dandi3 01.12.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Meldunek nie skwitowany mi został! na dzień dzisiejszy szefunio przyjął to jakby do aprobującej wiadomości. No przecież gdybym nie przyjął to już bym zaczął wyklinać w surowy kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja też bym coś kupił ... ale zupełnie się pogubiłem co jest wzięte z tej listy a co nie ... (niby widać braki na czerwono ... ale zawsze coś z listy "schodzi") ... myślałem o klapkach pod prysznic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja też bym coś kupił ... poproszę nowy tłumik do mojego jeździdła, bo juz nie ma czego spawać a serio Bona mówiła by klapki sobie darować, Brat moze dokupisz trochę książeczek z twardymi stronami, ja mam 7, jutro dokupię jeszcze kilka tu sa fajne, ale dostępne też w każdym markecie http://www.dzieciuszek.net/pokaz_podkat.php?idkat=28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... tłumik to ci wyślę za darmo ... wprawdzie od kosiarki ... ale się dospawa ... tak serio ... to które z tych już kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 mam "aa kotki dwa" ,"stonogę', "rzepkę" "Stefka Burczymuchę" "pranie' i 'zwierzęta na wsi " seria z groszkiem.....i był "Paweł i Gaweł" , ale Franek się do niej dobrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.12.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziś przyszły farbki do malowania palcami. Czekam jeszcze na te skarpeciska i wyślę wszystko razem, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dobra ... to ja kupię inne ... proszę o adres do wysłania .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja też poprosze o adres. Choć nadal nie wiem jak toto spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dandi - absolutny deadline to kiedy jest ? Ja sie z paczka pozbieram do końca tygodnia - mam nadzieje . Jakos wolniej to idzie niz myslalam. Mam nadzieje, ze to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 01.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Można jeszcze kupować spodnie dresowe. Mamy dresy dla każdego dziecka, a spodni dresowych jest tylko 6 par. Prezenty rozdawane będą 18 grudnia w piątek. Najlepiej by było, żeby wszystko spłynęło do poniedziałku 14 grudnia, a nawet wcześniej. To jeszcze 2 tygodnie, więc sądzę, że na pewno się uda Mamy w tym roku mniej czasu niż w ubiegłym, więc wolelibyśmy ogarnąć wszystko tak wcześnie jak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kochani, a na co w zasadzie jest kasa? Moze by cos wymyslec fajnego? Bo rzeczy z listy znikaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.12.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kochani, a na co w zasadzie jest kasa? Moze by cos wymyslec fajnego? Bo rzeczy z listy znikaja... na słodycze. w tamtym roku kupując cukierki dzieciakom wyglądaliśmy ze Złociutką jak wycieczka z Białorusi: Nutella, ptasie mleczko, Coca cola, batony. Raz w roku się dzieciakom należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kochani, a na co w zasadzie jest kasa? Moze by cos wymyslec fajnego? Bo rzeczy z listy znikaja... na słodycze. w tamtym roku kupując cukierki dzieciakom wyglądaliśmy ze Złociutką jak wycieczka z Białorusi: Nutella, ptasie mleczko, Coca cola, batony. Raz w roku się dzieciakom należy No ale nie wszystkie moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.12.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Now ięc dla tych co mogą... ale naprawdę nie wszystkie mogą? Może niech się Bona wypowie. Nie macie wrażenia, że jakoś mało w tych naszych prezentach elementów zabawkowych? dziecięcych? dresy i kapcie są OK (Gwoździk, może kolorowe kapcie?????) ale z zabawek to tak sobie zaszaleliśmy. Zestawy od barbossy są boskie. Wczoraj przyszedł pojedynczy dla Maćka który kupiłem mu na Mikołajki, i już nie mogę się doczekac kiedy wwalę w te farby paluchy i pomażemy z synem po bristolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 02.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie miałam dostepu do netu, ale już mam więc się melduję. Do osrodka doszły kołdry i poduszki. Są naprawdę super, leciutkie i ciepłe. Narazie ich nie nawlekamy bodopiero w piatek będziemy zmieniać dzieciakom pościel na nową. Dzieciaki leżące już leżą pod nowymi kołderkami. W sprawie słodyczy to kazda ilość i forma jest dozwolona. Dzieciaki leżące (oprócz 2 osób) też mogą polizać np.kawałek czekolady. Ale mamy jedną dziewczynkę z cukrzycą, więc dla niej muszą być słodycze bez cukru. Naajbardziej sprawdzają się cukierki czekoladowe, nutella, chipsy, . Przyszły też pluszaki , rozdaliśmy je dzieciakom (znowu myślały, ze to juz od mikołaja ). Na razie za wszystko serdecznie dziękujemy. ps. Bardzo zależy mi na tych karuzelkach co sie je wiesza nad łóżeczkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.12.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Uprzejmie donoszę, że paczkę dzisiaj wysłałam. Za to wsadzanie baterii do tych radyjek przyprawiło mnie prawie do obłędu (całe szczęście że tylko 28 sztuk ) Ale co tam! każde radyjko już w 100% sprawne i gotowe do użycia ps.mojej córci najbardziej podobało się testowanie latarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 .....Gwoździk, może kolorowe kapcie?????) .... ... malka mi wcześniej podpowiedziała, żebym dokupił książeczki w twardych okładkach .... i już to zrobiłem .... paczka wyruszy jutro, najpóźniej pojutrze .... priorytetem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapucha 02.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bluzeczki z długimi rękawkami mam już prawie wszystkie. Kupowałam różne, kolorowe i we wzory, kurcze, nie wiem czy dobrze, ale tak sobie myślałam, że dzieci w takich ośrodkach chyba bardzo chcą się od siebie różnić. Myślę, że część z nich wyjdzie już za dwa dni. Kilka musiałam kupić nie przez allegro, tylko u siebie w mieście, więc dojdą drugą paczką. Teraz zaczynam się bać romiarówki: czy aby będą pasować na dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pluszaki już są po liftingu, wypachnione i wyświeżone, już zapakowane (ledwie udało się upchać w takim wielkim kartonie ), jutro pojadą do dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja już też kompletuje resztę, a czy jakieś osobiste pluszaki od moich dzieciów mogę podesłac, czy będzie za dużo a jeszcze pytanie majtkowe w sieciówkach są pakowane po kilka sztuk w jednym opakowaniu i czy nie będzie kichy jak prześlę Wam takie zbiorowe opakowania a Wy na miejscu porozdzielacie do konkretnych paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts