OK 01.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 któraś dziewczyna mówila o piętrowym łóżku, rozkładanym na dwa tapczany przyznawać się, która to ?? Przyznaję się, to ja Ale to nie były tapczany, tylko zwykłe łóżka (bez pojemnika na pościel), a Baciki chcą z pojemnikiem Sprawa i tak już nieaktualna, bo zabrała je jakaś wielodzietna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no to pozamiatane , szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Szkoda, ale może faktycznie im z tapczanami wygodniej? Zresztą... nie zmarnowało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 w odniesieniu do wiadomości, którą zostawił Janek. 1) Małgoś ile dokładnie mamy kasy? 2) uważam, że nie da rady dozbierać 3-4 tysiaków, trzeba pójść w instytucje sponsorujące. Uważam, że powinniśmy powołać grupę, która się tego podejmie i ruszy w świat po sponsorach. Poszukujemy wszak znacznej kasy. Na forumowiczów chyba nie ma co się oglądać jeżeli chodzi o aż tak duża sumę. Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Przybylo troche w tym miesiacu z odsetek i w sumie jest 3 348,07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Janku, nie wiem czy Ośrodek potrzebuje aż 25 tych tapczanów. Czy możesz raz jeszcze skontaktować se ze sprzedawca i zapytać czy dowiezie towar do Bacik przy zakupie mniejszej ilości sprzętu? powiedzmu OK 15 szt? Przyjmujemy zgłoszenia do brygady uderzeniowej. Kasia z Łukowa jest w tym dobra. Kaśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 02.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jestem jestem Nie krzycz już! Faktycznie mam doswiadczenie w wyciąganiu kasy od przydsiębiorców i różnych instytucji i w miarę możliwości chętnie pomogę - mogę poświęcić kilka godzin tygodniowo w czasie pracy na szukanie "ofiar". Jednak uczciwie napiszę, że za jakieś 2 tygodnie biorę dłuższy urlop i nie będę miała czasu. Jestem juz na końcówce końcówek mojej budowy i teraz tylko na to wystarcza mi energi. Najważniejsze jest ustalenie co chcemy uzyskac od potencjalnych darczyńców i co mozemy im zaoferowac w zamian. Wiem, że preferujemy pieniądze, ale czasem łatwiej jest zwrócić sie do producenta np. koszulek bawełnianych o przekazanie produktów. W ten sposób wspólpracuję z hutą szkła, która przekazuje mi puchary, podobnie producent bielizny - nagrody dla miss. I z wyrobami jest o tyle łatwiej, że zazwyczaj odbywa się to bez zbędnych formalności. W przypadku pieniedzy jest tak - większość przedsiębiorców chętnie daje kasę, ale musi mieć na to podkładkę - najchętniej fakturkę za reklamę, albo umowe darowizny. Tu może być problem. Muszę trochę pomysleć jak to ugryźć. Tak na szybko myślę, że przydałaby się nam strona internetowa, na której potencjalni sponsorzy mogliby znaleźć wszelkie informacje o Bacikach. Taka strona jest też niezwykle przydatna do reklamowania sponsorów. Bo tak naprawdę nie wiele możemy sponsorom zaoferować - a darmowa reklama to już coś. W niedzielę spotkam się z koleżanką - dziennikarką pewnej rozgłośni radiowej - popytam czy udałoby się jej jakoś włączyć radio w naszą akcję. Może być problem, bo mają rejonizację, ale może wskaże kogoś kto działa w rejonie Siemiatycz. Tylko napiszcie czy chcemy mieszać w to media. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.10.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 chcemy. no chyba, że ktos się czegos boi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 chcemy. no chyba, że ktos się czegos boi. ja się boję sławy Dandiego wtedy całkiem Mu się w du.ie poprzewraca Ps . Działać , działać, działać Trzeba spisać priorytety, punkt po punkcie, co chcemy zrobić, czego potrzebujemy. Łatwiej będzie realizować plan, jeśli ten plan bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 04.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Na liście potrzeb było 50 sztuk, ja i tak zmniejszyłem to do 25. Ile obecnie potrzeba, to chyba tylko Pani Dyrektor może podpowiedzieć. OK, trzeba liczyć zamiary na nasze skromne siły. Spytam o 15 sztuk, jeżeli cena się utrzyma to będzie brakowało około 800 zł. Chyba jest to kwota w naszym zasięgu? Producent ma siedzibę dość daleko od Bacik, może w okolicy Siemiatycz jest jakaś konkurencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.10.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nic na masową skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 09.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Odpowiedź od producenta, firma znajduje się 460 km od Bacik: Dzien dobry.Próbowałem roznych rozwiązań w celu utrzymania ceny ale przy 15 szt. i tak dużej odległości zmuszony jestem zaoferowac cene jaka liczymy przy dostawie 30-32 szt. tj. 300 zl.Jeśli udalo by się połączyć dostawy z innym odbiorca w kierunku Siemiatycz to policze taniej i będę natychmiast informowal.Czas realizacji zamowienia to 7-14 dni w zależności od ilości realizowanych zamówień Razem 4500 zł, brakuje nam około 1170 zł, czyli małe piwo. Wystarczy aby każdy wpłacił chociaż kilkadziesiąt zł do Malgos2, a w przyszłym tygodniu możemy zamawiać. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 małgoś, poproszę dane do przelewu na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dopłacę jeśli zapadnie decyzja o kupnie tych łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.10.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 CZYLI NA TERAZ BRAKUJE JEDYNIE 1170 ZŁ Małgoś mam zatem prośbę. Monitoruj wpływy na konto i codziennie daj znać jak bardzo się ta suma zmniejsza. Miał rację ten co powiedział, że łatwiej się zmobilizować widząc jasno cel. Ja za chwilę robię przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Monitoruje codziennie, nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a czy ja mogę gdzieś te tapczany zobaczyć ? proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.10.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a czy ja mogę gdzieś te tapczany zobaczyć ? proszę mhm - w bacikach jak już tam dotrą. Kto będzie w tym roku Świętym Mikołajem i przyjedzie do Bacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a czy ja mogę gdzieś te tapczany zobaczyć ? proszę mhm - w bacikach jak już tam dotrą. Kto będzie w tym roku Świętym Mikołajem i przyjedzie do Bacik? Dandi ja Cię naprawdę kopnę w doopę. Mogę namiary na tego sprzedawę alboco chwilę później..... Juz znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 09.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Podaję link do strony producenta. Jutro mam otrzymać lepsze zdjęcia. Dostępne kolory "od ręki" to ciemny zielony, ciemny niebieski, brąz - dwa rodzaje, miodowy. Inne trzeba kilka dni poczekać, ale możemy wybrać dowolny. Tapczan typu ALA, podnoszony na ramie z drewna, z pojemnikiem na pościel: http://www.siedlecki.strefa.pl/promocje.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts