma szans najmniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wole tortem rzucac. ja też - nwet sama upiekę ( bo tylko do tego sie bedzie nadawal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Noooo tak ! Goły facet , cały w smietanie - ma się te fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Smietana na tete-a-tete jest tylko przewidziana, nie na gruppen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Smietana na tete-a-tete jest tylko przewidziana, nie na gruppen... jaka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. i lakier do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jakby co to już tą rurkę dla Dandysa i Duchowatego szykuję O tortach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Się na miejscu zakupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Się na miejscu zakupi Bedziemy sie smietana pryskac? Ale fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bedziemy sie smietana pryskac? Ale fajnie... Co tylko sobie Pani życzy - możemy nawet znaleźć jakies miłe miejsce, gdzie nas opryskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Bedziemy sie smietana pryskac? Ale fajnie... Co tylko sobie Pani życzy - możemy nawet znaleźć jakies miłe miejsce, gdzie nas opryskają Wow. Wy tam w Warszawie wszystko macie. Spakowalam sie, ale niestety, musze z przykroscia stwierdzic, ze bede wygladac jak piece of shit, nie mam miejsca w walizce na zadne ekscesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Juz zapowiadalam, ze zabieram do Wrocka walizke smietany w spreju. a dlaczego tylko do Wrocka - do Wawy też weź Nie mam takiej duzej walizki... no wiesz a tak liczyłam ze weźmiesz Się na miejscu zakupi Albo zrobi takie foczki jak Wy, dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts