Barbossa 23.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 metalowe. Będzie na nich pisało, że to łóżka od nas znaczy się coś ogólnego, bez próżności osobistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Przyszly przelewy od Dandiego, Michala z Ostroleki (sorry, ale nie ma nicka) i nastki. Razem jest 4 720,00. To gdzie mam przelac te 4500 czy te 1500, bo sie pogubilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 24.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Musimy jeszcze chwilkę poczekać. Poniżej potwierdzenie od pana Andrzeja i moje zamówienie: Dzien dobry. Zamowienie wg. opisu i ustalen przyjete jest do realizacji. Termin dostawy ,szczegóły odnośnie koloru obicia i gabaryty tabliczek ustalimy telefonicznie w poniedziałek. Andrzej Siedlecki Dzień dobry! W imieniu formułowiczów Muratora zamawiam zgodnie z wcześniejszą ofertą 15 sztuk tapczanów typu ALA. Tapczany z pojemnikami na pościel, wykonane na bazie ramy z litego drewna, wypełnienie pianka wykoodbojna, tkanina obiciowa gruba, mocna w kolorach ciemnych praktycznych, nie brudzących się szybko z pianką pikowana. Miejsce dostawy: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY 17-303 BACIKI ŚREDNIE 68 ( pod Siemiatyczami ) Proponujemy zaliczkę 1500, 00 zł, pozostała kwota 3000,00 zł na miejscu przy odbiorze. Prosimy o informację, czy Pan się zgadza oraz dane do przelewu. Czy może Pan do każdego tapczanu przymocować małą tabliczkę z informacją o darczyńcach? Tabliczki oraz śrubki dostarczymy. Nie wiem jakie miejsce będzie najlepsze, bezpośrednio na tkaninie, chyba nie, bo będzie się w tym miejscu darło. Może w środku łóżka na tej gołej części kantówki z drewna? Proszę o podanie wymiaru jaki mogłaby mieć taka tabliczka, aby bez problemu można ją było przymocować. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 26.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Właśnie rozmawiałem z panem Andrzejem, producentem tapczanów. Ustaliśmy wstępnie termin dostawy na 2 tygodnie, czy okolice 5,6 listopada. Gdyby coś się zmieniło będziemy informowani. Zaliczki ten miły człowiek nie chce, prosi o całą kwotę 4500,00 zł gotówką przy odbiorze. Malgos2 ustalcie z Dandim3 szczegóły przelewów. Zgodnie z sugestią pani dyrektor, tapczany zostaną wykonane w 3 ciemnych, praktycznych, nie brudzących się kolorach: brąz, zielony, niebieski ( każdy po 5 sztuk).Czekam na tekst tabliczki. Czy jest już jakaś propozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Janku dziękuję. Małgoś, dawaj kasę Czekamy na Retrofooda - odezwał się, że coś wymyśli i pokombinuje. Nie wiem ile poetom zajmuje spotkanie muzy ale za chwilę pogonię go do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jesli kasa bedzie potrzebna dopiero ok. 4-5, to proponuje poczekac do 31.10, bo wtedy naliczane sa odsetki. Zawsze to pare groszy wiecej. Dzisiaj nic nie wplynelo nowego poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 tekst od Retro : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów wam życzą fani Forum "Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 tekst od Retro : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów wam życzą fani Forum "Muratora" a może "przyjaciele z Muratora" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 tekst od Retro : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów wam życzą fani Forum "Muratora" Całkiem przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 26.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 tekst od Retro : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów wam życzą fani Forum "Muratora" a może "przyjaciele z Muratora" ? wersja z przyjaciółmi bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wam - duza litera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 tekst od Retro : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów wam życzą fani Forum "Muratora" a może "przyjaciele z Muratora" ? wersja z przyjaciółmi bardziej mi się podoba mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 CZEKAŁEM NA MAŁGOŚ, NORMALNIE CZEKAŁEM. trzymaj się kochana... jestem za Przyjaciółmi z Muratora i za Wam wielką literą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ło jeju , jak ja Was love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 PS: Małgoś a skoro jesteśmy już przy poprawności to : 1 - czy mogłabyś wpłynąć na Redakcję jeżeli chodzi o ten 26 październik2 - powiedz to głośno podpierając zagadnienie prywatnym autorytetem, że zaimek wskazujący żeński w bierniku to "tę" a "tą" stosujemy jedynie w narzędniku, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 PS: Małgoś a skoro jesteśmy już przy poprawności to : 1 - czy mogłabyś wpłynąć na Redakcję jeżeli chodzi o ten 26 październik 2 - powiedz to głośno podpierając zagadnienie prywatnym autorytetem, że zaimek wskazujący żeński w bierniku to "tę" a "tą" stosujemy jedynie w narzędniku, co? Chetnie, ale teraz juz zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zwróciłem się z prośbą do Edzi i Ponurego o wygospodarowanie z materiałów promocyjnych Redakcji, kubków dla dzieci z logo Muratora. Zalezy mi na tym, żeby dzieciaki piły podczas posiłków z ładnych, identycznych kubków. Trzymajcie kciuki, żebysmy coś dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 26.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 http://www.fotka.pl/albumy/f419/2,tapczany/35548559,,?authkey=3506ffb9dd547a2298ca22b9d5d8acec&duze=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 26.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kurka wodna! znowu coś pomieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.10.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zwróciłem się z prośbą do Edzi i Ponurego o wygospodarowanie z materiałów promocyjnych Redakcji, kubków dla dzieci z logo Muratora. Echh... ciekawe jak mamy to "wygospodarować" Pisałem już kilkakrotnie w róznych miejscach, że - za wyjątkiem nicku Redakcja - moderatorzy nie mają nic wspólnego z Murator SA* - nie są pracownikami, współpracownikami, akcjonariuszami, władzami itp., a jedynie osobami z grona Forumowiczów wybranymi (przez Admina Forum - nick Redakcja) do pomocy przy funkcjonowaniu Forum Muratora. Prośbę oczywiście przekażę Redakcji: ale jeśli ma być kubków z zapasem, muszę wiedzieć przynajmniej ile jest dzieci, ile pesonelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts