dandi3 26.06.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wolę wspierać organizacje charytatywne,które potrafią roliczyć sie ze swoich pieniędzy niż współpracować z amatorami/szołmenami/ cóż, przyjdzie mi się nauczyć z tym żyć. a tak serio - w ani jednym miejscu nie robię z siebie przedstawienia pod tytułem: patrzcie jak powinno się profesjonalnie zbierać kasę. Nie jestem profesjonalistą, jestem amatorem jak mądrze piszesz tylko że autorami całego zrywu, oprócz mnie, są osoby, które jutro rano wstaną i przeczytają, że ich zaangażowanie, tak materialne jak i emocjonalne oceniasz jako amatorskie wygibasy nie mające wpływu na jakośc życia tych dzieci a to już trochę nie w porządku. w wątku są tylko ogólne wyliczenia. serio? ja nazwałbym je szczegółowymi. teraz nie do Ciebie: słuchajcie, jeżeli ktoś REALNIE ZAANGAŻOWANY W TEN WĄTEK ma wątpliwości co do sposobu wydania kasy z akcji świątecznej - poproszę o taki sygnał. Żądasz od wszystkich nie wiadono czego To mnie zdziwiłeś - po pierwsze tym że żądam, po drugie tym, że niewiadomo czego. Ale to juz mało istotne bo jako ktoś kto nie istnieje jako odnośnik wychowawczy, nie jestem też w stanie dalej z Tobą dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 słuchaj przyjacielu każdy ma prawo zapytać o zebrane pieniadze/takie jest prawo/chyba że Ciebie nie obowiązuje.Bardzo dobrze że zauważyłeś ,wolę wspierać organizacje charytatywne,które potrafią roliczyć sie ze swoich pieniędzy niż współpracować z amatorami/szołmenami/.w wątku są tylko ogólne wyliczenia.nie chcesz napisać Twoja sprawa.Ludzie to ocenią.Powodzenia w "działalności charytatywnej".Żądasz od wszystkich nie wiadono czego a sam nie potrafisz konkretnie rozmawiać.Dobry wychowawczy przykład. Masz prawo pytać. O ile byłeś zaangażowany w akcję - nie przypominam sobie. Wielu z darczyńców CHCE pozostać anonimowymi. Wiem, że to szok dla niektórych. Pogódź się z tym - nikt z nas nie ma potrzeby spowiadać sie przed anonimową osobą. Swięta racja Nefer !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 nie bedzie łózek - bedzie piwo ...duuuuuuuuuuużo piwa Jeśli Baciki nie lubią takie show jest kilka innych celów. Często o wiele nam bliższych. Np. rehabilitacja Tomka, Stafek Żelki Rafałek Naprawdę jest bardzo wiele osób potrzebiujących dla których każda złotówka otwiera nowe możliwości. I mają serdecznie gdzieś KTO, GDZIE, JAK , PO CO i DLACZEGO przekazał dane pieniądze. Nie podoba się ? Zajebiście - nie ma problemu. Myślę, że poradzą sobię z tym ciosem. Nie zamierzam się kopać z koniem. Widać w niektórych miejscach tego kraju nadal rządzą związki zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.06.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Moi Kochani, W związku z zaistniałą sytuacją jest mi bardzo przykro stwierdzić, że moje dalsze działania wlasnie sie zakończyły. jutro na zlocie wybiję Ci to z głowy. Nie zapominamy po co tu jsteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dandi nie denerwuj się zawsze i wszędzie taka osoba jak ten"dar...' się trafi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.06.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 kurcze - łeb mi pęka. A jutro Urzut. Idę spać. Jutro pogadamy. Howk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak wstydzisz się podać kwotę Twoja sprawa.Tyle szumu i zamieszania.Dla świetego spokoju dowiem się w inny sposób.Dosyć tego ściemniania i obrażania wszystkich dookoła :pielęgniarek,nauczycieli,wychowawców,miejscowych polityków ,mieszkańców itd.Uważasz się za autorytet moralny i wychowawczy a postepujesz w jaki sposób?Weź za swoją działalność odpowiedzialność.A ty nie potrafisz się powiedzieć konkretnie ile zebrałeś pieniędzy i to w dodatku nie swoich.Muszę kończyć ale do tego wątku jeszcze wrócimy.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 darek6016 koleżko idz już spać i przemyśl co Ty gadasz . I zastanów się czy sam wierzysz w to co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Moi Kochani, W związku z zaistniałą sytuacją jest mi bardzo przykro stwierdzić, że moje dalsze działania wlasnie sie zakończyły. jutro na zlocie wybiję Ci to z głowy. Nie zapominamy po co tu jsteśmy Wiesz, że u mnie to krótka piłka. Sorry, ale to żenada. Kolega Darek (nowo objawiony Wybawca Bacik) będzie działał lepiej, szybciej i wyżej niż my - dajmy chłopakowi sie wykazać. Na razie w moim przypadku skutecznie zlikwidował wszelką ochotę na zapierdalanie do bacik w niedzielę po zlocie 300 km w jedne i drugie stronę. Gratuluje koledze Dakowi - tudzież pośrednio pani Dyrektor - doskonałego PR dla placówki, świetnego zachęcenia do wyjścia naprzeciw potrzebom dzieci i DARMOWYCH , BEZINTERESOWNYCH darów. Jak widzę nasze pieniądze, czas, dary przekazane są niczym w porównianiu z osiągnięciami kolegi Darka. Szkoda, że nie widać ich w Bacikach - ale na pewno od dziś będzie od dziś będzie to ośrodek płynący mlekiem i miodem. Dajmy Darkowi polatać ...:) My już nie jesteśmy potrzebni - wręcz kradniemy i działamy niezgodnie z prawem. Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek6016 26.06.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie pouczaj mnie.Miara sie przebrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mówiłam, że nadepnęliśmy jakiemus nieudacznikowi na odcisk frustracje swoje bedzie sobie naszym kosztem leczył a poszedł......do terapeuty - (albo na psychologa zapraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jak wstydzisz się podać kwotę Twoja sprawa.Tyle szumu i zamieszania.Dla świetego spokoju dowiem się w inny sposób.Dosyć tego ściemniania i obrażania wszystkich dookoła :pielęgniarek,nauczycieli,wychowawców,miejscowych polityków ,mieszkańców itd.Uważasz się za autorytet moralny i wychowawczy a postepujesz w jaki sposób?Weź za swoją działalność odpowiedzialność.A ty nie potrafisz się powiedzieć konkretnie ile zebrałeś pieniędzy i to w dodatku nie swoich.Muszę kończyć ale do tego wątku jeszcze wrócimy.Dobranoc Nie chce Cię zajrzeć kilka stron wstecz to Twoja sprawa. Dowiedz się sam - to bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie pouczaj mnie.Miara sie przebrała. przepraszam, to do mnie piszesz ? Wezwałam karetkę. Wywaliłeś mnie z wrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ŻENADA DROGIE BACIKI, ŻENADA. Stać was na jednego sponsora mniej ? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nefer, wyluzuj, proszę Chyba szkoda by było, żeby z powodu jednego sfrustrowańca, któremu się grunt spod nóg wymyka, całą sprawę trafił szlag. Szkoda tych dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.06.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ŻENADA DROGIE BACIKI, ŻENADA. Stać was na jednego sponsora mniej ? Super Nefer, nikt nie napisał, że Darek reprezentuje Baciki. Darek o ile dobrze rozumiem, jest kmś oberwujcym z zewnątrz, mało tego - sądzi, że obrażam polityków, pielęgniarki, ba, wychowawców i nauczycieli. Ale jak sam pisze miara się przebrała. W jednym Darku masz świętą rację - do tego wątku jeszcze wrócimy a wtedy bądź dobrze przygotowany bo istnieje trochę pytań, które wtedy zechcę Ci zadać. To własnie dlatego zastanawiam się jakie są Twoje intencje - naprawdę pomagasz ośrodkowi??? Tobie również dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nefer, wyluzuj, proszę Chyba szkoda by było, żeby z powodu jednego sfrustrowańca, któremu się grunt spod nóg wymyka, całą sprawę trafił szlag. Szkoda tych dzieciaków Jest bardzo wiele dzieciaków na tym świecie potrzebujących pomocy. Mamy co robić z pieniędzmi. Nie zamierzam po prostu uczestniczyć w tej farsie ani firmować jej swoim nazwiskiem. Oczywiście każdy podejmuje swoje decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dandi - ale ten pan twierdził,ze się znacie no i że Mariusza też zna to ja juz nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.06.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dandi - ale ten pan twierdził,ze się znacie no i że Mariusza też zna Być może - wcale nie twierdzę niczego innego. po prostu nick nie identyfikuje osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nefer, nikt nie napisał, że Darek reprezentuje Baciki. Darek o ile dobrze rozumiem, jest kmś oberwujcym z zewnątrz, mało tego - sądzi, że obrażam polityków, pielęgniarki, ba, wychowawców i nauczycieli. Ale jak sam pisze miara się przebrała. Dandii - ja może i wyglądam niezbyt rozgarnięcie ale nie jestem kompletną idiotką. Pojawiła się pani Dyrektor i pojawił sie kolega Darek. Znikąd ? I ma kilkanaście postów tylko w tym temacie ? Sorry - kolega Darek zrobił właśnie dobrze Bacikom - nie mnie, ani nie forum. Zrobił dobrze dzieciom. Pogratulować - tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts