Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamy na 14 sztuk, do planowanych 15 brakuje 250 zł. To naprawdę niewiele. W ostatniej kweście brało udział około 10 osób. Jest nas tu dużo więcej. Wielu formułowiczów wpłacało datki już wcześniej, ale minęło trochę czasu. Zajrzyjcie do swoich portfeli, może są tam jakieś drobne zaskórniaki? Przypuszczam, że wystarczy, aby każdy kto w miarę regularnie tu zagląda, wpłacił 20 - 30 zł i w poniedziałek, wtorek możemy zamawiać tapczany. To już ostatnia prosta, damy radę!

Poproszę o numer konta.

Przyznaję, ze pierwszy raz tu zajrzałam :oops: nie przeczytałam jeszcze wszystkich stron, postaram się przejrzeć je jak najszybciej.

W jaki jeszcze sposób mozna pomóc - na jaki adres można coś wysłac i co mogłoby to być?

edit

Proszę o napisanie co się przyda, wklejenie jakiegoś spisu, czy coś. Czy np. bajki dla najmłodszych się przydadzą? A może jakieś ksiażki dla dziewczyn?

Czy na którejś stronie jest napisane ile osób w jakim wieku jest? Jeśli nie, to może by wrzucić taką informację, łatwiej by było cos dopasować. Wiem, ze na początku jest taka informacja, ale chyba teraz dzieci jest więcej, tak?

Powiem tak, tylko bez obrażania mi się tutaj proszę! Przejrzałem wpisy z ostatnich 3 miesięcy i brakuje mi wpłat od następujących osób:

dandi3, malgos2, morfeusz1, bona dea, gosiek33, agnieszkakusi, dżordż5, malka, kasia256, OK, barbossa, aniawmuratorze, marjucha, rasia, maydaski, kiwiśka, nitubaga, barranki2, afrodyta, nefer, kamyk68, ssiwy12, kaskamaciej, kruela, marmaja, gramer, wiolasz, lidszu

Bardzo grzecznie proszę o wpłatę 20 zł lub więcej na konto malgos2. Oczywiście mogę napisać do każdego z Was na priva, ale chyba szkoda na to czasu. Było nie wchodzić na forum i nie zabierać głosu. Teraz przepadło, będę was męczył do skutku :lol:

Jeszcze raz proszę bez obrazy ( tzn. możesz napisać jaka jestem świnka, ale najpierw wpłać 20 zł ). Liczy się skuteczność, a nie metody.

Janek, Twoje metody sa chyba zbyt drastyczne, poniewaz niektore z tych osob, ktore wymieniles juz poprzednio wyslaly spore kwoty "na posciel", a czesci z nich nie wymienialam, poniewaz sobie tego nie zyczyli. 8)

Na wplate od morfeusza czekam caly czas - przelew wyszedl w niedziele i cos nie moze dotrzec. Zadeklarowalo sie kilka innych osob, wiec mysle, ze do konca tygodnia zbierzemy potrzebna kwote.

Co nie znaczy, ze nie zachecam do dalszych wplat. :wink: