dandi3 27.11.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 RESUME: do wzięcia są proszę ja Was: - jako, ze m kupuje całościowe dresy, wywalam spodnie dresowe a na to miejsce wstawiam fajne kapcie - 28 par - T-shirty (loodzie, żebyśmy zwykłych koszulek nie umieli załatwić - moga być jakieś z propmocji - będą do spania) - 22 szt - longslave - 24 szt (tu wzory chłopięce i dziewczęce) - klapki pod prysznic - 28 par wg rozmiarów podanych przez Bonę Deę - grająco piszczące telefony lub inne piszczące cuda - 18 szt takie, takie, lub jaies inne - zestawy klocków z pianki - 18 te fajne i niedrogie Małgoś a jak my w ogóle stoimy z kasą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dopiero zauważyłem: Rzeczy które już są ale mogą być wg Złociutkiej dublowane: skarpeto-papcie (tu się nie zgadzam ale to moja opinia) ja też się nie zgadzam - jeżeli mamy dublować cokolwiek ( za wyjątkiem bielizny) to chyba lepiej wydać te pieniądze na coś czego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Stan konta taki jak poprzednio: 1 066,18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dokopałam się do dostawcy z zeszłego roku ale teraz nie ma skarpeto-papci. Kopię dalej (Jeśli tylko mi ukochany radiowy net nie pokaże kolan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Galka, skarpetokapcie kupione - bierz coś z listy co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dandi - ja bym poszła w te grające telefony. Tylko się zastanawiam czy te Dzieci nie są jakby za duże na taką zabawkę.. jak nie są - to ja biorę . a ile ma być dziewczynskich a ile męskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam się po bardzo długiej nieobecności. Biorę z listy klocki piankowe sztuk 18. I adres poproszę gdzie je wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kruelcia, cześć... ale fajnie, że jesteś dla przypomnienia: Kruela widziała dzieciaki z bacik, była tam dotykała naocznie Zochna, nie są. To poziom mniej więcej czterolatków. Bona podawała ile jest dziewczynek a ile chłopców ale sądzę, że to chyba bez znaczenia jakie kupisz. mam je wywalić z lity potrzeb? Bierzesz resztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 RESUME: do wzięcia są proszę ja Was: - kapcie - 28 par - T-shirty (loodzie, żebyśmy zwykłych koszulek nie umieli załatwić - moga być jakieś z propmocji - będą do spania) - 22 szt - longslave - 24 szt (tu wzory chłopięce i dziewczęce) - klapki pod prysznic - 28 par wg rozmiarów podanych przez Bonę Deę chyba, że ktoś ma jeszcze jakies pomysły w celu pokolorowania dzieciom szrej codzienności w Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ale mnie ładnie przedstawiłeś ... dobry wieczór Skreśl piankowe klocki bo już wypatrzyłam po 64 sztuk dla każdego z 18 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Co to jest longslave??? Dlugi niewolnik????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Co to jest longslave??? Dlugi niewolnik????? jesteś taka mądra... longsleeve to koszulka z długim rękawem noszona jako bluza ale od niej dużo lżejsza i wygodniejsza: http://www.hanes.eu/out/pictures/1/5620-baseball-long-sleeve_p1.jpg[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No prosze, jaki przystojny niewolnik. A po polsku nielaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 e tam - podkomercjalizujmy nas zbór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Też nie wiem, ale wstydziłam się napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Też nie wiem, ale wstydziłam się napisać... u Ciebie przynajmniej da się to zwalić na karb demencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zochna, nie są. To poziom mniej więcej czterolatków. Bona podawała ile jest dziewczynek a ile chłopców ale sądzę, że to chyba bez znaczenia jakie kupisz. mam je wywalić z lity potrzeb? Bierzesz resztę? rozumiem. Biorę 18 sztuk Dorzucam aparaciki do baniek mydlanych. Poproszę adres. Dandi - byłam niedawno w Dubiczach Cerkiewnych i mignął mi kierunkowskaz na Baciki- czy to te ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 te adres ślę na prv. Co można robić w Dubiczach jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 w detalach to nie wiem byłam przejazdem - w drodze z Białowieży zrobilismy maly objazd. Lubie takie miejsca (zwłaszcza przejazdem )- czas sie troche zatrzymał jakby. Cerkiew taką niebieską dużą oglądałam. To chyba tam było . Dostałam priv. - dzięks. w poniedziałek/wtorek postaram się wysłać. Aaa aparaty do baniek - melduje sztuk 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 na Grabarce była? a Dubicze Cerkiewne odwiedzam kilka razy w roku, niedługo może częściej proponuję się wybrać na Noc Kupały, lokalny odpust, ale można posłuchać trochę innej muzoli, w różnych stylach no i języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts