nastka79 27.11.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja melduję, że kasę wyślę w grudniu na słodycze. Do którego można wysyłać, żeby załapać się na zakupy słodyczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 27.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk ??????? spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce 22 szt bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM 22szt skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie 28 szt Ajka B bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki - Coolibeer Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką - Efilo książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka FM Awangarda w stylu retro B miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) 18szt samochody pasie FM klapki pod prysznic - 28 szt grające telefony Positive B - 5 szt 18 bączki tabaluga1 FM 23 sztuki wystarczy klocki z pianki Positive B - 5 szt 18 malowanki 22 komplety daggulka FM wystarczy ciastolina 10 kpl Piekarz FM 15szt 4 karuzelki na łóżko Armidia FM wystarczy 2 projektory snów Armidia FM wystarczy zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM Trochę poprawiłam listę. Uważam, że takie rzeczy jak skarpety, czy skarpeto-papcie, ksiazeczki itp. mozna spokojnie zdublować. Na pewno się przydadzą Postaram się trzymać rękę na pulsie, ale dwójka chorych maluchów i mama nad głową nie pomagają, więc z góry proszę o wybaczenie Nie do końca umiem powiedzieć, ile czego jeszcze brakuje, ponieważ dziewczyny z Babińca się deklarowały, ale ciągle jeszcze kupują, szukają i nie wiadomo ile tego (dresów, skarpeto-papci) będzie. A, i jeszcze w sprawie ciastoliny można kupować zestawy, można pojedyńcze kubełeczki, a my to podzielimy między dzieci. Dzieciaków jest 28 (22 chodzące i 6 leżących). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A ja mam taki pomysl, zeby moze kazdy z nas wyslal bezposrednio do dzieci kartke z zyczeniami na swieta - na pewno by sie ucieszyly i zrobiloby sie im cieplej na serduchu gdyby dostaly mnostwo kartek z zyczeniami. Co Wy na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jeżeli pomysł przejdzie, kartki będą musiały być wysłane na adres ośrodka i tam rozdane nakładem pracy personelu bo do wątku zaglądają tacy, co są gotowi rozpętać piekło za udostępnianie na publicznym forum prywatnych danych tych dzieciaków. A wszystko to z powodu własnej nieudolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 oświeci ktoś ciemnego o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Złociutka dalej z tej listy nie wynika co jest potrzebne. Można zrobić tylko taką z brakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 oświeci ktoś ciemnego o co biega? ja oświecę ale o co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no o te rozpętanie piekła i nieudolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Złociutka dalej z tej listy nie wynika co jest potrzebne. Można zrobić tylko taką z brakami? Brakuje to co na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 co do tej ciastoliny, dokupię 12 szt co razem z Barboosowymi da 22szt -czyli dla wszystkich chodzących , niech się maziają do woli LISTA: Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk ----??????? spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce ----22 szt (rozmiar???) bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM ----22szt(rozmiar??) skarpety Nelli Sza (28 par, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie---- 28 szt bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki - Coolibeer Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką - Efilo książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka ----FM 21szt miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) ----18szt samochody pasie FM klapki pod prysznic - ----28 szt grające telefony Positive B - 5 szt ----23szt bączki tabaluga1 FM 23 sztuki ----5szt klocki z pianki Positive B - 5 szt ----23szt malowanki 22 komplety daggulka FM ----6szt ciastolina 10 kpl Piekarz FM 12szt KamaG FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM -----??? 2 projektory snów Armidia FM -----??? zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM deficyty na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 poproszę adres do wysyłki, czy mogę bezpośrednio z allegro wysłać do Was?, po co ma między lądować, to i wtedy może nr tel kontaktowego dla kuriera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Chcesz powiedzieć że lista braków wygląda tak: Odzież: dresy - ileś sztuk spodnie dresowe 22 szt (oprócz 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce) bluzki z którkim i długim rękawem 22 szt (oprócz (4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112)) gumki do włosów dla dziewczynek (jest 5 + kilka ) Zabawki książeczki z twardymi kartkami miękkie ksiązkeczki materiałowe 18szt klapki pod prysznic - 28 szt grające telefony 18 szt klocki z pianki 18 szt Rzeczy które już są ale mogą być wg Złociutkiej dublowane: śliniaki skarpety skarpeto-papcie (tu się nie zgadzam ale to moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Złociutka możesz pobieżnie zweryfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 miałem w podstawówce nauczyciela histroii. Nie dało się zażartować nie na poziomie- piekielnie inteligentny, błyskotliwy, ostro ripostujący, zawsze w tonie uprzejmego zainteresowania, nigdy nie obraźliwy ale zawsze jak coś wytykał lub pokazywał błąd, czułem się jak skończony idiota, kretyn i taaaaaaaaaaaaki maleńki. CZY JA NAPRAWDĘ CZYTAJĄC WSZYSTKO OD CIEBIE, BEZ WZGLĘDU NA TO CZY TO PRV CZY POST W WĄTKU MUSZĘ MYŚLAMI WRACAĆ DO PODSTAWÓWKI, DENERWOWAĆ SIĘ I STRESOWAĆ? miłego dnia i ... WEEKENDU Ha, nie darmo zanim Ponury dostał pod nickiem napis ,ODERATOR FORUM, miał piękny tytuł SOKRATES FORUM. Zresztą ładniejszy od tego całego moderatora. Dandi, adres poproszę do wysyłki maskotek, pójdą w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ha, nie darmo zanim Ponury dostał pod nickiem napis ,ODERATOR FORUM, miał piękny tytuł SOKRATES FORUM. kochana, Ty wiesz, że ja Ci nie liczę lat i, że ja Cie ogólnie love ale Ty rybko nie wymagaj, żeby ktos tu pamiętał czasy kiedy po Ziemi chodziły dinozaury... Dandi, adres poproszę do wysyłki maskotek, pójdą w przyszłym tygodniu. iush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 poproszę adres do wysyłki, czy mogę bezpośrednio z allegro wysłać do Was?, po co ma międzylądować, to i wtedy może nr tel kontaktowego przypomnę się, bo bym chciała dopiąć dziś sprawę do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Możesz. Ja tak wysyłałam w ubiegłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 wysłałam Kamie na priva adres Dandiego, ktory sama dostalam od niego. Mam nadzieje, ze sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzięki, wiadomość dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 m. właśnie napisała, że bierze na siebie całość dresów więc tych nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts