malgos2 25.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zlociutka, ja bym go na kanape przeprowadzila... ŻĄDAM ZAPRZESTAŃ! wysłała dane Kamykowi? Zabolalo jednak? Wyslala, wyslala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Najbardziej aktualna aktualizacja Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM skarpety Nelli Sza (62 pary, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka FM miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) samochody pasie FM organki grające telefony Positive B - 5 szt bączki tabaluga1 FM 23 sztuki klocki z pianki Positive B - 5 szt malowanki 22 komplety daggulka FM ciastolina 10 kpl Piekarz FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM 2 projektory snów Armidia FM zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM FM - forumowicz muratora B - forumka z Babińca Poproszę o adres do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dawno mnie we wątku nie było, nie jestem specjalnie na bieżąco. Ale sobie tak myślę, że są zorientowane osoby, które wiedzą czego dzieciakom potrzeba. Tak więc poproszę nr konta na priva, cósik się choć w taki sposób pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na liściejest pozycja skarpeto-kapcie. Nie wiem czy to chodzi o skarpetki przeciwpoślizgowe zABSem? Jeśli tak to jutro będę wiedziała czy są w tych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Galka, chodzi o coś takiego: http://www.bangla.pl/foto/prod/0002/d/636_01_1578.jpg tylko oczywiście w większych rozmiarach. W ubiegłym roku Mayland kupiła takie dzieciakom - bardzo fajne ale nie mogę nigdzie znaleźć zdjęcia tego rpoduktu. Może Maylandzia pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=skarpety+kapcieNie pamietam od kogo kupowąłam w ubiegłym roku ale takie skarpety kupowałam też dzieciakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 kto kupił namiot w kształcie poczty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Pamietam, ze ten sprzedawca za darmo chyba cos dorzucil i byl podawany link do niego w zeszlym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ale jak to dorzucił? Do czego? Dziś przyszła przesyłka na moje nazwisko, na mój adres a w środku POCZTA, nic więcej. Fajnie oczywiście - dzieciakom się rozłoży w świetlicy czy gdzieś tam i będą się bawić tylko, że chciałbym wiedzieć od kogo to i co bo (przenajświętsza Panienko z Gwadelupy przywróć mi pamięć) w ogóle nie pamiętam takiej rozmowy ani z tego roku ani z ubiegłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Do skarpet dorzucil. I deklarowales sie, ze odtad tylko u niego kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Do skarpet dorzucil. I deklarowales sie, ze odtad tylko u niego kupujesz. masz schizofrenię - nie mogło chodzić o mnie. Linkuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Do skarpet dorzucil. I deklarowales sie, ze odtad tylko u niego kupujesz. masz schizofrenię - nie mogło chodzić o mnie. Linkuj Moglo najwyzej nie chodzic o skarpety. Szukam i szukam i jedyne, co znajduje to ze koszmarnie dlugo te skarpety szly, wiec moze lepiej jednak znalezc kogos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 skarpety? a co powiesz o namiocie - poczcie... no bo skoro była dodatkiem do ubiegłorocznych skarpet to szła przez Nową Gwineę lekko licząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja pierwszy raz słyszę, że jest taki kształt - poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 26.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Poczta nie jest dodatkiem do skarpet Rany. Ajka z Babińca zadeklarowała się na takie skarpeto-papcie, tylko jeszcze nie wiem na ile par. [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Do skarpet dodatkiem byly skarpety i to bylo rok temu, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O JEZU TO SIĘ NIE DZIEJE NAPRAWDĘ! więc skąd wzięła się poczta???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 więc skąd wzięła się poczta???????? Z czyjegoś dobrego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 26.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 więc skąd wzięła się poczta???????? Z czyjegoś dobrego serca Dokładnie Dandi Ty jakiś dzisiaj zakręcony jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts