dandi3 24.11.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 czy samym dziewczynkom czy wszystkim wszystkim - to przeciez motyw świateczny Dostałem Priva. W privie pewien anonimowy ofiarodawca pisze, że chciałby pokolorować dzieciom sny tak więc przekazuje 500 zł na rzeczy oświetleniowe do pokoi dzieciaków leżących: te lampy olejowe, które pokazywałem, węze świetlne, nie za dużo ale żeby uspokajało. Ja kilka postów wyżej, przy okazji rozmowy o sali terapeutycznej, wkleiłem moje propozycje ale może ktoś z Was miałby chwilę i poszukał czegoś porządniejszego niż to co ja pokazałem - moje były wklejane na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 24.11.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Podaję przybliżone rozniary : Dziewczynki: 37-40 - trzy osoby33-37 - cztery osoby28-30- trzy osoby. Chłopcy: 37-42- pięć osób33-37- dziesięć osób28-30 - trzy osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 FM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki daggulka FM ciastolina 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca się dodałam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 FM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B , daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to ja, jako piekarz, zajmę się tą ciastoliną... poproszę o adres, gdzie słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 .....Do zakupu 15 łóżek brakowało nam już tylko małej kwoty ok. 200 zł. Ponieważ przez kilka dni kwota ta nie ulegała zmniejszeniu wymyśliłem taką akcję „pobudzającą”. jakbyś nie pobudził kupiłbym flaszkę albo parę piwek, a tak dorzuciłem grosz do tapczanów i nie złapałem się na listę ..... Nie widzę sensu dalszego mojego pobytu na forum. powiem krótko pi.... pi.... pi.......sz głupoty A teraz do rządzącego paczki nie zrobię, bo nie umiem ale znam numerek od Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dostałem Priva. W privie pewien anonimowy ofiarodawca pisze, że chciałby pokolorować dzieciom sny tak więc przekazuje 500 zł na rzeczy oświetleniowe do pokoi dzieciaków leżących: te lampy olejowe, które pokazywałem, węze świetlne, nie za dużo ale żeby uspokajało. Ja kilka postów wyżej, przy okazji rozmowy o sali terapeutycznej, wkleiłem moje propozycje ale może ktoś z Was miałby chwilę i poszukał czegoś porządniejszego niż to co ja pokazałem - moje były wklejane na szybko. Może coś takiego? http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=817608918 http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=827103215 http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=829778096 http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=816505718 http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=821543579 http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=817238625 Znalazłam jeszcze taką fajną interaktywną kostkę http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=817645388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 25.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Chcialabym sie dolaczyc do akcji. W swoim rodzinnym miescie co roku robilam paczki dla dziaciaczkow w akcji ktora organizuje kosciol. Dandi napisz mi na [email protected] gdzie i do kiedy mam slac, kupie paste do zebow - bo widze ze jeszcze nikt nie kupil. Ile tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 FM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B , daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1 FM samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 10 kpl Piekarz FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dokładniejsze: Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B , daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM 23 sztuki klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 10 kpl Piekarz FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 AKTUALIZUJĘ: Odzież: dresy spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów plus Positive B , daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów - Zabina szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) samochody pasie organki grające telefony bączki tabaluga1 FM 23 sztuki klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 10 kpl Piekarz FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ZŁOCIUTKA!!!!!!!!!!!! Przypominam, że wczoraj zostało Ci wydane polecenie służbowe i oczekuję, że zostanie wykonane!!! W przeciwnym razie na bruk, NA BRUK!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 25.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Najbardziej aktualna aktualizacja Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka FM miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) samochody pasie FM organki grające telefony Positive B - 5 szt bączki tabaluga1 FM 23 sztuki klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 10 kpl Piekarz FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 25.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ZŁOCIUTKA!!!!!!!!!!!! Przypominam, że wczoraj zostało Ci wydane polecenie służbowe i oczekuję, że zostanie wykonane!!! W przeciwnym razie na bruk, NA BRUK!!!!!!!!!!! To jeszcze ustal proszę priorytety wszystkich poleceń służbowych wydanych w dniu dzisiejszym. Co ma być pierwsze? - sprzątanie - prasowanie - aktualizacja - czy obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 - sprzątanie - prasowanie - aktualizacja - czy obiad? nie chcę aktualizacji, chcę zestawienie czego ile jest a czego brakuje, zielony czerwony pamiętasz? Obiad po ostatnim obiedzie na parze możesz sobie śmiało odpuścić resztę priorytetów znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 25.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Panie Prezesie zglaszam wykonanie zadania 25 past dla dzieci powedruje migusiem do Siemiatycz. BTW - swietna akcja, jeszcze lepszy odzew ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 przyjąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Bramer właśnie pognał na pocztę z worem maskotek. Janek, w jaki sposób chcesz dostarczyć kołdry do Bacik? Chciałbyś jakiegoś komisyjnego ich odebrania tak jak było to z tapczanami? Ja wolałbym w identyczny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 - sprzątanie - prasowanie - aktualizacja - czy obiad? nie chcę aktualizacji, chcę zestawienie czego ile jest a czego brakuje, zielony czerwony pamiętasz? Obiad po ostatnim obiedzie na parze możesz sobie śmiało odpuścić resztę priorytetów znasz Zlociutka, ja bym go na kanape przeprowadzila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.11.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zlociutka, ja bym go na kanape przeprowadzila... ŻĄDAM ZAPRZESTAŃ! wysłała dane Kamykowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts