dandi3 23.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 klocki z pianki Positive B - jeszcze nie wiadomo ile wiadomo - pięć zestawów, Ty się może męża zapytaj co? Positive kupiła też piszczące telefony, o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.11.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a i zapomiałem o jednym: mamy też dla chłopaków piłkarskie koszulki z nazwiskami gwiazd footballu od Bramera. Brams pamietasz ile ich było, bo wciąż nikomu nie dałem ich tknąc i leżą zapakowane w bezpiecznym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 23.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 antyperspiranty mogą być, smycze odpadają bo teraz takie dzieciaki są że nie wiedzą do czego to służy i jeszcze nie daj boże się skrzywdzą. Pomyślcie co z przyjazdem na wigilię . jest gdzie przenocować (jakby ktoś chciał)i myślę że to dobra okazja żeby się znowu zobaczyć i poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 23.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kasia, w imieniu wszystkich forumowiczów dzieki za zaproszenie. Ja siłą rzeczy będę ale dla reszty to jednak kawał drogi w przeddzień Wigilii prawie więc ręczę za chęci ale ręczę też za brak możliwości możesz pomierzyć dzieciom nózki? Potrzebne są rozmiary do kapci i skarpetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 23.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jutro będą rozmiary, . Ale może jednak ktoś by się skusił na wigilię ? zaproszenie cały czas aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Książeczki z twardymi kartkami- 7 szt (klasyka, Konopnicka, Brzechwa, Fredro), niestety tylko tyle ocalał, gdyż me dziecię zjadało książki - dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja też oprócz wykonania tych kolorowanek - książeczek poszukam ... było gdzieś tego po dzieckach nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 wróciłem z inwentaryzacji dóbr po ubiegłorocznej akcji i wiecie co? sporo nam zostało: KOSMETYKY I RZECZY OSOBISTE: pasta do zębów - 4 szt balsamy do ciała - 4 szt krem do twarzy - 1 szt żele pod prysznic - 5 szt antyperspiranty (sztyfty i spray'e) - 12 szt szampony - 3 szt mydła w kostce - 39 szt Ty siroto, abo chomiku - (jak wolisz) sprawdź czy to się nie przeterminowało ...........no słów mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dzisiaj przyszły pluszaki, wielkie dzięki! A teraz WAŻNE OGŁOSZENIE ! 18 GRUDNIA ( PIĄTEK) JEST WIGILIA W BACIKACH, SERDECZNIE ZAPRASZAY WSZYSTKICH . Dlaczego nie w sobotę... Bym przyjechała... ... bym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.11.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witajcie ja biorę na siebie samochody ale mam pytanie czy takie resoraki metalowe mogą byc i .... majtki i może pluszaki po moich dzieciakach, jutro popiorę i zobaczę co się nada a czy koszule po moim synu raz zakładane mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 24.11.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Powiem tak, tylko bez obrażania mi się tutaj proszę! Przejrzałem wpisy z ostatnich 3 miesięcy i brakuje mi wpłat od następujących osób: dandi3, malgos2, morfeusz1, bona dea, gosiek33, agnieszkakusi, dżordż5, malka, kasia256, OK, barbossa, aniawmuratorze, marjucha, rasia, maydaski, kiwiśka, nitubaga, barranki2, afrodyta, nefer, kamyk68, ssiwy12, kaskamaciej, kruela, marmaja, gramer, wiolasz, lidszu Bardzo grzecznie proszę o wpłatę 20 zł lub więcej na konto malgos2. Oczywiście mogę napisać do każdego z Was na priva, ale chyba szkoda na to czasu. Było nie wchodzić na forum i nie zabierać głosu. Teraz przepadło, będę was męczył do skutku Jeszcze raz proszę bez obrazy ( tzn. możesz napisać jaka jestem świnka, ale najpierw wpłać 20 zł ). Liczy się skuteczność, a nie metody. Powiem tak, w ogóle nie buduję domu i jestem z innego forum, na którym informacje nie są na bieżąco. Tutaj wpadłam okazjonalnie, w czym mogłam to pomogłam i wytykanie palcem, czy już wpłaciłam kolejną "ratę" lub nie, jest dla mnie co najmniej niestosowne. Niestety ale wyznaję zasadę, że liczą się również metody a nie jedynie skuteczność (i trupy) i gdyby nie to, że kto inny jest tutaj prowadzącym i cenię zarówno Dandiego, jak i jego żonę, to Tobie Janku powiedziałabym "pocałuj mnie w d..." to może wpłacę "20zł albo i więcej". Domyślam się jedynie, że post miał być w tonie żartobliwym ale kiepsko wyszedł. Nie jestem "stąd" i nie muszę znać forumowych niuansów "kto, co i w jaki sposób ma zwyczaj przekazywać informacje". To tyle, bo mi się ciśnienie podniosło. A teraz zastanowię się co mogę zrobić w sprawie BN w Bacikach. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.11.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ty siroto, abo chomiku - (jak wolisz) sprawdź czy to się nie przeterminowało niunia, ja wiem, że zbyt efektownie nie wyglądam ale pod tą przygłupią miną kryje się szczątkowy intelekt, naprawdę. Przeterminowały się trzy paczki herbaty granulowanej, którą czym prędzej wywaliliśmy. Reszta jest OK. Sądzisz, że wysmarowałbym chore dzieci przeterminowanymi balsamami o zapachu czereśni+bazylia??? Ciebie wysmaruję, jak Cię złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.11.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dlaczego nie w sobotę... Bym przyjechała... ... bym... nie rób scen. W piątek też dasz radę. Przecież to głębokie popołudnie. Może Bona się zgodzi na sobotę. Kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.11.2009 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witajcie ja biorę na siebie samochody ale mam pytanie czy takie resoraki metalowe mogą byc i .... majtki i może pluszaki po moich dzieciakach, jutro popiorę i zobaczę co się nada a czy koszule po moim synu raz zakładane mogą być Pasie, skopiuj listę i dopisz się na zielono proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 24.11.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Powiem tak Cześć Maja. Zakuliśmy Jasia w dyby i każdy lał go owczym pęcherzem po łbie za wzbudzanie fermentu. Pokajał się jak trzeba, obiecał poprawę i kolektywnie postanowiliśmy dać mu już spokój - przede wszystkim dlatego, że skończyły nam się owcze pęcherze. Jaś jest do tego silnie przydatny - warto gada oszczędzić i cenię zarówno Dandiego, jak i jego żonę a ja lubię Twoje wpisy na tamtym forum i strasznie się cieszę że w tak wielu punktach mamy identyczne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 24.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a i zapomiałem o jednym: mamy też dla chłopaków piłkarskie koszulki z nazwiskami gwiazd footballu od Bramera. Brams pamietasz ile ich było, bo wciąż nikomu nie dałem ich tknąc i leżą zapakowane w bezpiecznym miejscu? wiesz, co? nie pamiętam, na pewno kilkanaście mam nadzieję, że dla chłopców wystarczy... jakby co to postaram się jeszcze, i paczkę z pluszakami jutro wysyłam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Powiem tak, tylko bez obrażania mi się tutaj proszę! Przejrzałem wpisy z ostatnich 3 miesięcy i brakuje mi wpłat od następujących osób: dandi3, malgos2, morfeusz1, bona dea, gosiek33, agnieszkakusi, dżordż5, malka, kasia256, OK, barbossa, aniawmuratorze, marjucha, rasia, maydaski, kiwiśka, nitubaga, barranki2, afrodyta, nefer, kamyk68, ssiwy12, kaskamaciej, kruela, marmaja, gramer, wiolasz, lidszu Bardzo grzecznie proszę o wpłatę 20 zł lub więcej na konto malgos2. Oczywiście mogę napisać do każdego z Was na priva, ale chyba szkoda na to czasu. Było nie wchodzić na forum i nie zabierać głosu. Teraz przepadło, będę was męczył do skutku Jeszcze raz proszę bez obrazy ( tzn. możesz napisać jaka jestem świnka, ale najpierw wpłać 20 zł ). Liczy się skuteczność, a nie metody. Powiem tak, w ogóle nie buduję domu i jestem z innego forum, na którym informacje nie są na bieżąco. Tutaj wpadłam okazjonalnie, w czym mogłam to pomogłam i wytykanie palcem, czy już wpłaciłam kolejną "ratę" lub nie, jest dla mnie co najmniej niestosowne. Niestety ale wyznaję zasadę, że liczą się również metody a nie jedynie skuteczność (i trupy) i gdyby nie to, że kto inny jest tutaj prowadzącym i cenię zarówno Dandiego, jak i jego żonę, to Tobie Janku powiedziałabym "pocałuj mnie w d..." to może wpłacę "20zł albo i więcej". Domyślam się jedynie, że post miał być w tonie żartobliwym ale kiepsko wyszedł. Nie jestem "stąd" i nie muszę znać forumowych niuansów "kto, co i w jaki sposób ma zwyczaj przekazywać informacje". To tyle, bo mi się ciśnienie podniosło. A teraz zastanowię się co mogę zrobić w sprawie BN w Bacikach. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Ja jestem "stąd", ale też mi ciśnienie podniosło Na szczęście minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 24.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pytanie techniczne - dzieci leżące używają majtek czy pieluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 FM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki daggulka FM ciastolina 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca się dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kupiłam już bączki- 23 sztuki i 10 miękkich książeczek piszczących. Bardzo proszę o adres, na jaki ma trafić paczka. Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM- 10 sztuk(ale gumowe) samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM- 23 sztuki klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki daggulka FM ciastolina 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Wyślę też ok 20 śliniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts