dandi3 06.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Nefer jest lajza nie z tej ziemi. święte słowa - polejcie jej co sądzicie o tym spotkaniu w Bacikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja jestem na tak, przeciez sama to zaproponowalam wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A sama se polewam Damy radę :) Nie wiadomo jak to pójdzie. To na razie pierwsza firma. Mam nadzieję na druga Soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.07.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 weźmy się więc za to i potraktujmy to jako formę pomocy dziciom. każdy z nas przekleja link do swoich komentów OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Poczytałam - i jestem pod ogroooooooomnym wrażeniem!!!!Szkoda, że się na łikned w Bacikach nie załapię, ale na fotostory długie i dokładne liczę!PS - wypłata się zbliża, jak z dalszą zbiórką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Zbiorka trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 W kwestii jazdy na Ursynów - no jest pewien problem. Mam zakaz łażenia do piątku i jazdy samochodem. Czyli najwcześniej w piątek - jak sie uda, bo nie wiem jak tam będą wyglądały te moje szwy. Ale myślę, ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie ma nikogo w Warszawce, kto by Cie mogl zastapic? Ja rozumiem, ze jestes niezastapiona, ale wiesz... Bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Może Joskul miałaby chwilkę i mogłaby zdjątka puknąć ? Bo tak naprawdę to Pani Dyrektor powinna zatwierdzić ten zakup.Pytanie czy te łóżka sie będa nadawać dla dzieci - w zasadzie pojechałabym właśnie zrobić zdjęcia...bo ja się na tym na tyle nie znam, żeby decydować czy dla dzieci ok czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 08.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie było mnie chwilkę, ale podczas mojej nieobecności po cichu liczyłam, że coś się ruszy. Że zadzieje sie coś co pomoże mi ogarnąć mętlik w mojej głowie. Teraz się przyznam - nie było mnie, nie tylko dlatego, że cierpię na chroniczny brak czasu, nie było mnie równiez przez zdjęcia, które wkleił Dandi. W pierwszej chwili pomyślałam sobie - cholera tam nie jest tak żle jak myslałam - tam jest o wiele lepiej niż w podobnym osrodku w moim mieście. Myliłam się - to, że Baciki wygladają tak jak wygladają to zasługa pracujących tam ludzi, gdyby nie oni to Ośrodek wygladałby tak jak ten u mnie, albo gorzej - jak mazurskie PGRy. I zaraz przypomniałam sobie coś co było tu powtarzane wielokrotnie - pomagamy Dzieciom, a nie ośrodkowi. Dzieci są najważniejsze. Cieszę się, że Dandi w końcu rzucił propozycję zorganizowania spotkania w Bacikach. Ustalmy termin, a wtedy pokombinuję nad atrakcjami jakie moglibyśmy dzieciom zapewnić. Co do terminu - pasuje mi każdy sierpniowy weekend poza 14-16 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie na temat, ale muszę Moje 7 i 5-letnie dzieci dziś przyszły i pytały czy dzieci dostały już misie, które szykowały. Mówię im, że tak i bardzo się z nich cieszą, bo mają swoje przytulanki, bo są chore i tak jakby w szpitalu. Dlatego misie były takie ważne. Po zmówieniu pacieża przyszła córcia /7lat/ i mówi "mamusiu, pomodliłam się o zdrowie dla tych chorych dzieci". No mało się nie rozbeczałam a łza w oku i tak się kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ucaluj corcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dzięki Dostała dłuuuugiego buziaka i mocne przytulanko A ja mam dalej miękie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooooo matko, matko, co się tu wyrabia na chwile , moment neta mi ukradki, a tu kolejna rewolucja ... cuda, panie cuda cudni ludzie się znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hej Ja mogę zbadać temat na Ursynowie, ale dopiero od poniedziałku. Nefcia, jeśli to by było OK, to prześlij mi info na priv, OK? I popraw literówkę w swoim profilu wykładowcy w Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 13.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Małgoś, kasa poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 OK. Bede miala na nia oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Zapomnialam doniesc, ze doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 15.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dzięki, już sie zastanawiałam, gdzie ja to................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts