Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Stanowisko Dyrektora ZOL objęłam w Lipcu 2008 roku. Z całą stanowczością, odpowiedzialnością i pewnością stwierdzam, że pierwszy Mój kontakt z Państwa społecznością nastąpił od momentu zakupu koców (wiosna tego roku). Jestem otwarta na każdą formę współpracy, a o akcji świątecznej i próbach pomocy Bacikom dowiedziałam się niedawno z tego forum.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za waszą akcję.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wybaczcie mi, że wtrącę się tutaj w zupełnie innej sprawie. Nie mam bladego pojęcia, gdzie uderzyć :oops: Potrzebuję pomocy!!!

Ale od początku:

podesłano mi ten link http://forum.muratordom.pl/basza-dlugowlosy-owczarek-niemiecki-do-adopcji,t162789.htm . Ponieważ myślimy o zakupie drugiego psa i na pierwszym miejscu jest właśnie owczarek niemiecki, od razu "załapałam temat". Ale to nie jest proste! Pan i Basza mieszkają w Łodzi - kawał drogi. Pan Baszy jest bardzo chorym człowiekiem, chce jednak koniecznie przywieźć Baszę do nas sam i pożegnać się z nim na miejscu - przy okazji oczywiście zobaczy, jakie psiak będzie miał warunki. Ponieważ mamy już sunię i to bardzo charakterną najlepszym sposobem na to, aby oba psy potraktowały się w miarę przyjaźnie, a nie jak wrogowie, jest wpuszczenie ich na teren Uroczyska razem, w tym samym momencie, zanim Katma (nasza) nie poczuje się właścicielką terenu. Pan Baszy gotowy jest przyjechać nawet pociągiem, ale matko, to nie wchodzi w rachubę!!! Podróż na pewno bardzo nadszarpnęłaby i tak wątłe już siły tego człowieka! Mój wyjazd do Łodzi też nie bardzo wchodzi w rachubę, Pan Baszy bardzo chciałby zobaczyć Uroczysko, to raz, a dwa - nie mam z kim zostawić swojego psa - brzmi to nieprawdopodobnie, ale jednak! Są wakacje i mnóstwo ludzi po prostu wyjechało, albo mają w domach swoje psy.

Potrzebuję osoby, która mogłaby i chciała przywieźć Pana i Baszę z Łodzi do Uroczyska! Wszelkie namiary podam na priva, jeśli znajdzie się taka osoba. Oczywiście koszty podróży pokryję, zapewnię też wikt i nocleg.

Bardzo prosze, poradźcie coś, może macie jakieś możliwości, może pomysły, jak ten problem rozwiązać???? Będę Wam bardzo wdzięczna!!!

Jeszcze razm przepraszam, że wtryniłam się tutaj .... :oops:

Stanowisko Dyrektora ZOL objęłam w Lipcu 2008 roku. Z całą stanowczością, odpowiedzialnością i pewnością stwierdzam, że pierwszy Mój kontakt z Państwa społecznością nastąpił od momentu zakupu koców (wiosna tego roku). Jestem otwarta na każdą formę współpracy, a o akcji świątecznej i próbach pomocy Bacikom dowiedziałam się niedawno z tego forum.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za waszą akcję.

To ja z tego nic nie kumam teraz???? :o To akcja grudniowa była dla innych dzieci?Bo się pogubiłem :roll:

:o Ja też nie rozumiem. Jak mogła Pani nie zauważyć naszej grudniowej akcji? Stalowa szafka - jeden z prezentów - stała się niewidzialna? Wg Pani akcji świątecznej nie było, czy też była przeprowadzona w tajemnicy przed dyrekcją?

Dandi, weź też co napisz, bo całkiem się pogubiłem. To jakaś prowokacja, nieporozumienie czy mi ubyło IQ?

znam prewentorium w bacikach.wielu ludzi i lokalne firmy pomagają dzieciom tam przebywającym.przyglądając się akcji dandiego i jego kolegi widzę że była "zorganizowana" do dupy.jakieś wpłaty ,przesyłki......wielki bałagan.nikt nie wie o co chodzi

powtórzę - co Ty zrobiłeś dla tych dzieci ??

to jest właśnie to.stwierdzenie że nic.szoł jest najważniejsze.......prewentorium istnieje od dawna.gdzie dandi był do tej pory?przebudził się ze snu zimowego?

Zbierz kilka tysięcy złotych i i przydatne (nowe) przednioty wartości kilku następnych - w dwa tygodnie, przekaż to do Bacik, to potem pogadamy ok?

a gdzie ty byłeś ??

Po mojemu, to jakaś kolejna 'JolantaJadwiga', jeśli wiecie, o co mi chodzi :wink:

No co Ty, JolantaJadwiga jest nie do podrobienia :wink:

to mi tak HockiKlocki zalatuje :lol:

Raczej o ideę mi chodziło :lol: :lol: :lol:

Uderz w stół itd...

a mnie o "styl" :lol: :lol:

tak , ytak...komus nabruździliśmy :wink:

już nie błyszczy jak kiedyś :lol: