Gosiek33 19.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ślad zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgoś proszę o nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 19.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 nie było żadnego zadziałania autorytetem a czekałam .A przy okazji ślad zostawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 19.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam czy to jest to samo konto co na tapczaniki?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tajest. Prosze podawac nicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 skoro już wiemy, że karuzele z maskotkami i pozytywką odpadają, to poszukam projektorów z pozytywką może uda się znaleźć takie projektory tańsze niż Fischer Price ma w swojej ofercie; jeśli nie - będę się martwić o kasę na Fishery Pozdrawiam, Armidia że tak sama siebie zacytuję to jak ? dobre te projektory ? mogą być ? mam szukać kasy na 6 sztuk ? chciałabym to wiedzieć w miarę szybko, żeby się ogarnąć i podziałać Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a możesz się minutkę wstrzymac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 oczywiście, nawet dwie Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja pieniądze przeleję ale pod koniec miesiąca, jak wpłynie co nieco do mnie na konto mam nadzieję, że to nie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 19.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To i ja ślad zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 19.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tajest. Prosze podawac nicki. Gosia, to co ja je kiedyś miałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Tajest. Prosze podawac nicki. Gosia, to co ja je kiedyś miałam? Tajest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 To nim Coolibeer, da jakąś odpowiedź , powiem Wam co mi po głowie łazi od kilku dni. Jakiś czas temu, miałam niesłychaną przyjemnoś pracy w ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych. Niewielka placówka, kilkudziesięciu stałych bywalców, świetny personel i genialne wyposażenie. Największe wrażenie zrobił na mnie pokój poznawania świata. I jak zaczeliście mówic o projektorach, pozytywkach etc, przypomniałam sobie fantastyczne reakcje dzieciaków na te bodźce. Sala do terapii polisensorycznej, to koszmarny koszt i takiej forsy w tym półwieczu byśmy nie zebrali, ale dowiedziałam się ostatnio, że może byc finansowany z EFS. Ważne tylko jako kto pisac wniosek i czy akurat na taki cel będą środki w Białymstoku, Taki wniosek to sterta papierów, których nie da się zrobic w dzień, czy dwa, na to trzeba miesięcy, więc by załapac się na środki na 2010 r. już trzeba o tym myslec. I mam jeszcze pytanie do Bony, czy staraliście się kiedyś o dofinansowanie z EFS , a może z PEFRONU ? Kilka fotek z takiej sali , dźwięku i zapachu nie dam rady przesłac http://www.soswmakow.eu/grafika/saladoswiadczaniaswiata02.jpg http://www.ryma.med.pl/zdjecia/sala1.jpg http://www.orewmikolajki.mazury.pl/images/stories/orew/wiat3.jpg i informacja, o co w tym naprawdę chodzi http://www.edukacja.edux.pl/p-6287-sala-doswiadczania-swiata-jej-historia.php to co, spróbujemy ? Moze wspólnymi siłami, znajomi znajomych i ciotka szwagra brata wujka, pisała projekt i pomoże to rozgryźc ? Bona, co Ty na to ? Dandi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 SUPER to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 piszę wnioski o dofinansowanie z UE, ale specjalizuję się we wnioskach infrastrukturalnych (tzw. twardych, finansowanych z RPO oraz PO IG)za to mam zaprzyjaźnioną znakomitą firmę, która pozyskuje kasę z EFS popytam co da się z tym zrobić, jakie są warunki brzegowe do pozyskania takiego dofinansowania i napiszę, czego się dowiedziałamz tym, że wiedzę będę mieć do końca przyszłego tygodnia pasuje ? Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 piszę wnioski o dofinansowanie z UE, ale specjalizuję się we wnioskach infrastrukturalnych (tzw. twardych, finansowanych z RPO oraz PO IG) za to mam zaprzyjaźnioną znakomitą firmę, która pozyskuje kasę z EFS popytam co da się z tym zrobić, jakie są warunki brzegowe do pozyskania takiego dofinansowania i napiszę, czego się dowiedziałam z tym, że wiedzę będę mieć do końca przyszłego tygodnia pasuje ? Pozdrawiam, Armidia pytanie jasne. ja czytam wytyczne od dwóch dni i jestem głupsza niż przed Jeśli nie damy rady sami nic wykombinowac, napiszę do ośrodków, które pozyskały srodki na ten cel, może oni coś pomogą. znalazłam nie mogłam się oprzec by Wam tego nie pokazac to ciąg dalszy pierwszej fotki http://inbar.dzielnica.pl/images/upload/aga.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 19.11.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja czytam wytyczne od dwóch dni i jestem głupsza niż przed daj sobie spokój, ja czytam od 2004 i też mam wrażenie, że im więcej wiem, tym bardziej nic nie wiem Jeśli nie damy rady sami nic wykombinowac, napiszę do ośrodków, które pozyskały srodki na ten cel, może oni coś pomogą. OK, takie działanie też nie zawadzi - im więcej wiedzy, tym będzie nam łatwiej coś podziałać Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 tylko jest jeden problem ...ciągle nie wiemy, czy w Bacikach, jest jakieś wolne pomieszczenie, które można adoptowac na taką salę , bo w to, że jest personel , który można przeszkolic do terapi snoezelen, się znajdzie Armidia - odpuszczam sobie czytanie (ale jakby co to przez Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 super, dziekuję. Leszek - Jamlesik wyznał mi własnie, że na nasz wątek zagląda codziennie ale nic nie pisze. LUDZIE KTÓRZY TU ZAGLĄDACIE, PROSZĘ PISZCIE, JEDEN MAŁY ŚLAD WASZEJ BYTNOŚCI, KROPKĘ ZOSTAWCIE PSIA JUCHA. DLA NAS WAŻNE JEST ŻEBY TEN WĄTEK ŻYŁ. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.11.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 tylko jest jeden problem ...ciągle nie wiemy, czy w Bacikach, jest jakieś wolne pomieszczenie, które można adoptowac na taką salę , bo w to, że jest personel , który można przeszkolic do terapi snoezelen, się znajdzie dobrze byłoby to sprawdzić, żeby mieć maksimum danych Armidia - odpuszczam sobie czytanie (ale jakby co to przez Ciebie) biorę to na klatę ze wszelkimi konsekwencjami Pozdrawiam, Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts