Bona Dea 25.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Stanowisko Dyrektora ZOL objęłam w Lipcu 2008 roku. Z całą stanowczością, odpowiedzialnością i pewnością stwierdzam, że pierwszy Mój kontakt z Państwa społecznością nastąpił od momentu zakupu koców (wiosna tego roku). Jestem otwarta na każdą formę współpracy, a o akcji świątecznej i próbach pomocy Bacikom dowiedziałam się niedawno z tego forum. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za waszą akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wybaczcie mi, że wtrącę się tutaj w zupełnie innej sprawie. Nie mam bladego pojęcia, gdzie uderzyć Potrzebuję pomocy!!! Ale od początku: podesłano mi ten link http://forum.muratordom.pl/basza-dlugowlosy-owczarek-niemiecki-do-adopcji,t162789.htm . Ponieważ myślimy o zakupie drugiego psa i na pierwszym miejscu jest właśnie owczarek niemiecki, od razu "załapałam temat". Ale to nie jest proste! Pan i Basza mieszkają w Łodzi - kawał drogi. Pan Baszy jest bardzo chorym człowiekiem, chce jednak koniecznie przywieźć Baszę do nas sam i pożegnać się z nim na miejscu - przy okazji oczywiście zobaczy, jakie psiak będzie miał warunki. Ponieważ mamy już sunię i to bardzo charakterną najlepszym sposobem na to, aby oba psy potraktowały się w miarę przyjaźnie, a nie jak wrogowie, jest wpuszczenie ich na teren Uroczyska razem, w tym samym momencie, zanim Katma (nasza) nie poczuje się właścicielką terenu. Pan Baszy gotowy jest przyjechać nawet pociągiem, ale matko, to nie wchodzi w rachubę!!! Podróż na pewno bardzo nadszarpnęłaby i tak wątłe już siły tego człowieka! Mój wyjazd do Łodzi też nie bardzo wchodzi w rachubę, Pan Baszy bardzo chciałby zobaczyć Uroczysko, to raz, a dwa - nie mam z kim zostawić swojego psa - brzmi to nieprawdopodobnie, ale jednak! Są wakacje i mnóstwo ludzi po prostu wyjechało, albo mają w domach swoje psy. Potrzebuję osoby, która mogłaby i chciała przywieźć Pana i Baszę z Łodzi do Uroczyska! Wszelkie namiary podam na priva, jeśli znajdzie się taka osoba. Oczywiście koszty podróży pokryję, zapewnię też wikt i nocleg. Bardzo prosze, poradźcie coś, może macie jakieś możliwości, może pomysły, jak ten problem rozwiązać???? Będę Wam bardzo wdzięczna!!! Jeszcze razm przepraszam, że wtryniłam się tutaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Stanowisko Dyrektora ZOL objęłam w Lipcu 2008 roku. Z całą stanowczością, odpowiedzialnością i pewnością stwierdzam, że pierwszy Mój kontakt z Państwa społecznością nastąpił od momentu zakupu koców (wiosna tego roku). Jestem otwarta na każdą formę współpracy, a o akcji świątecznej i próbach pomocy Bacikom dowiedziałam się niedawno z tego forum. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za waszą akcję. To ja z tego nic nie kumam teraz???? To akcja grudniowa była dla innych dzieci?Bo się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 26.06.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja też nie rozumiem. Jak mogła Pani nie zauważyć naszej grudniowej akcji? Stalowa szafka - jeden z prezentów - stała się niewidzialna? Wg Pani akcji świątecznej nie było, czy też była przeprowadzona w tajemnicy przed dyrekcją? Dandi, weź też co napisz, bo całkiem się pogubiłem. To jakaś prowokacja, nieporozumienie czy mi ubyło IQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 tu była informacja mogąca wprowadzić czytaczy w błąd Dzieciaki te same...ten sam osrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 znam prewentorium w bacikach.wielu ludzi i lokalne firmy pomagają dzieciom tam przebywającym.przyglądając się akcji dandiego i jego kolegi widzę że była "zorganizowana" do dupy.jakieś wpłaty ,przesyłki......wielki bałagan.nikt nie wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Darek6016, a co TY zrobiłeś dla tych dzieci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 znam tych szołmenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie odpowiedziałeś na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 znam prewentorium w bacikach.wielu ludzi i lokalne firmy pomagają dzieciom tam przebywającym.przyglądając się akcji dandiego i jego kolegi widzę że była "zorganizowana" do dupy.jakieś wpłaty ,przesyłki......wielki bałagan.nikt nie wie o co chodzi powtórzę - co Ty zrobiłeś dla tych dzieci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 działam w organizacjach charytatywnych i wolę mniej szołmeńskie działania.mniej bicia piany a więcej konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czyli nic Działa za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 najgłośniej nażekają ci co nic nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po mojemu, to jakaś kolejna 'JolantaJadwiga', jeśli wiecie, o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to jest właśnie to.stwierdzenie że nic.szoł jest najważniejsze.......prewentorium istnieje od dawna.gdzie dandi był do tej pory?przebudził się ze snu zimowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dalej nie odpowiedziałeś na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po mojemu, to jakaś kolejna 'JolantaJadwiga', jeśli wiecie, o co mi chodzi No co Ty, JolantaJadwiga jest nie do podrobienia to mi tak HockiKlocki zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po mojemu, to jakaś kolejna 'JolantaJadwiga', jeśli wiecie, o co mi chodzi No co Ty, JolantaJadwiga jest nie do podrobienia to mi tak HockiKlocki zalatuje Raczej o ideę mi chodziło Uderz w stół itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to jest właśnie to.stwierdzenie że nic.szoł jest najważniejsze.......prewentorium istnieje od dawna.gdzie dandi był do tej pory?przebudził się ze snu zimowego? Zbierz kilka tysięcy złotych i i przydatne (nowe) przednioty wartości kilku następnych - w dwa tygodnie, przekaż to do Bacik, to potem pogadamy ok? a gdzie ty byłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Po mojemu, to jakaś kolejna 'JolantaJadwiga', jeśli wiecie, o co mi chodzi No co Ty, JolantaJadwiga jest nie do podrobienia to mi tak HockiKlocki zalatuje Raczej o ideę mi chodziło Uderz w stół itd... a mnie o "styl" tak , ytak...komus nabruździliśmy już nie błyszczy jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts