Żelka 03.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Daga ale sie napracowalas. Buziak za to wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Daga ale sie napracowalas. Buziak za to wielki! dobra , przyznam się .... ja drukowałam i zbindowałam dwie pierwsze wzorcowe , a dziewczyna u mnie pracująca bindowała resztę i spakowała do pudła .... mam nadzieję, ze nic nie pomieszałyśmy bo nie miałam czasu sprawdzić wstępnie chciałam kupić kolorowanki dzieciom , ale jak zobaczyłam jakie to lichoty po kilka kartek na krzyż , to se pomyślałam, ze to lepsze bedzie dla dzieciaków ... i tyle ... dandi - dzięki .... żesz mi wywaliło taki rozmiar zdjęcia że masakra ... zanim zmniejszyłam w programie Ty mnie już poratowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No jo, same szefowe! Ważne, że umisz rzadzic po ludzku. Pomysl swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Troche utrudnia mi sprawę to, że w miejscu gdzie jest NADAWCA nie wstawiacie swoich nicków. Dziś przyszły między innymi śliniaki i majtki - nie wiem od kogo... To może wstaw inicjały nadawcy. My już będziemy wiedzieli, że przesyłka doszła i nie trzeba interweniować u sprzedawców. To faktycznie dość istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Miałam plan ale nie wypalił, przepraszam ,wysyłam pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 gałka jaki plan, może wspólnie zrealizujemy ? Paczka poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja też miałem plan, ale nie wypalił .... kupiłem więc gwoździkową .... ... zawsze są jakieś plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Widzisz Gwożdzik nie ma tego złego.... Malka wysyłam na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Widzisz Gwożdzik nie ma tego złego.... ... to ja Tobie starałem się to wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gałka, słuchaj mojego brata,On madry chłop jest no bo u nas ta cecha mocno rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gałka, słuchaj mojego brata,On madry chłop jest no bo u nas ta cecha mocno rodzinna ... i skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gałka, słuchaj mojego brata,On madry chłop jest no bo u nas ta cecha mocno rodzinna ... i skromność no ba.... uroda, madrośc, wdzięk,ale nade wszystko skromność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 .... i jeszcze zdolności .... muzyczne .... ... i poczucie humoru .... .... ale przede wszystkim skromność ... masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ..... I silne związki rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeszcze kilka przymiotów można by wymienić ,ale tajemniczy tez jesteśmy więc zachowajmy je dla siebie Dandik ,jak remanent ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ... ups .... ja to w ogóle przepraszam Wszystkich .... bo ja myślałem,że u malki piszę ... już spadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 03.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 INWENTARYZACJA **DRESY od m. z Babińca 6 par (allegro - "szafa urwisa") 7 par (pani o inicjałach R.H z wrocławia - chyba allegro) 1 para (przyszły w pojedyńczej kopercie, dandi wywalił kopertę, więc nie wiem od kogo) **SPODNIE DRESOWE 6 par (PPHU PIKOLO) od karolcia14m 2 pary (z błękitngo polaru rozmiar mały - dandi wywalił kopertę i nie wiem od kogo) **KOSZULKI Z KRÓTKIM RĘKAWEM 9 sztuk - moniha **ŚLINIAKI od Żelki i tabalugi1 20 szt w jednej paczce 18 szt w drugiej paczce **MAJTKI 21 par od pasie **CIASTOLINA od Barbossy i KamyG 12 szt w jednej paczce 10 szt w drugiej paczce (firma OSKAR) **FARBY DO MALOWANIA PALCAMI - 22 szt od Barbossy i KamyG ** BĄCZKI - 23 szt od tabalugi1 **RADIA Z LATARKAMI - 28 szt od Monis **MIĘKKIE GUMOWE KSIĄŻECZKI - 10 szt od tabalugi1 **KOMÓRKI - 5 szt od Positive z Babińca ** KOLICKI Z PIANKI 5 szt od Positive z Babińca ** malowanki (są RE-WE-LA-CYJ-NE, żałuję, że nie poprosiłam o jeszcze jedną dla Maćka ), gumki do włosów razy 5 zestawów i czarne markery od daggulki **2 czapki chłopięce, 2 książeczki, ocieplana kamizelka, 10 par skarpet męskich od Alexy z Babińca Proszę się identyfikować, identyfiokować sprzedawców i wystawiać pozytywy. Jakby coś było nie tak, dajcie znać poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.12.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Malka wysyłam na priw protestuję! albo publicznie albo też chcę priv Gwoździk - pisz ile wlezie. Przynajmniej mi wątek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gwoździk - pisz ile wlezie. Przynajmniej mi wątek żyje ... no to ja chciałem jeszcze tylko dodać, że u nas w rodzinie to skromność nade wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ufffff...nie opieprzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts