Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daga ale sie napracowalas. Buziak za to wielki! :p

dobra , przyznam się .... ja drukowałam i zbindowałam dwie pierwsze wzorcowe , a dziewczyna u mnie pracująca bindowała resztę i spakowała do pudła .... mam nadzieję, ze nic nie pomieszałyśmy bo nie miałam czasu sprawdzić :oops:

wstępnie chciałam kupić kolorowanki dzieciom , ale jak zobaczyłam jakie to lichoty po kilka kartek na krzyż , to se pomyślałam, ze to lepsze bedzie dla dzieciaków ...

i tyle ... :roll:

dandi - dzięki .... żesz mi wywaliło taki rozmiar zdjęcia że masakra ... zanim zmniejszyłam w programie Ty mnie już poratowałeś :D

Troche utrudnia mi sprawę to, że w miejscu gdzie jest NADAWCA nie wstawiacie swoich nicków. Dziś przyszły między innymi śliniaki i majtki - nie wiem od kogo... :oops:

To może wstaw inicjały nadawcy. My już będziemy wiedzieli, że przesyłka doszła i nie trzeba interweniować u sprzedawców. To faktycznie dość istotne.

INWENTARYZACJA

**DRESY od m. z Babińca

6 par (allegro - "szafa urwisa")

7 par (pani o inicjałach R.H z wrocławia - chyba allegro)

1 para (przyszły w pojedyńczej kopercie, dandi wywalił kopertę, więc nie wiem od kogo)

**SPODNIE DRESOWE

6 par (PPHU PIKOLO) od karolcia14m

2 pary (z błękitngo polaru rozmiar mały - dandi wywalił kopertę i nie wiem od kogo)

**KOSZULKI Z KRÓTKIM RĘKAWEM

9 sztuk - moniha

**ŚLINIAKI od Żelki i tabalugi1

20 szt w jednej paczce

18 szt w drugiej paczce

**MAJTKI 21 par od pasie

**CIASTOLINA od Barbossy i KamyG

12 szt w jednej paczce

10 szt w drugiej paczce (firma OSKAR)

**FARBY DO MALOWANIA PALCAMI - 22 szt od Barbossy i KamyG

** BĄCZKI - 23 szt od tabalugi1

**RADIA Z LATARKAMI - 28 szt od Monis

**MIĘKKIE GUMOWE KSIĄŻECZKI - 10 szt od tabalugi1

**KOMÓRKI - 5 szt od Positive z Babińca

** KOLICKI Z PIANKI 5 szt od Positive z Babińca

** malowanki (są RE-WE-LA-CYJ-NE, żałuję, że nie poprosiłam o jeszcze jedną dla Maćka ;) ), gumki do włosów razy 5 zestawów i czarne markery od daggulki

**2 czapki chłopięce, 2 książeczki, ocieplana kamizelka, 10 par skarpet męskich od Alexy z Babińca

Proszę się identyfikować, identyfiokować sprzedawców i wystawiać pozytywy. Jakby coś było nie tak, dajcie znać poprawię :)