morfeusz1 22.10.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 OK malgos2, przyjmuję krytykę ( wpłaciłaś 20 zł ?) Bardzo przepraszam wszystkich za pokazywanie palcem, wiem, że tego się nie robi. Przykro mi bardzo, ale wpłaćcie te dwie dychy, proszę. zostałam pokazana tym palcem ale się nie obrażam sama jestem wkurzona, bo wygląda na to, ze czwartą reklamację w tym roku w banku muszę złożyć (bo przelew zrobiony w niedzielę po 24.00 jest normalnie zaksięgowany i saldo się zmieniło - czyli mi ubyło, a wam niestety nie przybyło ). Tymczasem zrobiłam rano kolejny przelew, mam nadzieję, że tym razem dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 22.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobrze, że Janek pogroził palcem,bo przykro jest gdy ludzie kupują kafle za 100,00 lub 200,00 zł. a dzieci nie mają na czym spać. Myślę, że teraz kasa się już zbierze. Jakby co dopłacę to, co zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobrze, że Janek pogroził palcem,bo przykro jest gdy ludzie kupują kafle za 100,00 lub 200,00 zł. a dzieci nie mają na czym spać. Myślę, że teraz kasa się już zbierze. Jakby co dopłacę to, co zabraknie. nie wiem czy to akurat dobre było. Ja się nie obrażam, ale trochę głupio byc wytkniętym trzy dni po tym, jak się zadeklarowało wpłatę. Była jakoś wątpliwość - trzeba bylo na priva napisać. Teraz mi trochę niesmak został, a cieszyłam się, ze mogę pomóc. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Poproszę nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Przyszly przelewy od Tinka, Morfeusza i Gawla i mamy 4 440,00. I prosze tu terroryzmu nie uprawiac, bo sie kazdy bedzie bal odezwac. Mimo wszystko pomoc Bacikom nie jest naszym obowiazkiem, jest jedynie wyrazem dobrej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobrze, że Janek pogroził palcem,bo przykro jest gdy ludzie kupują kafle za 100,00 lub 200,00 zł. a dzieci nie mają na czym spać. Myślę, że teraz kasa się już zbierze. Jakby co dopłacę to, co zabraknie. no tak, wyro mozna postawić i na podłodze bez kafli morfeusz1strasznie delikatna jesteś, zamiast się napinać, po prostu trza wyjaśnić a że sam zostałem wywołany do tablicy, to obiecuję, że przy następnym zrywie coś dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dobrze, że Janek pogroził palcem,bo przykro jest gdy ludzie kupują kafle za 100,00 lub 200,00 zł. a dzieci nie mają na czym spać. Myślę, że teraz kasa się już zbierze. Jakby co dopłacę to, co zabraknie. no tak, wyro mozna postawić i na podłodze bez kafli morfeusz1strasznie delikatna jesteś, zamiast się napinać, po prostu trza wyjaśnić a że sam zostałem wywołany do tablicy, to obiecuję, że przy następnym zrywie coś dorzucę ano jestem niestety ale już wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Poproszę nr konta i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Coś strasznie skąpi są forumowicze Muratora. Ludzie, budujecie chałupy za kilkaset tysięcy i szkoda Wam 50-100,00 złotych wpłaconych na konto potrzebujących dzieci.Jestem bardzo zniesmaczona taką postawą.Wśród kilku tysięcy użytkowników tylko kilku czy kilkudziesięciu stać na niewielką wpłatę. Nikt nie oczekuje tysięcy, ale stówkę możnaby wpłacić. Dziwny jest ten świat. Dobrze, że Janek pogroził palcem,bo przykro jest gdy ludzie kupują kafle za 100,00 lub 200,00 zł. a dzieci nie mają na czym spać. Myślę, że teraz kasa się już zbierze. Jakby co dopłacę to, co zabraknie. ja również zniesmaczona jestem , lecz nie brakiem wpłat lecz Twoim zachowaniem i nie będę miła Nie masz prawa decydować na co inni wydają WŁASNE pieniądze, nie masz prawa krytykować ich decyzji, bo jeśli mają płytki po 200 zł , to kupili je za swoje, nierzadko cięzko zarobione pieniądze. Bo,że niby co ? jeślki ktos nie wpłaci na Baciki,to znaczy, że jest skończonym chu.em ? sobie to dom buduje , a dzieci łózek nie mają? Niie tędy droga. Wiele osób budujących robi to kosztem niezliczonych wyrzeczeń i każdą stówkę liczą trzykrotnie, więc nie oceniaj. Może należysz do osób,które stówką wpłaconą na szczytny cel uspokajają własne sumienie, przez co czuja się lepsi , ale nie oczekuj ,że wzbudzisz w innych poczucie winy cel nie zawsze uświęca środki a kiedyś był to taki fajny i optymistyczny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 22.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pojechałaś po bandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 łatwo jest oceniać jak i łatwo jest się tłumaczyć kto co i ile, to kwestia sumienia i priorytetów, te są zorientowane nie ma co tu bić piany, każdy wie ile chce i ile może ale to mnie zaintrygowało a kiedyś był to taki fajny i optymistyczny wątek co się takiego stało, że wontek uległ negatywnej transformacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Możecie przestać? Małgoś pieniązki własnie poszły - melduj jak bank zaksięguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Powiem tak, tylko bez obrażania mi się tutaj proszę! Przejrzałem wpisy z ostatnich 3 miesięcy i brakuje mi wpłat od następujących osób: dandi3, malgos2, morfeusz1, bona dea, gosiek33, agnieszkakusi, dżordż5, malka, kasia256, OK, barbossa, aniawmuratorze, marjucha, rasia, maydaski, kiwiśka, nitubaga, barranki2, afrodyta, nefer, kamyk68, ssiwy12, kaskamaciej, kruela, marmaja, gramer, wiolasz, lidszu Bone Deę bym z tego obowiązku jednak zwolnił - ona kradnie czas swego męża i małej córeczki na pracę z tymi dziećmi po godzinach więc odpuśćmy jej przelew zakładam, że na 15 tapczanów już mamy. Bona pisała, że jeżeli kupimy 15 to każde dziecko będzie mogło spac na nowym więc nie czaję dlaczego 23 jest liczbą idealną. Czy Baciki dysponują ze swojej strony jakąś liczbą nowych łóżek? Dowiem się. Bona i reszta, skoro nazbieraliśmy na tapczany pozostaje kwestia tegorocznych Świąt. zaczynamy teraz czy dajemy sobie czas do Wszystkich Świętych na spokojne przemyslenie sprawy i koncepcje dopiero w tygodniu po 1 listopada?? Proszę, żeby każdy z czytających zalinkował w swoim wątku nasze bacikowo i zmobilizował jak największą liczbe osób do Światecznej akcji - marzy mi sie taki zryw jak w ubiegłym roku - nie chcę więcej. Janek jeżeli chodzi o plakietki na tapczany (proponowałes to czy mi sie przyśniło???) to kto ma je nitować? My już tu na miejscu w Bacikach czy wytwórca łóżek czy ktos tam pojedzie czy jak? Poza tym jaka treśc na nich widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I jeszcze chciałbym zacytować dwie wypowiedzi z tego wątku. Wypowiedzi facetów których lubię więc się z nimi liczę: łco się takiego stało, że wontek uległ negatywnej transformacji Barbossa - w odpowiedzi przypomnę co tu kiedys napisał Ponury: czasami można odnieść wrażenie, że bacikowe dzieci są gdzieś tam, występują jako beneficjenci pomocy, ale że one i ich potrzeby nie są w tym wszystkim najważniejsze - a chyba powinny. więc nie rozdrabniajmy się, nie myślmy, nie nadinterpretujmy tylko zajmijmy się tym o co chodzi i nie tracmy energii i czasu na dywagacje. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Powiem tak, tylko bez obrażania mi się tutaj proszę! Przejrzałem wpisy z ostatnich 3 miesięcy i brakuje mi wpłat od następujących osób: dandi3, malgos2, morfeusz1, bona dea, gosiek33, agnieszkakusi, dżordż5, malka, kasia256, OK, barbossa, aniawmuratorze, marjucha, rasia, maydaski, kiwiśka, nitubaga, barranki2, afrodyta, nefer, kamyk68, ssiwy12, kaskamaciej, kruela, marmaja, gramer, wiolasz, lidszu Bardzo grzecznie proszę o wpłatę 20 zł lub więcej na konto malgos2. Oczywiście mogę napisać do każdego z Was na priva, ale chyba szkoda na to czasu. Było nie wchodzić na forum i nie zabierać głosu. Teraz przepadło, będę was męczył do skutku Jeszcze raz proszę bez obrazy ( tzn. możesz napisać jaka jestem świnka, ale najpierw wpłać 20 zł ). Liczy się skuteczność, a nie metody. Słuchaj, nie widzę powodu dla którego miałbym Ci się tłumaczyć z tego czy wpłaciłem pieniądze czy też nie Nie wszyscy zapewne, po wpłacie pieniędzy piszą o tym na forum na publicznym, ale nie rozumiem dlaczego wzywasz kogokolwiek do wpłaty jakichkolwiek pieniędzy Co to k...a jest mój obowiązek? Kim Ty jesteś że mnie rozliczasz? A jeśli chodzi o męczenie privami to nawet nie próbuj. Dobra, co mi leżało na wątrobie to już za mną. Jeśli chcesz koniecznie wiedzieć to wpłaciłem 200zł 9.12.2008r na początku tejże akcji a w tej chwili po prostu mnie na to nie stać więc nie mam zamiaru pożyczać, żeby po raz kolejny wziąć udział w tej akcji, poza tym przy takich wpisach jak powyżej, to chyba już mi się nie chce.. I nie życzę sobie publicznego wzywania mnie do zapłaty czegokolwiek. Może jednak warto zadać sobie odrobinę trudu sprawdzić, jeśli jest się ciekawym, bo niczym innym tego wyjaśnić nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No właśnie. Ja rozumiem, że post Janka mógł poruszyć niektórych i spodziewałem się, że wywoła rózne reakcje ale proszę Was, nie skupiajmy sie na takich rzeczach jak wzajemne warczenie na siebie. Marjucha, nie ważne czy masz kasę na przelew czy nie. Możesz tu zwyczajnie trochę z nami pobyć? Na moje zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No właśnie. Ja rozumiem, że post Janka mógł poruszyć niektórych i spodziewałem się, że wywoła rózne reakcje ale proszę Was, nie skupiajmy sie na takich rzeczach jak wzajemne warczenie na siebie. Marjucha, nie ważne czy masz kasę na przelew czy nie. Możesz tu zwyczajnie trochę z nami pobyć? Na moje zaproszenie? No nie wiem. bo za chwilę ktoś mi wystawi fakturę do zapłaty Cały czas śledzę losy akcji, a że się nie odzywam, to już inna sparwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No nie wiem. bo za chwilę ktoś mi wystawi fakturę do zapłaty wystawię Ci strzała między oczy jak się nie przymkniesz wścieku jeden! Po coś tu rok temu wszyscy przyleźliśmy i jak zapomnimy po co to poproszę Ponurego o zamknięcie wątku a sam będę w cichości organizował tajną pomoc bez pieniaczy i warchołów. No! uhu, ale się rządzę przy piątku. Idę chyba komuś jeszcze nagadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wlasnie przyszedl przelew od daggulki i mamy 4 540,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.10.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 to mamy już na 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts