Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

podobało mi się jeszcze to:

Gdy pogoda lub deszcz leje,

czy na co dzień, czy od święta

zespół z forum "Muratora"

już na zawsze was pamięta

tylko to "już" z ostatniego wersu mi zgrzyta - brzmi jak z piosenki dicho polo (Stasiu, daruj) - jak brakuje sylaby to wrzucimy "już" "hej" "wnet" czy "na na na"

mi akurat z pierwszej wersji nie przeszkadza jakoś mocno to, że nie jest wytłuszczone Arialem 26, że chodzi o Forum a nie o Muratora ale jeżeli komuś zgrzyta w ostateczności może być Grupa z forum Muratora... chociaż ludzie z forum Muratora też mi leży. Ja jestem łatwy, naprawdę :)

PS: Ponury, i naprawdę nie macie z Edką jako moderatorzy żadnego wplywu na Redakcję? z Adminem jest niestety taki problem, że raczej nie odpisuje na privy to się nie dziw, że szuka sie oparcia w modach. Hałewer, dziękuję za przesłanie dalej mojej prośby. 40 kubków jak sądzę, zaspokoi potrzeby Bacik.

no to tak

Gdy pogoda lub deszcz leje,

czy na co dzień, czy od święta

zespół z forum "Muratora"

Was na zawsze zapamięta

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no tez to słowo "grupa" , czy "ludzie" nie teges mi się wydaje - nie pasuje tu ....

to może jednak ta wersja?

A gdy zajdzie już słoneczko

i w Bacikach na sen pora

kolorowych snów Wam życzą

fani Forum "Muratora"

albo

A gdy zajdzie już słoneczko

i w Bacikach na sen pora

kolorowych snów Wam życzą

forowicze "Muratora"

ten wierszyk faktycznie najfajniejszy ...tylko trza ustalić wersje ostateczną ostatniej linijki :roll:

Wiecie co, tak sobie czytam i czytam czy nie po prostu , że to od forumowiczów z Muratora. Jakoś krótko zwięźle - to i taniej będzie :roll: Bo chyba taka tabliczka kosztuje i napis też (nie wiem czy im więcej liter tym drożej? jak w telegramach bywało?)

Przecież te dzieciaki nie będą tam właziły do skrzyni i czytały :roll: chyba część z nich nawet tego nie zrozumie :cry:

to i taniej będzie :roll: Bo chyba taka tabliczka kosztuje i napis też (nie wiem czy im więcej liter tym drożej? jak w telegramach bywało?

daj spokój - Janek zabuli :)

Przecież te dzieciaki nie będą tam właziły do skrzyni i czytały :roll: chyba część z nich nawet tego nie zrozumie :cry:

no własnie. janku czy ja dobrze zrozumiałem, że te tabliczki będą przykręcone w środku skrzyni? Bo skotro tak to nie ma się co spinać. Ja je widzę jednak na zewnątrz.

Druga sprawa: ja nie jestem głupią laską ani jędzą. Mendą tak ale od reszty się odżegnuję.

Wciąż "Przyjaciele z Muratora" podoba mi się najbardziej ale tylko pod warunkiem, że blacha będzie widoczna na codzień. Jeżeli nie, napisałbym "Dar forumowiczów Muratora dzieciom z ZOL Baciki" czy cos równie banalnego, przeprosił Retro za zawracanie dupy i dał spokój z tasiemcowymi rozmowami na temat jednego słowa. Cześć Wam

jaka decyzja?

no zgodnie z głosowaniem

kosiarka,

na zimę jak znalazł

zwłaszcza jak pług będzie gratis

to menda jest dopiero

ja się wypowiedzialem, niech ktoś przeliczy opinie i zdecyduje. Właściwie jestem też skłonny przychylić się do propozycji Barbossy: "dar forumowiczów Muratora" - bez splendoru, na temat i konkretnie. Co sądzita?

ja się wypowiedzialem, niech ktoś przeliczy opinie i zdecyduje. Właściwie jestem też skłonny przychylić się do propozycji Barbossy: "dar forumowiczów Muratora" - bez splendoru, na temat i konkretnie. Co sądzita?

Jestem za - jak najprościej, bez splendoru - w końcu to dzieciaki mają korzystać