Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo mnie wkurza, że to tak niemrawo idzie. W tamtym roku poprzeklejałem link do wątku wszędzie gdzie się dało ale zostałem upomniany. Teraz tego nie zrobiłem i zbiórka rzeczy idzie jak krew z nosa. :evil:

Kaśka miała przyjść i nie przyszła, inni też - została stara wiara w ilości raczej garstkowej i nowi ale za to prężni w liczbie równie niewielkiej. Podsumuję to co mamy bo widzę, że koleżanka Małżonka jednak tego nie zrobi i wtedy ukaże sie nam ile brakuje. W tamtym roku w dziesięć dni dokonalismy cudu. W tym... cóz...

Uznaliśmy pospołu z Kasią Durektor, że warto zinwentaryzowac dary forumowiczów Muratora. Załozymy w bacikowych przepastnych archiwach teczkę gdzie ponumerujemy wszystko co przyszło od darczyńców (nikt nie będzie ewidencjonował oczywiście maskotek na sztuki). Tak więc dary forumowiczów będą widniały w rejestrze. Zobowiążemy także włodarzy ośrodka do sprawozdania remanentowego po roku użytkowania. Jeżeli jakas rzecz ulegnie zniszczeniu, trzeba będzie sporządzić protokół. Troche roboty przy tym będzie ale każdy będzie miał czyste ręce, jasną sytuację i nikt nikogo nie posądzi o przywłaszczenie sobie czegokolwiek. Janek zobowiązał się do przygotowania samoprzylepnych tabliczek z numerami przedmiotów opatrzonych inskrypcją "dar forumowiczów Muratora". Nikt nie będzie oblepiał kołder czy poduszek ale łózka, kino domowe czy tego typu rzeczy jak najbardziej.

A swoją drogą, Żelka, co Ty za poszewki kupiłaś na te poduszki? Janek każdą rozmowę ze mną zaczyna od tego jakie fajne i cudowne. Jutro jadę do Bacik oglądać. :wink:

A swoją drogą, Żelka, co Ty za poszewki kupiłaś na te poduszki? Janek każdą rozmowę ze mną zaczyna od tego jakie fajne i cudowne. Jutro jadę do Bacik oglądać. :wink:

Jeśli pytasz czy w kształcie poczty, to odpowiadam, że nie. :wink: :wink: :wink:

A napisałam do Pani, że to dla dzieci z Bacik i Pani dolączyła dwie sztuki gratis. :D

Oby dzieciakom sie podobalo, bo to najważniejsze. :roll:

A kto Cie upomnial? :-?

Ponury... więc sama rozumiesz. Z nim nie ma żartów

Ale kurde za co? :-? Troche powklejalam linkow do komentow, ale juz musze leciec. :roll:

to było linkowanie do "POMAGAM W ŚWIĘTA" w całkiem odległych tematycznie wątkach

osoby aktywne na FM zazwyczaj "czytają wszystko" albo większość tematów - więc wyobraźcie sobie ich aplauz dla tak promowanej zbiórki po przeczytaniu 3-go czy 4-go nagabywania

tak zresztą brzmiał mój priw do Ojca Założyciela [wątku] ;)

Psycholog jest cakiem niezłym miejscem na taki wątek

ale nie wklejaj wszędzie gdzie się da informacji o tej akcji, bo osiągniesz całkiem odwrotny skutek

linkować bez problemu można w podpisie, w rozmowach ["Grupy budujące", "Komentarze"]

generalnie tam gdzie jest to jakoś związane z ogólną wymianą myśli i wrażeń na rózne tematy, ma jakiś związek z wątkiem i nie nosi cech spamu

Nie dość, że wszystko widzi to jeszcze pamięta skurczybyk!

to było linkowanie do "POMAGAM W ŚWIĘTA" w całkiem odległych tematycznie wątkach

tak zresztą brzmiał mój priw do Ojca Założyciela [wątku] ;)

Psycholog jest cakiem niezłym miejscem na taki wątek

ale nie wklejaj wszędzie gdzie się da informacji o tej akcji, bo osiągniesz całkiem odwrotny skutek

ja też chcę mieć archiwum moich privów i dźgać nimi w oczy nieczego nie spodziewających się userów. Czy do tego potrzebny jest status moderatora? Bo jak tak to ja zdetronizuję Edkę za pomocą puczu.

A tak w ogóle to:

linkować bez problemu można w podpisie, w rozmowach ["Grupy budujące", "Komentarze"]

generalnie tam gdzie jest to jakoś związane z ogólną wymianą myśli i wrażeń na rózne tematy, ma jakiś związek z wątkiem i nie nosi cech spamu

miałem w podstawówce nauczyciela histroii. Nie dało się zażartować nie na poziomie- piekielnie inteligentny, błyskotliwy, ostro ripostujący, zawsze w tonie uprzejmego zainteresowania, nigdy nie obraźliwy ale zawsze jak coś wytykał lub pokazywał błąd, czułem się jak skończony idiota, kretyn i taaaaaaaaaaaaki maleńki. CZYT JA NAPRAWDĘ CZYTAJĄC WSZYSTKO OD CIEBIE, BEZ WZGLĘDU NA TO CZY TO PRV CZY POST W WĄTKU MUSZĘ MYŚLAMI WRACAĆ DO PODSTAWÓWKI, DENERWOWAĆ SIĘ I STRESOWAĆ?

miłego dnia i ... WEEKENDU

Cooli, Efilo wyżej pisała o ręcznikach. Za chwilę do niej zadzwonię i zapytam czy je ostatecznie bierze. jeżeli tak, wtedy oddałbym Ci klapki prysznicoew - podobna cena a nie ma ich na liście. Sądzę, że przydatne. Ewentualnie Ty weźmiesz ręczniki a efilo maskotki z pozytywką - daruj ale bardziej ufam kobiecie jeżeli chodzi o wybór zabawek :wink: