Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Musimy jeszcze chwilkę poczekać. Poniżej potwierdzenie od pana Andrzeja i moje zamówienie:

Dzien dobry.

Zamowienie wg. opisu i ustalen przyjete jest do realizacji.

Termin dostawy ,szczegóły odnośnie koloru obicia i gabaryty tabliczek ustalimy telefonicznie w poniedziałek.

Andrzej Siedlecki

Dzień dobry!

W imieniu formułowiczów Muratora zamawiam zgodnie z wcześniejszą ofertą 15 sztuk tapczanów typu ALA. Tapczany z pojemnikami na pościel, wykonane na bazie ramy z litego drewna, wypełnienie pianka wykoodbojna, tkanina obiciowa gruba, mocna w kolorach ciemnych praktycznych, nie brudzących się szybko z pianką pikowana.

Miejsce dostawy:

SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKUŃCZO-LECZNICZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY

17-303 BACIKI ŚREDNIE 68 ( pod Siemiatyczami )

Proponujemy zaliczkę 1500, 00 zł, pozostała kwota 3000,00 zł na miejscu przy odbiorze.

Prosimy o informację, czy Pan się zgadza oraz dane do przelewu.

Czy może Pan do każdego tapczanu przymocować małą tabliczkę z informacją o darczyńcach? Tabliczki oraz śrubki dostarczymy. Nie wiem jakie miejsce będzie najlepsze, bezpośrednio na tkaninie, chyba nie, bo będzie się w tym miejscu darło. Może w środku łóżka na tej gołej części kantówki z drewna? Proszę o podanie wymiaru jaki mogłaby mieć taka tabliczka, aby bez problemu można ją było przymocować. Z góry bardzo dziękuję.

Właśnie rozmawiałem z panem Andrzejem, producentem tapczanów. Ustaliśmy wstępnie termin dostawy na 2 tygodnie, czy okolice 5,6 listopada. Gdyby coś się zmieniło będziemy informowani. Zaliczki ten miły człowiek nie chce, prosi o całą kwotę 4500,00 zł gotówką przy odbiorze. Malgos2 ustalcie z Dandim3 szczegóły przelewów. Zgodnie z sugestią pani dyrektor, tapczany zostaną wykonane w 3 ciemnych, praktycznych, nie brudzących się kolorach: brąz, zielony, niebieski ( każdy po 5 sztuk).

Czekam na tekst tabliczki. Czy jest już jakaś propozycja?

tekst od Retro :

A gdy zajdzie już słoneczko

i w Bacikach na sen pora

kolorowych snów wam życzą

fani Forum "Muratora"

a może "przyjaciele z Muratora" ?

wersja z przyjaciółmi bardziej mi się podoba :D

mnie też :D

PS: Małgoś a skoro jesteśmy już przy poprawności to :

1 - czy mogłabyś wpłynąć na Redakcję jeżeli chodzi o ten 26 październik

2 - powiedz to głośno podpierając zagadnienie prywatnym autorytetem, że zaimek wskazujący żeński w bierniku to "tę" a "tą" stosujemy jedynie w narzędniku, co?

PS: Małgoś a skoro jesteśmy już przy poprawności to :

1 - czy mogłabyś wpłynąć na Redakcję jeżeli chodzi o ten 26 październik

2 - powiedz to głośno podpierając zagadnienie prywatnym autorytetem, że zaimek wskazujący żeński w bierniku to "tę" a "tą" stosujemy jedynie w narzędniku, co?

Chetnie, ale teraz juz zmykam. :wink:

Zwróciłem się z prośbą do Edzi i Ponurego o wygospodarowanie z materiałów promocyjnych Redakcji, kubków dla dzieci z logo Muratora. Zalezy mi na tym, żeby dzieciaki piły podczas posiłków z ładnych, identycznych kubków. Trzymajcie kciuki, żebysmy coś dostali

Zwróciłem się z prośbą do Edzi i Ponurego o wygospodarowanie z materiałów promocyjnych Redakcji, kubków dla dzieci z logo Muratora.

Echh... ciekawe jak mamy to "wygospodarować" :roll:

Pisałem już kilkakrotnie w róznych miejscach, że - za wyjątkiem nicku Redakcja - moderatorzy nie mają nic wspólnego z Murator SA* - nie są pracownikami, współpracownikami, akcjonariuszami, władzami ;) itp., a jedynie osobami z grona Forumowiczów wybranymi (przez Admina Forum - nick Redakcja) do pomocy przy funkcjonowaniu Forum Muratora.

Prośbę oczywiście przekażę Redakcji: ale jeśli ma być kubków z zapasem, muszę wiedzieć przynajmniej ile jest dzieci, ile pesonelu