dandi3 09.10.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rozmawiałem z Kasią dyrektor właśnie. Potrzeba jej 25 tych tapczanów ale oczywiście za 15 też jest wdzięczna. Zresztą dziś jeszcze odezwie się sama na FM i opowie co i jak. Jeżeli 25 tapczanów to jaki jest koszt. janku, przepraszam, wiem że już to pisałeś ale potrzebuję podsumowania raz jeszcze: ile kosztuje i ile brakuje Kino domowe doszło., Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 09.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 25 szt. to 7000 zł ( po 280 zł za sztukę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.10.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Janku, Ty jesteś w stanie zmobilizować swoją drużynę i nagiąć ich do jakiej sumy? Oszacujmy najpierw czym możemy finalnie dysponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 09.10.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Niczego nie mogę gwarantować. Każdy wpłaca ile uważa za stosowne lub nie wpłaca i trudno. Poczekajmy do poniedziałku. Uważam, że 15 tapczanów leży w naszym zasięgu bez problemu. Proponuję, aby Małgos2 podawała codziennie stan kasy tzn. ile brakuje do 15 szt., a po przekroczeniu kwoty 4500, ile brakuje do 7000zł. Będziemy widzieć cel, będziemy działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jejku, strasznie to skomplikowane jak na moja blond glowe. To moze ja po prostu bede podawac stan kasy dobrze? Na razie jest 3 348,07 jak pisalam wczesniej, ale dzisiaj wyslalam nr konta do 2 osob, wiec spodziewam sie, ze jutro lub w poniedzialek cos wplynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 11.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Coś strasznie skąpi są forumowicze Muratora. Ludzie, budujecie chałupy za kilkaset tysięcy i szkoda Wam 50-100,00 złotych wpłaconych na konto potrzebujących dzieci.Jestem bardzo zniesmaczona taką postawą.Wśród kilku tysięcy użytkowników tylko kilku czy kilkudziesięciu stać na niewielką wpłatę. Nikt nie oczekuje tysięcy, ale stówkę możnaby wpłacić.Dziwny jest ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 11.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rozumiem, że kasa od dżordża5 jest już w drodze . Wiele osób wypowiadających się w tym wątku wspiera finansowo akcję. Z tego co pamiętam było tylko kilku krytykantów, którzy pomóc nie zamierzali. Nie jestem pewien, czy dużo ludzi czyta ten wątek, możliwe, że ogromna większość formułowiczów nigdy tu nie zaglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 11.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dzień dobryChciałabym serdecznie podziękować za kino domowe, jest już podłączone, dzieciaki siedzą cały wekeend i oglądają. W kwestii tapczanów powiem tak:wszystkich dzieci jest 29, sześcioro z nich jest bardzo chorych i leżą w specjalnych łóżkach rehabilitacyjnych które posiadamy. Reszta dzieci jest w miarę sprawna ruchowo i śpi na zwykłych tapczanach, które są już bardzo stare i zniszczone .Nie wiem ile jeszcze będzie dzieci ,gdyż obecnie rotacja jest bardzo duża.Gdyby udało się kupić 15 tapczanów to wszystkie dzieci spałyby na nowych.Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko co robicie dzieciakom:koce, przybory szkolne, poście,l ubrania, zabawki, kino domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wlasnie, wlasnie... Wyskakiwac z kasy, bo ja tez musze z czegos zyc. Zartowalam... Kilka deklaracji wplat otrzymalam, wiec pewnie w poniedzialek bede sie mogla pochwalic. Ale to wszystko malooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 11.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jeżeli dobrze zrozumiałem na dzień dzisiejszy idealna liczba to 23 (29-6) nowe tapczany? W przyszłym tygodniu będziemy wiedzieli na czym stoimy. Możliwe, że już poniedziałek, wtorek będzie kasa na 15 szt., a potem pożeglujemy w stronę 20-23 sztuk. Zobaczymy. Przypominam wszystkim chętnym do wsparcia akcji, aby zgłaszali się do naszego skarbnika Malgos2 na priva po nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzisiaj przyszedl przelew od Janka oraz Zakladu Znakowania Instalacji Przemyslowych ELMETAL S.C. z Elblaga. Razem jest 3 600,04. Dzieki i zapraszam do wplat. Nie bedzie mnie do niedzieli rano, wiec upowazniam Janka i Dandiego do podawania numeru mojego konta. Jak sie dorwe gdzies do netu to Wam podam stan konta w trakcie tygodnia, ale nie moge obiecac na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 12.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Jest tak jak myślałem, Malgos2 dostała kasę i zniknęła A na poważanie mamy na 12 sztuk, plan minimum to 15. Brakuje 900 zł. Zachęcam do wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A Ty myslisz, ze za co jade na urlopik? No dobra, zarty zartami, ale nie denerwujcie sie, jesli nie bede sie odzywac do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 hm, tego.. a na jakie konto wpłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 14.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Otrzymałem zdjęcia tapczanów. Niestety jestem w delegacji, a Internet ledwo chodzi. Zamieszczę je jutro wieczorem. Aby zaoszczędzić czas proponuję już teraz zastanowić się nad kolorystyką. Co myślicie - jeden "praktyczny" ciemny kolor, czy przeciwnie jakieś jasne odcienie? A może 3 x 5 kolorów? Nie mam dostępu do konta malgos2, ale wiem z pewnych źródeł, że w poniedziałek poszło na jej konto 200 zł, jeżeli nikt inny w tym czasie nie wpłacał, to do 15 szt. brakuje maksymalnie 700 zł. Jesteśmy już naprawdę blisko. Czy ktoś potrzebuje nr konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 mogę dostać nr konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 14.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jeżeli mogłabym mieć coś do powiedzenia w sprawie kolorów to lepiej różne,bo ściany w pokojach dzieciaków też są pomalowane na kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 14.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Agnieszka, numer konta do malgos2 wysłany. Bona Dea, czyli najlepiej będzie, aby co 3 tapczany był inny kolor. W sumie 5 kolorów. Proszę zasugerować jakie kolory będą najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts