Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Ty siroto, abo chomiku - (jak wolisz) :roll:

sprawdź czy to się nie przeterminowało

niunia, ja wiem, że zbyt efektownie nie wyglądam ale pod tą przygłupią miną kryje się szczątkowy intelekt, naprawdę.

Tak mile to mnie nikt dawno juz nie zaskoczył :wink:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Odzież:

dresy

spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce

bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM

skarpety

skarpeto-papcie

bielizna (majtki) pasie

śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 FM

gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B

Higiena

szampony - Dandi FM

mydła w płynie - Dandi FM

żle pod prysznic - Dandi FM

pasty do zebów

szczoteczki rasia FM

ręczniki

Zabawki

pluszaki DPS FM

pluszaki z pozytywką

książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka

miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM

samochody pasie

organki

grające telefony

bączki tabaluga1 FM

klocki z pianki Positive B - 5 szt

malowanki daggulka FM

ciastolina

4 karuzelki na łóżko Armidia FM

2 projektory snów Armidia FM

zakreślacze rasia FM

2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM

FM - forumowicz muratora

B - forumka z Babińca :)

się dodałam :)

i ja

Szanowna MarMaja, niestety nie skorzystam z propozycji całowania Cię w dupę. Nie zamierzam również po raz kolejny przepraszać za mój post. Przyznaję, nie był on najszczęśliwszy, dlatego szczerze przeprosiłem wszystkich, którzy poczuli się nim dotknięci. Jednak pisząc go miałem dobre i szczere zamiary. Do zakupu 15 łóżek brakowało nam już tylko małej kwoty ok. 200 zł. Ponieważ przez kilka dni kwota ta nie ulegała zmniejszeniu wymyśliłem taką akcję „pobudzającą”. Masz rację MarMaja, miało być dowcipnie, wyszło jak wyszło. Refleksja przyszła za późno. Przyznaję, że to, co można napisać do dobrych znajomych , niekoniecznie sprawdza się wśród większej, w większości anonimowej i nie znającej się osobiście grupy ludzi. Moje dobre intencje zostały całkowicie opacznie odebrane.

Od samego początku istnienia tego wątku moim zamiarem była pomoc dzieciom. Lubię Dandiego ( kto go nie lubi ), ale nie dla niego, ani jakiejkolwiek innej osoby tu jestem. To dzieciakom poświeciłem w miarę moich możliwości czas, energię i kasę.

Zaraz po akcji z tapczanami chciałem się wycofać z forum, aby nie drażnić swoją obecnością urażonych. Dandi swoim darem przekonywania skłonił mnie do pozostania, co jednak było błędem.

Nie widzę sensu dalszego mojego pobytu na forum. Wzbudzam zbyt wiele złych emocji, a przecież chodzi tu o dzieciaki, a nie tracenie czasu na roztrząsanie moich win. Dlatego wysiadam.

Co do Bacik, to nadal będę je wspierał, ale już poza forum. Udało mi się zdobyć wśród znajomych środki na kołdry, więc możecie ten punkt skreślić z listy. Wysyłam 28 sztuk. Dziękuję bardzo wszystkim za dotychczasową współpracę i życzę powodzenia! :D

Nie widzę sensu dalszego mojego pobytu na forum. Wzbudzam zbyt wiele złych emocji, a przecież chodzi tu o dzieciaki, a nie tracenie czasu na roztrząsanie moich win. Dlatego wysiadam.

FM nie zaczyna i nie kończy się na wątku o Bacikach ....

Ty wzbudzasz negatywne emocje? chyba oszalałeś ...

miałeś sporo racji w swojej wypowiedzi .... bo każda inicjatywa potrzebuje osoby-przewodnika która ją poprowadzi bo nie sztuka rzucić hasłem - sztuka jest sprawić aby idea nie umarła i podtrzymywać ja swoim działaniem non stop ... w pewnym momencie zabrakło tej osoby - Ty to zauważyłeś i napisałeś ... nieco ostro potraktowałeś osoby które według Ciebie powinny także ze snu sie otrzasnąć i zająć sprawą - ale przecież na nikogo z toporkiem nie wyskoczyłeś - to tylko słowa....

Jeśli to co piszą na tym wątku jest jedynym powodem dla którego chcesz dać sobie spokój z forum - to moje zdanie jest : nie rezygnuj ...

Złociutka .... daj mi znać czy to co masz na priv sie nada , bo nie wiem czy drukować pozostałe 20 książeczek ....

Janek, bo jak Cię lubie tak kopnę Cię z d... (bez całowania :wink:)

Jesteś nam potrzebny, jesteś potrzebny dzieciakom z Bacik.

Pacnąłeś jeden niezręczny post, powiedziałeś przepraszam, sprawa zakończona kilka stron temu.

Nie fochaj się juz i lepiej mi powiedz które kołdry kupiłeś, bo mnie ciekawośc zeżre :oops:

Pozdrawiam

Dlatego wysiadam

Nie zgadzam się. Jak sam piszesz nie jestś tu dla siebie ani dla mnie, ani dla Marmai. I nie będziesz mi się w moim wątku rządził. Odejdziesz wtedy kiedy Ci na to pozwolę a teraz nie pozwalam. Mało, uważam, że jesteś jednym z filarów tego wątku a filary nie odchodzą bo wzbudzają złe emocje.

Sprawę Twego posta zamknęlismy dawno temu. Maja jest z Babińca więc dopiero teraz go przeczytała i teraz nią strząchnęło. Swoją drogą ustalmy coś: spraw przedawnionych nie zaczepiamy.

Post wkurwił parę osób, no to co? nie będziemy się tu całować po dupach. Wkurwiło? OK, Janek dostał swoje i koniec drogie dzieci. Daliście sobie po razie - fajnie a teraz są wazniejsze rzeczy.

Barbossa ile chcesz wydać?

No i w ten właśnie sposób traci sie ludzi życzliwych i pomocnych. :(

przeca nigdzie nie odchodzę

a Kolega delikatny że hej

walnij se lufę i zanuć "always look..." może przejdzie te nabzdyczenie

Tak jest, tak jest nikt nie ma sie tu w tym watku o nic obrazac, bo sie tez obraze i juz. 8) :wink:

Dandi tu rzadzi i Jego trzeba sluchac! :D :wink: