Monis 30.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 poprosze adres do wysylki - cos wymysliłam- mam nadzieje, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.11.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 wysłałem adres. co wymysliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 malowanki dla dzieciaków gotowe ... trza poszukać pudła , bo jakoś dużo tego wyszło i w pudła dostępne w biurze nie wlyzie ... jak wyprosze jutro w sklepie odpowiednie pudło, to jutro wyślę razem z gumkami do włosów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.11.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ma adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ma adres ....Złociutka o mnie zadbała i podała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Mam takie małe radyjka z latarką wsadzę baterie do środka żeby nie robić Wam dodatkowej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.11.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Fajnie. Ile ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.11.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 w sam raz znaczy 28 sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.11.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 łi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 to w takim razie jutro najpóźniej w środę wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Chciałam zameldować, że jest pluszaków sztuk 32. Jutro zostaną poddane zabiegom upiekszającym i w tym tygodniu pojadą do dzieciaków przy pomocy PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 30.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 zostawiam ślad ..... acha ciągle Was podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapucha 01.12.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam, podglądam ten temat od kilku dni i mnie zaraziliście!Mogę kupić albo T-shirty albo te z długimi rękawkami. Proszę o odpowiedź: Co jest bardziej potrzebne, ile i jaki rozmiary.I proszę o podanie na priv adresu, bo nie już sensu żeby allegro wysłało do mnie a ja dalej, bo może już nie dojść przed świętami.A propo's zarządu tego ośrdoka: jakie to ważne, abyśmy nie tylko wykonywali swój zawód, ale też czuli do niego powołanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 01.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No prosze troche mnie nie bylo a tu gwar Dokupilam batoniki Nesquika do past do zebow, niech maja po czym myc. Przepraszam za opoznienie w wysylce, najpozniej jutro/ pojutrze wysle.Mialam male turbulencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ciastoliny podobno idą, wczoraj miałam telefon od sprzedającej, że paczka poszła, swoja drogą pani, mówiła, że miała stresa od rana , że coś im system szwankuje i każe przesyłki na ten sam adres wysyłać, mówiła, że wysłała rano ale wciąż się zastanawia czy jakiejś pomyłki nie było, bo cyt. "Pan D. kupił już dużą ilość ciastoliny" Dandi proszę o mały znak jak dojdzie, żebym jej mogła podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam, podglądam ten temat od kilku dni i mnie zaraziliście! no cześć Mogę kupić albo T-shirty albo te z długimi rękawkami. Proszę o odpowiedź: Co jest bardziej potrzebne, ile i jaki rozmiary. w moim odczuciu te z długimi ze względu na porę roku. Rozmiary podawała jakieś dwie strony temu Bona Dea - odsyłam zatem. Kapucha, kupisz wszystkie 28? czy część? I proszę o podanie na priv adresu już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 przesyłki na ten sam adres wysyłać, mówiła, że wysłała rano ale wciąż się zastanawia czy jakiejś pomyłki nie było, bo cyt. "Pan D. kupił już dużą ilość ciastoliny" - oprócz tego co nabył Barbossa i Ty, kupiłem taki zestaw memu synkowi na Mikołajki. mamy nowy dom a w zestawie są farby do malowania palcami - a co... i tak chcę boazerię w salonie to się w porozumieniu z synem skłoni Złociutką do zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 znaczy się doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 moje tez dziś wyszło .... druknęłam 22 malowanki na papierze A-4 gramatury 120 , z postaciami z różnych bajek , każda po kole 40 stron ... inne okładki mają chłopcy i inne dziewczynki ... każda malowanka ma okładkę z imieniem dziecka i jest zbindowana na sprężynce w książeczkę .... Złociutkiej sie podobało ... mam nadzieje, że dzieciakom tez sie spodoba ... dorzuciłam do paczki 5 paczek gumek do włosów dla dziewczynek i znalazłam w biurze czarne markery ... to wrzuciłam 30 bo tyle ino wlazło ... po paczke nich jedzie dandi ... Złociutka może nie unieść ... diabelnie ciężkie to cholerstwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 po paczke nich jedzie dandi ... Złociutka może nie unieść ... diabelnie ciężkie to cholerstwo ... ŁOOOOOOOOO, JESZCZE CZEGO, TAKIE WAŻNE OSOBE FATYGOWAĆ. a listonosze od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts