Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

były jeszcze takie, nie wiem czemu dandi je odrzucił... pewnie słabe. Ja wiem, ze słabe, ale mam taki nastój dzisiaj, ze nic nie mogę...

Chociaż czasu mamy mało

bo swe domy budujemy

to my, z Forum "Muratora"

wciąż myślami tu będziemy

Niech sny słodkie, kolorowe

śnią się wam, gdy noc nastanie

grupa z Forum "Muratora"

takie do was ma przesłanie.

albo takie:

Gdy pogoda lub deszcz leje,

czy na co dzień, czy od święta

zespół z forum "Muratora"

już na zawsze was pamięta

Retroa może tak:

A gdy zajdzie już słoneczko

i w Bacikach na sen pora

kolorowych snów Wam życzą

ludzie z forum Muratora"

też dobrze. chociaż to "ludzie... (wolałbym grupa) w ogole ten murator mało poetycki, o rymy trudno...

mnie dziś nie pytajcie, mam za duże ciśnienie.

Praw autorskich się zrzekłem, możecie zmieniać, kombinować, a nawet ułożyc jeden z wszystkich czterech.

podobało mi się jeszcze to:

Gdy pogoda lub deszcz leje,

czy na co dzień, czy od święta

zespół z forum "Muratora"

już na zawsze was pamięta

tylko to "już" z ostatniego wersu mi zgrzyta - brzmi jak z piosenki dicho polo (Stasiu, daruj) - jak brakuje sylaby to wrzucimy "już" "hej" "wnet" czy "na na na"

mi akurat z pierwszej wersji nie przeszkadza jakoś mocno to, że nie jest wytłuszczone Arialem 26, że chodzi o Forum a nie o Muratora ale jeżeli komuś zgrzyta w ostateczności może być Grupa z forum Muratora... chociaż ludzie z forum Muratora też mi leży. Ja jestem łatwy, naprawdę :)

PS: Ponury, i naprawdę nie macie z Edką jako moderatorzy żadnego wplywu na Redakcję? z Adminem jest niestety taki problem, że raczej nie odpisuje na privy to się nie dziw, że szuka sie oparcia w modach. Hałewer, dziękuję za przesłanie dalej mojej prośby. 40 kubków jak sądzę, zaspokoi potrzeby Bacik.