nastka79 26.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 http://a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/035/548/35548559_1024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 obstawiam pierwszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 jak dla mnie: drugi lub pierwszy acz ze wskazaniem na drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 26.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzięki Nastka79 za pomoc Właśnie główkowałem jak to wstawić pierwszy "A" podoba mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 26.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jestem za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tez jestem za pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tak sobie myślę jeszcze nad taką opcją : A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą forumowicze "Muratora" Bo w zasadzie my z forum a nie z Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tylko to troche za duzo sylab... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą forowicze "Muratora" ponoć też poprawna forma, ale samo określenie mniej mi się podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 JA TEZ POPROSZĘ NR KONTA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 chodzi mi o to, ze ta kasa jest od nas - forumowiczów .... nie od wydawnictwa , więc uważam że powinno być to jakoś zaznaczone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 To prawda, chociaz kasa byla nie tylko od nas... No nie wiem, jak to ugryzc. Nie znam sie na rymach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 były jeszcze takie, nie wiem czemu dandi je odrzucił... pewnie słabe. Ja wiem, ze słabe, ale mam taki nastój dzisiaj, ze nic nie mogę... Chociaż czasu mamy mało bo swe domy budujemy to my, z Forum "Muratora" wciąż myślami tu będziemy Niech sny słodkie, kolorowe śnią się wam, gdy noc nastanie grupa z Forum "Muratora" takie do was ma przesłanie. albo takie: Gdy pogoda lub deszcz leje, czy na co dzień, czy od święta zespół z forum "Muratora" już na zawsze was pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dandi niech zdecyduje .... już nie mieszam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Retro a może tak: A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą ludzie z forum Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Retroa może tak: A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą ludzie z forum Muratora" też dobrze. chociaż to "ludzie... (wolałbym grupa) w ogole ten murator mało poetycki, o rymy trudno... mnie dziś nie pytajcie, mam za duże ciśnienie. Praw autorskich się zrzekłem, możecie zmieniać, kombinować, a nawet ułożyc jeden z wszystkich czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no to "ludzie" tak mi jakoś ciężko wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 to kto co proponuje? jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 podobało mi się jeszcze to: Gdy pogoda lub deszcz leje, czy na co dzień, czy od święta zespół z forum "Muratora" już na zawsze was pamięta tylko to "już" z ostatniego wersu mi zgrzyta - brzmi jak z piosenki dicho polo (Stasiu, daruj) - jak brakuje sylaby to wrzucimy "już" "hej" "wnet" czy "na na na" mi akurat z pierwszej wersji nie przeszkadza jakoś mocno to, że nie jest wytłuszczone Arialem 26, że chodzi o Forum a nie o Muratora ale jeżeli komuś zgrzyta w ostateczności może być Grupa z forum Muratora... chociaż ludzie z forum Muratora też mi leży. Ja jestem łatwy, naprawdę PS: Ponury, i naprawdę nie macie z Edką jako moderatorzy żadnego wplywu na Redakcję? z Adminem jest niestety taki problem, że raczej nie odpisuje na privy to się nie dziw, że szuka sie oparcia w modach. Hałewer, dziękuję za przesłanie dalej mojej prośby. 40 kubków jak sądzę, zaspokoi potrzeby Bacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.10.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 jeszcze raz rzuciłem okiem na tabliczki wklejone przez Nastkę. Uważam, że druga wersja najlepsza a treściowo "Przyjaciele z Muratora" ale nie chcę być decydentem - niech się większość opowie a nie margines jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts