malgos2 26.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A w ogole to jak sobie poczytalam zeszloroczne poczatki watku, to dandi jakis taki milszy wtedy byl i efekty tez jakby bardziej spektakularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Bo mnie wkurza, że to tak niemrawo idzie. W tamtym roku poprzeklejałem link do wątku wszędzie gdzie się dało ale zostałem upomniany. Teraz tego nie zrobiłem i zbiórka rzeczy idzie jak krew z nosa. Kaśka miała przyjść i nie przyszła, inni też - została stara wiara w ilości raczej garstkowej i nowi ale za to prężni w liczbie równie niewielkiej. Podsumuję to co mamy bo widzę, że koleżanka Małżonka jednak tego nie zrobi i wtedy ukaże sie nam ile brakuje. W tamtym roku w dziesięć dni dokonalismy cudu. W tym... cóz... Uznaliśmy pospołu z Kasią Durektor, że warto zinwentaryzowac dary forumowiczów Muratora. Załozymy w bacikowych przepastnych archiwach teczkę gdzie ponumerujemy wszystko co przyszło od darczyńców (nikt nie będzie ewidencjonował oczywiście maskotek na sztuki). Tak więc dary forumowiczów będą widniały w rejestrze. Zobowiążemy także włodarzy ośrodka do sprawozdania remanentowego po roku użytkowania. Jeżeli jakas rzecz ulegnie zniszczeniu, trzeba będzie sporządzić protokół. Troche roboty przy tym będzie ale każdy będzie miał czyste ręce, jasną sytuację i nikt nikogo nie posądzi o przywłaszczenie sobie czegokolwiek. Janek zobowiązał się do przygotowania samoprzylepnych tabliczek z numerami przedmiotów opatrzonych inskrypcją "dar forumowiczów Muratora". Nikt nie będzie oblepiał kołder czy poduszek ale łózka, kino domowe czy tego typu rzeczy jak najbardziej. A swoją drogą, Żelka, co Ty za poszewki kupiłaś na te poduszki? Janek każdą rozmowę ze mną zaczyna od tego jakie fajne i cudowne. Jutro jadę do Bacik oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A kto Cie upomnial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cóż wsio pławiot kak skazał Pantarjej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A kto Cie upomnial? Ponury... więc sama rozumiesz. Z nim nie ma żartów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A kto Cie upomnial? Ponury... więc sama rozumiesz. Z nim nie ma żartów Ale kurde za co? Troche powklejalam linkow do komentow, ale juz musze leciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A swoją drogą, Żelka, co Ty za poszewki kupiłaś na te poduszki? Janek każdą rozmowę ze mną zaczyna od tego jakie fajne i cudowne. Jutro jadę do Bacik oglądać. Jeśli pytasz czy w kształcie poczty, to odpowiadam, że nie. A napisałam do Pani, że to dla dzieci z Bacik i Pani dolączyła dwie sztuki gratis. Oby dzieciakom sie podobalo, bo to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 26.11.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dandi, adres do wysyłki potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ile tych ręczników i w jakich wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ile tych ręczników i w jakich wymiarach duże kąpielowe 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja melduję, że powoli kompletuję wszystko ale chwilowo jestem wyłączona bo imprezę w sobotę muszę zrobić,i ale od poniedziałku ruszę od nowa i pod koniec tygodnia wszystko powinno być u Was przy okazji dziś poproszę o adres do wysyłki i numer konta też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 70x140czy100x170? zakładam ze te pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 26.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Złociutka,Ty mi mów czy ja mam szukać tych skarpeto-papci(nie przez allegro) czy juz ktoś z babaińca tym się zajął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A kto Cie upomnial? Ponury... więc sama rozumiesz. Z nim nie ma żartów Ale kurde za co? Troche powklejalam linkow do komentow, ale juz musze leciec. to było linkowanie do "POMAGAM W ŚWIĘTA" w całkiem odległych tematycznie wątkach osoby aktywne na FM zazwyczaj "czytają wszystko" albo większość tematów - więc wyobraźcie sobie ich aplauz dla tak promowanej zbiórki po przeczytaniu 3-go czy 4-go nagabywania tak zresztą brzmiał mój priw do Ojca Założyciela [wątku] Psycholog jest cakiem niezłym miejscem na taki wątek ale nie wklejaj wszędzie gdzie się da informacji o tej akcji, bo osiągniesz całkiem odwrotny skutek linkować bez problemu można w podpisie, w rozmowach ["Grupy budujące", "Komentarze"] generalnie tam gdzie jest to jakoś związane z ogólną wymianą myśli i wrażeń na rózne tematy, ma jakiś związek z wątkiem i nie nosi cech spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie dość, że wszystko widzi to jeszcze pamięta skurczybyk! to było linkowanie do "POMAGAM W ŚWIĘTA" w całkiem odległych tematycznie wątkach tak zresztą brzmiał mój priw do Ojca Założyciela [wątku] Psycholog jest cakiem niezłym miejscem na taki wątek ale nie wklejaj wszędzie gdzie się da informacji o tej akcji, bo osiągniesz całkiem odwrotny skutek ja też chcę mieć archiwum moich privów i dźgać nimi w oczy nieczego nie spodziewających się userów. Czy do tego potrzebny jest status moderatora? Bo jak tak to ja zdetronizuję Edkę za pomocą puczu. A tak w ogóle to: linkować bez problemu można w podpisie, w rozmowach ["Grupy budujące", "Komentarze"] generalnie tam gdzie jest to jakoś związane z ogólną wymianą myśli i wrażeń na rózne tematy, ma jakiś związek z wątkiem i nie nosi cech spamu miałem w podstawówce nauczyciela histroii. Nie dało się zażartować nie na poziomie- piekielnie inteligentny, błyskotliwy, ostro ripostujący, zawsze w tonie uprzejmego zainteresowania, nigdy nie obraźliwy ale zawsze jak coś wytykał lub pokazywał błąd, czułem się jak skończony idiota, kretyn i taaaaaaaaaaaaki maleńki. CZYT JA NAPRAWDĘ CZYTAJĄC WSZYSTKO OD CIEBIE, BEZ WZGLĘDU NA TO CZY TO PRV CZY POST W WĄTKU MUSZĘ MYŚLAMI WRACAĆ DO PODSTAWÓWKI, DENERWOWAĆ SIĘ I STRESOWAĆ? miłego dnia i ... WEEKENDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.11.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to ja machnę ręczniki dla dzieciaków sztuk 25? poproszę jeszcze raz adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cooli, Efilo wyżej pisała o ręcznikach. Za chwilę do niej zadzwonię i zapytam czy je ostatecznie bierze. jeżeli tak, wtedy oddałbym Ci klapki prysznicoew - podobna cena a nie ma ich na liście. Sądzę, że przydatne. Ewentualnie Ty weźmiesz ręczniki a efilo maskotki z pozytywką - daruj ale bardziej ufam kobiecie jeżeli chodzi o wybór zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 niech będą maskotki sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tłenti ejt Cooli zatem bierze ręczniki Efka maskoty grająco brzęczące - cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ok czekam na info. Macie gdzieś linki jakie ręczniki wymiary czy coś? Czy wybór dowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts