dandi3 03.12.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 malka mi wcześniej podpowiedziała, żebym dokupił książeczki w twardych okładkach .... i już to zrobiłem oberwie w łeb to przestanie wyłazić przed szereg No dobra - książki nawet fajniejsze DZIECI... 18-XII jest Wigilia a spakowanie tego wszystkiego do kartonów, owinięcie w ładny papier, kokardy, dotransportowanie do Bacik - to naprawdę nie jest kwestia kilku godzin. Moja prośba. Jeżeli ktoś chce coś wysłać, bardzo, bardzo proszę o nie ociąganie się. Umówmy się, że ostatecznym terminem wysyłania paczek jest piątek 11 grudnia tak żebyśmy to dostali do 14-XII. Potem proszę je kierować już bezpośrednio na adres ośrodka ponieważ rzeczy dosłane później nie bwejdą w skład prezentów bożonarodzeniowych. Zwyczajnie czasowo nie zdołamy tego ogarnąć Bluzeczki z długimi rękawkami mam już prawie wszystkie. Kupowałam różne, kolorowe i we wzory, kurcze, nie wiem czy dobrze, ale tak sobie myślałam, że dzieci w takich ośrodkach chyba bardzo chcą się od siebie różnić. super, bardzo się cieszę Pluszaki już są po liftingu, wypachnione i wyświeżone przyozdobiłaś perłami i pietruszką? jczy jakieś osobiste pluszaki od moich dzieciów mogę podesłac, czy będzie za dużo ślij. W takich ośrodkach nigdy nie jest za dużo pluszaków czy nie będzie kichy jak prześlę Wam takie zbiorowe opakowania a Wy na miejscu porozdzielacie do konkretnych paczek nie nie będzie. Słuchajcie a czy ja mogę zapytać co z ludźmi, którzy dawno się zdeklarowali na różne rzeczy a tych rzeczy wciąż nie ma? Dopytuję czy to wciąż aktualne i czy mam się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.12.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeśli chodzi o "moją" ciastolinę to została wysłana z allegro bezpośrednio do Was we wtorek, tak pani sprzedająca zeznała, więc bardzo proszę jeśli nie dojdzie dziś do popołudnia o info, to będę interweniowaćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniha 03.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 melduje , ze koszulki z krotkim rekawkiem, poszly wczoraj. Bede dwie paczki, jedne z wiekszymi wysylane przeze mnie, a jedne z mniejszymi bezposrednio ze sklepu internetowego ( takze poprosze o info jak dojda- mam nadzieje ze szczesliwie). Prawie kazda koszulka jest inna , mam nadzieje ze dzieci tak wola - kazde swoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dandi Napisałeś, że bączki doszły. A książeczki gumowe? Też już powinny być. Śliniaki wysłałam w poniedziałek priorytetem (to akurat nie prezentowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Słuchajcie a czy ja mogę zapytać co z ludźmi, którzy dawno się zdeklarowali na różne rzeczy a tych rzeczy wciąż nie ma? Dopytuję czy to wciąż aktualne i czy mam się martwić.[/u] Moje aktualne i juz pojszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A czy moja przesylak juz doszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyszlo od jamlesa, mamy 1597,92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Żela - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zapakowałam - przepraszam za jakość - kubiści przy mnie wymiękają ale naprawdę inaczej nie dałam rady. książeczek jest 6 jedną kot zeżarł ,jeśli dam radę się wieczorem wyrwać dokupię jeszcze kilka i wyślę jutro. Ale moja paka raczej nie prezentowa, więc jeśli dojdzie później to chyba problemu nie będzie ? jak ja kurna zaniosę to na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 WYŚLIJ STAREGO - NIECH MA ZA TO ŻEŚ BIDUSIU SACO TARGAŁA SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a to ma dojść na które święta ?? bo jak na Wielkanocne to go wyślę a sako były dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a sako były dwa hahaha już to sobie wyobraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Żela - tak Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 03.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 melduję się paczkę wysłałam wczoraj,przy słabych wiatrach w poniedziałek powinna być na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 przyszło duzo duzo fajnych rzeczy ale przede wszystkim szapoba dla Dagguli Daga wygrywa w kategorii jak zrobić handmade żeby wyglądało naprawdę, NAPRAWDĘ super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 przyszło duzo duzo fajnych rzeczy ale przede wszystkim szapoba dla Dagguli Daga wygrywa w kategorii jak zrobić handmade żeby wyglądało naprawdę, NAPRAWDĘ super boszszszs.... wielkie dzięki .... no po prostu miałam takową możliwość ... bardzo się cieszę, ze się spodobało .... powiem, ze miałam stracha czy przejdzie weryfikację jakby trza coś druknąć na zaś i jeszcze będę robić gdzie robię - to polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To prosze pokazac aby mozna bylo sie tez nauczyc robic cos takiego dla swoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 To prosze pokazac aby mozna bylo sie tez nauczyc robic cos takiego dla swoich dzieci. http://img339.imageshack.us/img339/9968/malowanki.jpg posiedziałam w necie , pościągałam obrazki , wydrukowałam na grubszym papierze na drukarkach laserowych , zbindowałam na sprężynce w okładkach .... okładki mają inne chłopcy i inne dziewczynki , każda książeczka z imieniem dziecka - żeby każde miało swoją drukarkę kolorową mam w serwisie , nad czym ubolewam straszliwie bo gdybym miała ją w biurze to okładki byłyby kolorowe każda książeczka ma ponad 40 kartek .... książeczek jest 22... dla wszystkich dzieci chodzących .... Złociutka pisała mi żebym dla dzieci leżących nie robiła ... zdjęcie zrobione do celów weryfikacyjnych - zanim druknęłam pozostałe 20 wolałam dać do zatwierdzenia Złociutkiej na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dziś o 21:00 przjeżdża do nas Kasia Dyrektor czyli Bona Dea. Mam nadzieję, że uda nam się wszystko obfotografowac i zrobić wstępną inwentaryzację żeby pokazać Wam co jest a na co czekamy. Troche utrudnia mi sprawę to, że w miejscu gdzie jest NADAWCA nie wstawiacie swoich nicków. Dziś przyszły między innymi śliniaki i majtki - nie wiem od kogo... I jeszcze jedna ważna sprawa: rozmawiałem dzis przez tel z rasią - półtora tygodnia temu zapłaciła za szczotreczki, które wciąż nie doszły. To ważne dla tych , którzy kupowali na allegro z zaznaczeniem opcji dostawy pod inny adres niż ten z allegro. Po dzisiejszej inwentaryzacji powieszę w sieci to co mamy. gdyby ktoś z was dawno temu coś wysłał a to wciąż nie pojawiło się u nas, alarmujcie u sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jako, że daga wwaliła rozmiar zdjęcia niestrawny dla normalnych userów, pozwalam sobie ułatwić sprawę: http://img260.imageshack.us/img260/9968/malowanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts