retrofood 26.10.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 podobało mi się jeszcze to: Gdy pogoda lub deszcz leje, czy na co dzień, czy od święta zespół z forum "Muratora" już na zawsze was pamięta tylko to "już" z ostatniego wersu mi zgrzyta - brzmi jak z piosenki dicho polo (Stasiu, daruj) - jak brakuje sylaby to wrzucimy "już" "hej" "wnet" czy "na na na" mi akurat z pierwszej wersji nie przeszkadza jakoś mocno to, że nie jest wytłuszczone Arialem 26, że chodzi o Forum a nie o Muratora ale jeżeli komuś zgrzyta w ostateczności może być Grupa z forum Muratora... chociaż ludzie z forum Muratora też mi leży. Ja jestem łatwy, naprawdę PS: Ponury, i naprawdę nie macie z Edką jako moderatorzy żadnego wplywu na Redakcję? z Adminem jest niestety taki problem, że raczej nie odpisuje na privy to się nie dziw, że szuka sie oparcia w modach. Hałewer, dziękuję za przesłanie dalej mojej prośby. 40 kubków jak sądzę, zaspokoi potrzeby Bacik. no to tak Gdy pogoda lub deszcz leje, czy na co dzień, czy od święta zespół z forum "Muratora" Was na zawsze zapamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mnie osobiście to bardziej leży: A gdy zajdzie już słoneczkoi w Bacikach na sen porakolorowych snów Wam życzygrupa z forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 mnie też ten bardziej leży, ale ta grupa no tak na siłę po gałach walić, że to nie wszyscy,tylko grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no tez to słowo "grupa" , czy "ludzie" nie teges mi się wydaje - nie pasuje tu .... to może jednak ta wersja? A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą fani Forum "Muratora" albo A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach na sen pora kolorowych snów Wam życzą forowicze "Muratora" ten wierszyk faktycznie najfajniejszy ...tylko trza ustalić wersje ostateczną ostatniej linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ooooo, fani pasuje merytorycznie, bo nie tylko forumowicze wplacali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.10.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ooooo, fani pasuje merytorycznie, bo nie tylko forumowicze wplacali. Czyli wrócilibyśmy do punktu wyjścia - bo przecież w takiej formie Retro ułożył ... i potwierdza się : "nie poprawiać mistrza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ale czy my fanami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ale czy my fanami jesteśmy Przestan, bo ja zaczynam miec pomysly typu: glupie laski z Muratora, tudziez inne... bardziej pikantne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.10.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dobra.najlepiej bedzie "jędze z forum Muratora"albo Baby Jagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A moze mendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wiecie co, tak sobie czytam i czytam czy nie po prostu , że to od forumowiczów z Muratora. Jakoś krótko zwięźle - to i taniej będzie Bo chyba taka tabliczka kosztuje i napis też (nie wiem czy im więcej liter tym drożej? jak w telegramach bywało?) Przecież te dzieciaki nie będą tam właziły do skrzyni i czytały chyba część z nich nawet tego nie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 to i taniej będzie Bo chyba taka tabliczka kosztuje i napis też (nie wiem czy im więcej liter tym drożej? jak w telegramach bywało? daj spokój - Janek zabuli Przecież te dzieciaki nie będą tam właziły do skrzyni i czytały chyba część z nich nawet tego nie zrozumie no własnie. janku czy ja dobrze zrozumiałem, że te tabliczki będą przykręcone w środku skrzyni? Bo skotro tak to nie ma się co spinać. Ja je widzę jednak na zewnątrz. Druga sprawa: ja nie jestem głupią laską ani jędzą. Mendą tak ale od reszty się odżegnuję. Wciąż "Przyjaciele z Muratora" podoba mi się najbardziej ale tylko pod warunkiem, że blacha będzie widoczna na codzień. Jeżeli nie, napisałbym "Dar forumowiczów Muratora dzieciom z ZOL Baciki" czy cos równie banalnego, przeprosił Retro za zawracanie dupy i dał spokój z tasiemcowymi rozmowami na temat jednego słowa. Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 27.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Zapomniałem wczoraj napisać. Tabliczka będzie na zewnątrz. Pan Andrzej mówił, że jest jakieś typowe miejsce, gdzie mocuje się takie tabliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a może gwoździem dar FM i tyle czy to ważne? nie sądzę, aby ktoś miał zamiar tam jechać dla czytania tego, kto był sponsorem i napawać się dumą może jeszcze imienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 przeprosił Retro za zawracanie dupy mnie masz z głowy.nie przejmuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jaka decyzja? no zgodnie z głosowaniem kosiarka, na zimę jak znalazł zwłaszcza jak pług będzie gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 jaka decyzja? no zgodnie z głosowaniem kosiarka, na zimę jak znalazł zwłaszcza jak pług będzie gratis to menda jest dopiero ja się wypowiedzialem, niech ktoś przeliczy opinie i zdecyduje. Właściwie jestem też skłonny przychylić się do propozycji Barbossy: "dar forumowiczów Muratora" - bez splendoru, na temat i konkretnie. Co sądzita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 DAGMARA WŁAŚNIE MI SZEPNIĘTO, ŻE ZAŁATWIALAS KUBKI NA ZLOT. CZY JA CIĘ MOGĘ TYM OBCIĄŻYĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ja się wypowiedzialem, niech ktoś przeliczy opinie i zdecyduje. Właściwie jestem też skłonny przychylić się do propozycji Barbossy: "dar forumowiczów Muratora" - bez splendoru, na temat i konkretnie. Co sądzita? Jestem za - jak najprościej, bez splendoru - w końcu to dzieciaki mają korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts