Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

malka mi wcześniej podpowiedziała, żebym dokupił książeczki w twardych okładkach .... i już to zrobiłem

oberwie w łeb to przestanie wyłazić przed szereg :evil: No dobra - książki nawet fajniejsze :)

DZIECI... 18-XII jest Wigilia a spakowanie tego wszystkiego do kartonów, owinięcie w ładny papier, kokardy, dotransportowanie do Bacik - to naprawdę nie jest kwestia kilku godzin. Moja prośba. Jeżeli ktoś chce coś wysłać, bardzo, bardzo proszę o nie ociąganie się. Umówmy się, że ostatecznym terminem wysyłania paczek jest piątek 11 grudnia tak żebyśmy to dostali do 14-XII. Potem proszę je kierować już bezpośrednio na adres ośrodka ponieważ rzeczy dosłane później nie bwejdą w skład prezentów bożonarodzeniowych. Zwyczajnie czasowo nie zdołamy tego ogarnąć

Bluzeczki z długimi rękawkami mam już prawie wszystkie. Kupowałam różne, kolorowe i we wzory, kurcze, nie wiem czy dobrze, ale tak sobie myślałam, że dzieci w takich ośrodkach chyba bardzo chcą się od siebie różnić.

super, bardzo się cieszę :)

Pluszaki już są po liftingu, wypachnione i wyświeżone

przyozdobiłaś perłami i pietruszką?

jczy jakieś osobiste pluszaki od moich dzieciów mogę podesłac, czy będzie za dużo

ślij. W takich ośrodkach nigdy nie jest za dużo pluszaków

czy nie będzie kichy jak prześlę Wam takie zbiorowe opakowania a Wy na miejscu porozdzielacie do konkretnych paczek

nie nie będzie.

Słuchajcie a czy ja mogę zapytać co z ludźmi, którzy dawno się zdeklarowali na różne rzeczy a tych rzeczy wciąż nie ma? Dopytuję czy to wciąż aktualne i czy mam się martwić.

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

melduje , ze koszulki z krotkim rekawkiem, poszly wczoraj.

Bede dwie paczki, jedne z wiekszymi wysylane przeze mnie, a jedne z mniejszymi bezposrednio ze sklepu internetowego ( takze poprosze o info jak dojda- mam nadzieje ze szczesliwie).

Prawie kazda koszulka jest inna , mam nadzieje ze dzieci tak wola - kazde swoja.

zapakowałam - przepraszam za jakość - kubiści przy mnie wymiękają :wink: ale naprawdę inaczej nie dałam rady.

książeczek jest 6 jedną kot zeżarł :roll: ,jeśli dam radę się wieczorem wyrwać dokupię jeszcze kilka i wyślę jutro.

Ale moja paka raczej nie prezentowa, więc jeśli dojdzie później to chyba problemu nie będzie ?

jak ja kurna zaniosę to na pocztę :roll:

przyszło duzo duzo fajnych rzeczy ale przede wszystkim szapoba dla Dagguli

Daga wygrywa w kategorii jak zrobić handmade żeby wyglądało naprawdę, NAPRAWDĘ super

boszszszs.... wielkie dzięki .... :D

no po prostu miałam takową możliwość ... bardzo się cieszę, ze się spodobało .... powiem, ze miałam stracha czy przejdzie weryfikację :oops:

jakby trza coś druknąć na zaś i jeszcze będę robić gdzie robię - to polecam się na przyszłość :wink:

To prosze pokazac aby mozna bylo sie tez nauczyc robic cos takiego dla swoich dzieci. :D :wink:

http://img339.imageshack.us/img339/9968/malowanki.jpg

posiedziałam w necie , pościągałam obrazki , wydrukowałam na grubszym papierze na drukarkach laserowych , zbindowałam na sprężynce w okładkach .... okładki mają inne chłopcy i inne dziewczynki , każda książeczka z imieniem dziecka - żeby każde miało swoją :wink:

drukarkę kolorową mam w serwisie , nad czym ubolewam straszliwie bo gdybym miała ją w biurze to okładki byłyby kolorowe :roll:

każda książeczka ma ponad 40 kartek .... książeczek jest 22... dla wszystkich dzieci chodzących ....

Złociutka pisała mi żebym dla dzieci leżących nie robiła ...

zdjęcie zrobione do celów weryfikacyjnych - zanim druknęłam pozostałe 20 wolałam dać do zatwierdzenia Złociutkiej na foto :wink:

dziś o 21:00 przjeżdża do nas Kasia Dyrektor czyli Bona Dea. Mam nadzieję, że uda nam się wszystko obfotografowac i zrobić wstępną inwentaryzację żeby pokazać Wam co jest a na co czekamy.

Troche utrudnia mi sprawę to, że w miejscu gdzie jest NADAWCA nie wstawiacie swoich nicków. Dziś przyszły między innymi śliniaki i majtki - nie wiem od kogo... :oops:

I jeszcze jedna ważna sprawa: rozmawiałem dzis przez tel z rasią - półtora tygodnia temu zapłaciła za szczotreczki, które wciąż nie doszły. To ważne dla tych , którzy kupowali na allegro z zaznaczeniem opcji dostawy pod inny adres niż ten z allegro. Po dzisiejszej inwentaryzacji powieszę w sieci to co mamy. gdyby ktoś z was dawno temu coś wysłał a to wciąż nie pojawiło się u nas, alarmujcie u sprzedawców