Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W kwestii jazdy na Ursynów - no jest pewien problem. Mam zakaz łażenia do piątku :( i jazdy samochodem. Czyli najwcześniej w piątek - jak sie uda, bo nie wiem jak tam będą wyglądały te moje szwy. Ale myślę, ze będzie dobrze :)

Może Joskul miałaby chwilkę i mogłaby zdjątka puknąć ? Bo tak naprawdę to Pani Dyrektor powinna zatwierdzić ten zakup.

Pytanie czy te łóżka sie będa nadawać dla dzieci - w zasadzie pojechałabym właśnie zrobić zdjęcia...bo ja się na tym na tyle nie znam, żeby decydować czy dla dzieci ok czy nie ...

Nie było mnie chwilkę, ale podczas mojej nieobecności po cichu liczyłam, że coś się ruszy. Że zadzieje sie coś co pomoże mi ogarnąć mętlik w mojej głowie. Teraz się przyznam - nie było mnie, nie tylko dlatego, że cierpię na chroniczny brak czasu, nie było mnie równiez przez zdjęcia, które wkleił Dandi.

W pierwszej chwili pomyślałam sobie - cholera tam nie jest tak żle jak myslałam - tam jest o wiele lepiej niż w podobnym osrodku w moim mieście.

Myliłam się - to, że Baciki wygladają tak jak wygladają to zasługa pracujących tam ludzi, gdyby nie oni to Ośrodek wygladałby tak jak ten u mnie, albo gorzej - jak mazurskie PGRy. I zaraz przypomniałam sobie coś co było tu powtarzane wielokrotnie - pomagamy Dzieciom, a nie ośrodkowi.

Dzieci są najważniejsze.

Cieszę się, że Dandi w końcu rzucił propozycję zorganizowania spotkania w Bacikach. Ustalmy termin, a wtedy pokombinuję nad atrakcjami jakie moglibyśmy dzieciom zapewnić.

Co do terminu - pasuje mi każdy sierpniowy weekend poza 14-16 sierpnia.

Nie na temat, ale muszę :oops:

Moje 7 i 5-letnie dzieci dziś przyszły i pytały czy dzieci dostały już misie, które szykowały. Mówię im, że tak i bardzo się z nich cieszą, bo mają swoje przytulanki, bo są chore i tak jakby w szpitalu. Dlatego misie były takie ważne.

Po zmówieniu pacieża przyszła córcia /7lat/ i mówi "mamusiu, pomodliłam się o zdrowie dla tych chorych dzieci". No mało się nie rozbeczałam :roll: :oops: a łza w oku i tak się kręciła :oops: