rasia 27.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Głosuje za jak najprostrzą w formie czcionką, tak aby była po prostu czytelna na błyszczącym kawałku metalu... i za wierszykiem retro... do dzieci bardziej trafia rymowana forma... jest więc szansa, że chociaż jedno przeczyta tą tabliczkę i uśmiechnie się ... może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ... to menda jest dopiero ... skasuj po prostu ankietę, bo po co ona ma wprowadzać w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 DAGMARA WŁAŚNIE MI SZEPNIĘTO, ŻE ZAŁATWIALAS KUBKI NA ZLOT. CZY JA CIĘ MOGĘ TYM OBCIĄŻYĆ? hm ... no to powiem jak ja "załatwiłam" skoro zostałam wywołana ... Poprosiłam Redakcję o kubeczki na zlot ... wymarzyłam sobie, że każdy uczestnik dostanie podarunek w postaci kubeczka muratorowego i jakichś gadżetów jak co rok .... ale Redakcja odpowiedziała, ze niestety nie mogą tych kubeczków dać dla wszystkich (kubeczki muratorowe -- towar deficytowy) .... dadzą tylko kilkanascie kubeczków i inne gadżety tytułem nagród w konkursach ... i tak też sie stało.... Traf chciał, iz dostaliśmy w tym czasie dofinansowanie od darczyńcy forumowego a że uparłam się, zeby każdy otrzymał upominek - za tą właśnie kase zamówiłam przez internet gadżety z napisem zlotowym : kubeczki, długopisy i miarki - i każdy uczestnik otrzymał taki własnie zestaw. Tak więc wyraże swoje zdanie - szczerze wątpię , zeby nagle Redakcja dała nam 40 kubeczków ... skoro na tak ważną uroczystość jak Zlot coroczny nie dali. Aczkolwiek - nie przesądzam ... może się mile zaskoczymy. Redakcja już wie o sprawie , pisał Ponury63 .... na pewno podczytuje także ten wątek więc informację mają z pierwszej ręki - a co z tym zrobią .... nikt na to wpływu niestety nie ma ... ani ja , ani Edzia , ani Ponury63 .... ani nikt inny. i tyle w temacie - odpowiem na pytania - jeśli są takowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 PS: Ponury, i naprawdę nie macie z Edką jako moderatorzy żadnego wplywu na Redakcję? z Adminem jest niestety taki problem, że raczej nie odpisuje na privy to się nie dziw, że szuka sie oparcia w modach. Hałewer, dziękuję za przesłanie dalej mojej prośby. 40 kubków jak sądzę, zaspokoi potrzeby Bacik. Przekazałem przed chwilą cały temat wraz z krótkim opisem. Co do adminowego nieodpisywania - miej na uwadze fakt, że to jest mega zajęty człowiek, w prostszych sprawach lepiej kontaktować sie z Edzią i ze mną. A co do "wpływu" - jakiś tam mamy, ale tego rodzaju misje Zwróciłem się z prośbą do Edzi i Ponurego o wygospodarowanie z materiałów promocyjnych Redakcji, kubków dla dzieci z logo Muratora zależą przede wszystkim od tego, czy w Muratorze aktualnie są kubeczki - jeśli tak, to chyba nie będzie problemu z otrzymaniem tych 40 sztuk.. ale my nic wygospodarować nie możemy, a jedynie "aktywnie" przekazać temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mam już informację, że chyba nie ma kubków, a ogólnie - z racji kryzysowych cięć kosztów - gadżety występują obecnie w znikomych ilościachCzekamy jeszcze na odpowiedź działu marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Czyli tak jak myślałam Dandi - jesli chcemy kubeczki dla ośrodka , trza zamówić i zapłacić z zebranej pozostałej po zakupie łóżek kasy - zatwierdzić napis , zamówić , zapłacić .... jest to do zrobienia .... może na Święta jako dodatek do paczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ja tylko mam nadzieję, że te kryzysowe cięcia przsłużą się zmniejszeniu kosztów do tego stopnia , że Redakcja nam fajny zlot wiosną zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 trzeba po prostu cyca przestać ssać, skoro mleka niet musi być "muratora" ?, chyba nie ma takiej potrzeby i czy kubeczek to potrzeba? bo zabawką raczej nie jest, szamnąć go nikt nie szamnie, na grzbiet wciągnąć raczej też się nie da dajcie se siana z tymi kubeczkami jak pragnę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dobrze mowi, dac mu kubek. Skoro chodzi nam o to, zeby nie kojarzono nas z wydawnictwem to tym bardziej po co nam kubki z logo? Za reklame sie placi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.10.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 może nie tak ostro od razu - bo z tego co wiem wiekszość spraw finansowych jednak nie zależy tylko od Redakcji ale i od od "Wydawnictwa" a to dwie różne rzeczy ... i tak też było ze zlotem tegorocznym... natomiast ja już wczesniej pisałam , że jestem za ujęciem w tabliczkach słów "forumowicze Muratora" a nie "przyjaciele z Muratora" ... bo to też dwie różne rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 27.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tak czytam to, co piszecie i się zastanawiam: dlaczego to takie ważne dla Was, by koniecznie zaakcentowac na tych tapczanikach, że to z forum, że murator, że to od Was/Nas? Nie pytam zaczepnie, tylko z ciekawości.... bo mogłoby być przeciez samo "przyjaciele"..... Co do kubków natomiast, to wydaje mi się, że skoro są dla dzieci to im mają dać uciechę - a nie sądzę, że dla dziecka to taka frajda pić z kubka z logo muratora czy coś w tym stylu. Jeśli myślimy o kubkach, to chyba lepiej by one były wesołe: dziecinne dla dzieci, młodzieżowe dla starszych i kolorowe przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Morfeusz dobrze gada, nie potrzebne są dzieciom kubeczki z jakimś logo, które ani ładne/przepraszam redakcję /, ani coś znaczą dla tych dzieciaków... natomiast kolorowe i nietłukące, chyba przydadzą się zawsze, choć to nie jest przedmiot pierwszej potzreby... Co do tabliczki, to nadal uważam, że wierszyk najlepszym rozwiązaniem jest i basta. Bo zachęca do przeczytania, bo wpada w ucho, bo jest jak list od kogoś, kto myśli o Tych Dzieciach, a to w tym wszystkim jest najważniejsze... myślę, że oprócz opiekunów w ośrodku niewiele jest ludzi, którzy o nich myślą... Może po prostu przerobić wierszyk Retro/przepraszam Cię Retro za to/ i napisać po prostu tylko - przyjaciele? A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach noc się ściele kolorowych snów Wam życzą wszyscy Wasi przyjaciele. Jeszcze raz przepraszam Retro, za przerobienie Twojego wiersza, ale inaczej nie potrafię pokazać o co mi biega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Polać Jej , dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 27.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Morfeusz dobrze gada, nie potrzebne są dzieciom kubeczki z jakimś logo, które ani ładne/przepraszam redakcję /, ani coś znaczą dla tych dzieciaków... natomiast kolorowe i nietłukące, chyba przydadzą się zawsze, choć to nie jest przedmiot pierwszej potzreby... Co do tabliczki, to nadal uważam, że wierszyk najlepszym rozwiązaniem jest i basta. Bo zachęca do przeczytania, bo wpada w ucho, bo jest jak list od kogoś, kto myśli o Tych Dzieciach, a to w tym wszystkim jest najważniejsze... myślę, że oprócz opiekunów w ośrodku niewiele jest ludzi, którzy o nich myślą... Może po prostu przerobić wierszyk Retro/przepraszam Cię Retro za to/ i napisać po prostu tylko - przyjaciele? A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach noc się ściele kolorowych snów Wam życzą wszyscy Wasi przyjaciele. Jeszcze raz przepraszam Retro, za przerobienie Twojego wiersza, ale inaczej nie potrafię pokazać o co mi biega... O to mi własnie chodziło, żeby nie zanaznaczać forum ani muratora. jakos mi się wydaje to bardziej takie z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Morfeusz dobrze gada, nie potrzebne są dzieciom kubeczki z jakimś logo, które ani ładne/przepraszam redakcję /, ani coś znaczą dla tych dzieciaków... natomiast kolorowe i nietłukące, chyba przydadzą się zawsze, choć to nie jest przedmiot pierwszej potzreby... Co do tabliczki, to nadal uważam, że wierszyk najlepszym rozwiązaniem jest i basta. Bo zachęca do przeczytania, bo wpada w ucho, bo jest jak list od kogoś, kto myśli o Tych Dzieciach, a to w tym wszystkim jest najważniejsze... myślę, że oprócz opiekunów w ośrodku niewiele jest ludzi, którzy o nich myślą... Może po prostu przerobić wierszyk Retro/przepraszam Cię Retro za to/ i napisać po prostu tylko - przyjaciele? A gdy zajdzie już słoneczko i w Bacikach noc się ściele kolorowych snów Wam życzą wszyscy Wasi przyjaciele. Jeszcze raz przepraszam Retro, za przerobienie Twojego wiersza, ale inaczej nie potrafię pokazać o co mi biega... dawno się zgodzilem, więc no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 hm ... oczywiście dostosuję się do decyzji ogółu ... aczkolwiek swoje zdanie na temat wierszyka napisałam powyżej - że powinno być w wierszyku ujęte Forumowicze Muratora lub Przyjaciele z Forum Muratora ... bo ten kawałek świata wirtualnego w którym się spotykamy , w którym zaistniała idea pomocy Bacikom i z którego na codzień korzystamy to Forum Muratora .... jeśli ktoś się nie czuje przynależny lub z jakichś powodów strzela focha - to jego osobista sprawa .... powinno być ujete także choćby dlatego , żeby dzieciaki wiedziały od kogo to dostały .... czytać przeca umieją ... ale to jest tylko moje zdanie .... co do kubeczków ... według mnie też są zbędne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 o kubkach pomyslalem jako o cegielce ze strony Redakcji - za darmo w ramach promocji. Nie zapłacę za napis Murator jakiejś drukarni. więc skoro ich nie ma (chociaż poczekajmy na decyzję działu marketinu, Ponury informuj) to nie kupimy ich - namówię Kasię to pozyska co do tabliczek... wybaczcie kochani ale ktoś musi przerwać tę niekońcącą się dyskusję i coś zdecydować a ja się zarozumiale czuję w mocy. Janku, wydrukuj proszę na tabliczkach wersję Rasi, którą uważam za najlepszą i najbardziej stosowną. Miłej środy Dandi - autokrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 28.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 jeśli ktoś się nie czuje przynależny lub z jakichś powodów strzela focha - to jego osobista sprawa .... nie o to chodzi i mam nadzieję, że jest to oczywiste, a jak dla kogoś nie jest - to jego osobista sprawa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 jeśli ktoś się nie czuje przynależny lub z jakichś powodów strzela focha - to jego osobista sprawa .... nie o to chodzi i mam nadzieję, że jest to oczywiste, a jak dla kogoś nie jest - to jego osobista sprawa .... nie chcę zasmiecać wewontku ... to może tak w jednym zdaniu: to o co chodzi że tak razi na blaszce hasło "Forumowicze Muratora" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 28.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 OK panie autokrato, wersja rasi poszła już do grawerni, temat zakończony.Również życzę miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts