Gosiek33 29.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Wróciłam i wpadłam się przywitać - kiedyś zaległości nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 co do tej ciastoliny, dokupię 12 szt co razem z Barboosowymi da 22szt -czyli dla wszystkich chodzących , niech się maziają do woli LISTA: Odzież: dresy - m. B (ale jeszcze nie wiadomo ile sztuk ----??????? spodnie dresowe karolcia14m FM - 6 par, rozm 122 i 134, chłopięce ----22 szt (rozmiar???) bluzki z którkim i długim rękawem 4 dł. rękaw (3x110 1x122) 2 Kr. rękaw (112) -malka FM ----22szt(rozmiar??) skarpety Nelli Sza (62 pary, wg rozm. podanych przez Bonę) FM skarpeto-papcie---- 28 szt bielizna (majtki) pasie FM śliniaki w każdej ilości - Żelka 16 sztk FM + tabaluga1 -19 sztukFM gumki do włosów dla dziewczynek rasia FM kilka kompletów, daggulka - 5 kompletów Higiena szampony - Dandi FM mydła w płynie - Dandi FM żle pod prysznic - Dandi FM pasty do zebów zabina FM szczoteczki rasia FM ręczniki - Coolibeer Zabawki pluszaki DPS FM pluszaki z pozytywką - Efilo książeczki z twardymi kartkami 7 szt. malka ----FM 21szt miękkie ksiązkeczki materiałowe tabaluga1-10 sztuk FM(ale gumowe) ----18szt samochody pasie FM klapki pod prysznic - ----28 szt grające telefony Positive B - 5 szt ----23szt bączki tabaluga1 FM 23 sztuki ----5szt klocki z pianki Positive B - 5 szt ----23szt malowanki 22 komplety daggulka FM ----6szt ciastolina 10 kpl Piekarz FM 12szt KamaG FM 4 karuzelki na łóżko Armidia FM -----??? 2 projektory snów Armidia FM -----??? zakreślacze rasia FM 2 komplety duzych plastikowych klocków (K3S i k3D) trochę ciepłej odzieży dla młodszych chłopców malka FM aniołki na gwiazdce pasie FM deficyty na czerwono Do skarpet dorzuciałam TO sztuk 2 Wiem, że ciastolina już jest, ale ja to kupiłam wcześniej, tylko nie pisałam. Pewnie się przyda Czekam na dostawę. Jak tylko przyjdą paczki, to spakuję do jednej i wyślę do SZEFA Miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Najważniejszego nie napisałam, proszę zaktualizować powyższą listę dla osób "niewtajemniczonych" dla lepszego oglądu całości sytuacji. Nie chcą czytać po kawałku. Chcieliby spojrzeć na całość i ewentualnie dokupić to, co jeszcze jest potrzebne. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 29.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam wszystkich, w piątek przyszły poduszeczki z poszewkami. Są cuuuuuuuuudne! dzieciaki pytały czy to juz mikołaj przyszedł.Bardzo dziękuję w imieniu swoim. dzieci i personelu. śliczne są bajkowe motywy na poszewkach. Dzieciaki chodzą z poduszkami pod pachą dosłownie wszędzie(na świetlicę, do pielęgniarek, nawet do szkoły chciałyby je brać) . Bardzo wam dziękujemy za pamięć o nas. Jednak naprawdę może ktoś by mógł przybyć na nasz a wigilię.18 GRUDNIA (PIĄTEK) GODZ. 16.00. Niestety nie mogę zmienić tego terminu bo już zostały trochę wcześniej wysłane zaproszenia na ten dzień. A może ktoś chciałby przebrać się za mikołaja i wręczyć te wspaniałe prezenty dzieciom? Tak sobie głośno myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 29.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Co do klapek pod prysznic, myślę że nie zdadzą egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 DANDI NA MIKOLAJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 POPIERAM PRZEDMÓWCZYNIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzieciaki chodzą z poduszkami pod pachą dosłownie wszędzie(na świetlicę, do pielęgniarek, nawet do szkoły chciałyby je brać) No bo to są dzieci szczególne. Ja nazywam Ich Aniołami na Ziemi. Potrafią się cieszyć z rzeczy, które „zdrowy ludzie” nawet nie zauważają. (Mój syn lubi bawić się z pudelkami po serkach i jogurtach. ) Dlatego radość dawania im czegokolwiek jest większa. No i z Nimi to zawsze wiadomo, na czym się stoi. Nie udają niczego. Jak by im się nie spodobało to by wywalili i już. A jak wszędzie zabierają, to znaczy, że udany zakup był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 DANDI NA MIKOLAJA. POPIERAM PRZEDMÓWCZYNIĘ CICHO GŁUPIE!!! Ja nie mogę. Ja odstrojony w jakiś skromny garnitur będę świecił świeżo malowanymi zębami do kamery i tłukł jakiejś podrzędnej redaktorce z kanału o oglądalności rzędu Tele 5 że "ach ależ to nic takiego" "bo przecież każdy ma w sobie dobroć" "ależ niech Pani przestanie - to tylko taki mały gest" po czym zakończę wywiad banałem w stylu: "wystarczy chcieć aby marzenia zamieniły się w rzeczywistość", kurtyna, orkiestra tusz, wszyscy płaczą w tle leci Lulajże Jezuniu Ja sobie nie dam odebrać szansy zaistnienia w mediach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.11.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Nell, ale od ostatniej aktualizacji nic się nie zmieniło: do wzięcia są wciąż: - kapcie - 28 par - T-shirty - 22 szt - longslave - 24 szt (tu wzory chłopięce i dziewczęce) z poprzedniego roku: - czapki i szaliki...? - 28 kpl. - rękawiczki - 28 par chyba, że ktoś ma jeszcze jakies pomysły w celu pokolorowania dzieciom szrej codzienności w Święta Bona czemu klapy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja Cie za tego niewolnika zabije. I za Mikolaja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 29.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 odnośnie koszulek to może tutaj warto zakupić?http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4057047&order=p&change_view=1 Mogę wpłacić Małgosi 5 dych na ten konkretny cel (albo komuś innemu, kto kupi całość koszulek jednym rzutem). Niestety, aktualnie nie dam rady więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.11.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Maja, ale po co ma to iść okrężną drogą. Kup tyle koszulek ile wyjdzie za te pięć dych i podaj nasz adres wywyłki. Resztę może ktoś dokupi. No właśnie. Fajnie byłoby gdyby kazdy podając nową propozycję wyposażenia paczki bożonarodzeniowej, linkował rzecz którą proponuje np na Allegro. Ułatwi to sprawę zabieganym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja sobie nie dam odebrać szansy zaistnienia w mediach!!!!! jako Mikołaj Dandi też możesz zaistnieć może zostaniesz Mikołajem Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 30.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 też jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 30.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ale parcie na szklo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 DANDI NA MIKOLAJA. POPIERAM PRZEDMÓWCZYNIĘ CICHO GŁUPIE!!! Ja nie mogę. Ja odstrojony w jakiś skromny garnitur będę świecił świeżo malowanymi zębami do kamery i tłukł jakiejś podrzędnej redaktorce z kanału o oglądalności rzędu Tele 5 że "ach ależ to nic takiego" "bo przecież każdy ma w sobie dobroć" "ależ niech Pani przestanie - to tylko taki mały gest" po czym zakończę wywiad banałem w stylu: "wystarczy chcieć aby marzenia zamieniły się w rzeczywistość", kurtyna, orkiestra tusz, wszyscy płaczą w tle leci Lulajże Jezuniu Ja sobie nie dam odebrać szansy zaistnienia w mediach!!!!! To teraz spowiadaj się: -jaki to kanał -kiedy będzie emitowany tenże wywiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaja 30.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Maja, ale po co ma to iść okrężną drogą. Kup tyle koszulek ile wyjdzie za te pięć dych i podaj nasz adres wywyłki. Resztę może ktoś dokupi. np. dlatego, że jak odliczę koszt przesyłki to wiele za to nie kupię a mam tylko 5 dych a nie 7 i w tym przypadku "karmienie" PP/kuriera przy paru sztukach wydaje mi się kosztownym dodatkiem. Mój drobny zakup sprawy nie załatwi. Z tego właśnie powodu wolałabym dorzucić się do osoby, która może zrobić większy zakup. Jak nie będzie kolejnego chętnego na koszulki do końca tygodnia to pieniądze wpłacam Małgosi. I niestety, właśnie tak beznadziejnie potrafi wyglądać czasem druga strona medalu w kwestii prośby "20 zł albo i więcej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Melduje, że wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Przyszlo od anonimowego forumowicza , mamy 1 166,18 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts