dandi3 27.11.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odzież:dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztukspodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięcebluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FMskarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FMskarpeto-papciebielizna (majtki) pasie FMśliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFMgumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higienaszampony - Dandi FMmydła w płynie - Dandi FMżle pod prysznic - Dandi FMpasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FMręczniki - Coolibeer Zabawkipluszaki DPS FMpluszaki z pozytywką - Efiloksiążeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka FMmiękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe)samochody pasie FMklapki pod prysznic - grające telefony Positive B - 5 sztbączki tabaluga1 FM 23 sztukiklocki z pianki Positive B - 5 sztmalowanki 22 komplety daggulka FMciastolina 10 kpl Piekarz FM4 karuzelki na łóżko Armidia FM2 projektory snów Armidia FMzakreślacze rasia FM2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FManiołki na gwiazdce pasie FM wywaliłem organki na rzecz klapek pod prysznic Czy ktoś podjąłby się wykonania roboty za moją nieobecną żonę i podsumowania co mamy a czego brakuje i w jakich ilościach pliiiiis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Złociutka,Ty mi mów czy ja mam szukać tych skarpeto-papci(nie przez allegro) czy juz ktoś z babaińca tym się zajął szukaj - jeżeli na liście są wolne to znaczy, że są do wzięcia. informacyjnie link na babiniec: http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?p=794402&highlight=#794402 COOLI, masz dowolność byle kolorowe i duże (raczej ciemne niż jasne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dojdalam link o akcji w podpisie moze ktos zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 zmien na z bacik - ten ośrodek nie jest domem dziecka, jest zakładem opiekuńczo leczniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 tych skarpetokapci nie mogę namierzyć, dziś poszukam ale w moim mieście może być kłopot czy ewentualnie można zdublować którąś pozycję, czy raczej szukać nowych pomysłów? bo właściwie lista pełna i ja przepraszam, że tu pytam ale w pracy brak czasu na przeczytanie całego naszego wątku, rozumiem że dzieci są w rozmiarach podanych na wątku babińca? kopiuję Dzieci i rozmiary: 122 - 3 chłopców 128 - 1 chłopiec 134 - 3 chłopców i 1 dziewczynka 140 - 1 chłopiec i 3 dziewczynki 152 - 3 chłopców 158 - 3 dziewczynki 164 - 3 chłopców i 1 dziewczynka 170 - 1 chłopiec plus Dzieci leżące: 110 - 2 chłopców i 3 dziewczynki 122 - 1 chłopiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 łokej zmienie Kama, widze ze ciastoliny jest 10 szt zaklepane to moze reszte ?? Ja dzis pojade na zakupy to moze jeszcze cos dorzuce do tych past Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 NIE PEŁNA! dlatego tak bardzo zalezy mi, żeby ktoś zrobił podsumowanie. Niektórych pozycji brakuje. mamy 28 dzieci a przy wielu pozycjach osoby deklarują się na kilka sztuk tego czy tamtego. Gdyby Złociutka zrobiła zestawienie: MAMY / NIE MAMY co miała zrobić dawno, sytuacja rozjaśniłaby się daleko bardziej. Do całkowitego wypełnienia listy barkuje jeszcze wieliu rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to może do tej ciastoliny plastopiankę?: http://www.allegro.pl/item826511369_plastopianka_lepsza_niz_ciastolina_6_kolorow.html http://dmn.nazwa.pl/kfk/allegro/fotki/plastopianka_4.png albo tą ciastolinę: zestawy 24 pudełeczka więc byłyby łatwiej podzielne na dzieci http://www.allegro.pl/item823962699_ciastolina_play_doh_24_kolorowe_tuby_20383.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 27.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 żeby nie było ze nie zaglądam. A owszem, tylko zaliczam się do czytających jak już pisałam- jak tylko pojawi się u mnie kasa na koncie to przekażę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dandi bo powinna być czysta lista zatytułowana DO WZIĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dandi bo powinna być czysta lista zatytułowana DO WZIĘCIA ależ ja nie narzucam ale niech ktos to zrobi bo ja z pracy nie mogę!!!! te pienkę z jedzą w dwie minuty - niech będzie normalna. Poza tym klapy pod prysznic są do wzięcia całkowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk ???????spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce 22 szt (rozmiar???)bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM 22szt(rozmiar??)skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie 28 sztbielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki - Coolibeer Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką - Efilo książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka FM 21sztmiękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) 18sztsamochody pasie FM klapki pod prysznic - 28 sztgrające telefony Positive B - 5 szt 23sztbączki tabaluga1 FM 23 sztuki 5sztklocki z pianki Positive B - 5 szt 23sztmalowanki 22 komplety daggulka FM 6sztciastolina 10 kpl Piekarz FM 15szt4 karuzelki na łóżko Armidia FM ???2 projektory snów Armidia FM ???zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie jestem od poczatku w temacie, wiec niech ktos mnie poprawi jak sie pomylilam, na czerwono to czego brakuje. I prosze sie tu wiecej na forum nie klocic. Jestemy tu po to zeby pomoc dzieciom a nie sie denerwowac na siebie nawzjem. O:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dobra ręczniki kupione 28 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 chcesz adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dandi podejrzewałam że to może się z cukiereczkami kojarzyć, więc ja tą ciastolinę zakupię, tylko podpowiedzcie jeszcze czy lepiej takie mniejsze zestawy po 6 szt- a więcej zestawów, czy większe po np 24szt- mniej zestawów, jak to ma być dla każdego dziecka indywidualnie czy na grupę? albo jeśli już macie te kupione 10szt to powiedzcie jakie to się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Barbossa kupił zdaje się to : http://www.allegro.pl/item813576110_farby_do_malowania_palcami_stemple_ciastolina.html jeżeli mam do wyboru to lepiej więcej mniejszych ale dzieci leżące z tego nie skorzystają - nalezy pamietac Kama, zaktualizuj listę zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 jeszcze pytanie? to w sumie ile jest dzieci? czy 22 + sześcioro leżących? tak mi wychodzi z listy na babińcu w takim razie wezmę 12 takich jak Barbossa, ale co z tymi leżącymi LISTA: Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk ----??????? spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce ----22 szt (rozmiar???) bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM ----22szt(rozmiar??) skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie---- 28 szt bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki - Coolibeer Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką - Efilo książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka ----FM 21szt miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) ----18szt samochody pasie FM klapki pod prysznic - ----28 szt grające telefony Positive B - 5 szt ----23szt bączki tabaluga1 FM 23 sztuki ----5szt klocki z pianki Positive B - 5 szt ----23szt malowanki 22 komplety daggulka FM ----6szt ciastolina 10 kpl Piekarz FM 12szt KamaG FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM -----??? 2 projektory snów Armidia FM -----??? zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM deficyty na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 chcesz adres? dostałem już dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 poczekaj, niech dojdzie do dandiego i zobaczy czy warto jeszcze dokupić, podejrzewam, że tym co bedzie i tak porządnie się wszyscy dadzą radę upaprać dandi tylko nie szalej ewentualnie jakiś większy śliniak załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts