Złociutka 04.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Przyszły jeszcze: - 3 pary dresów- twarde książeczke (ze sklepu dzieciuszek.net - to od Gwoździka chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 sorki , że tutaj - ale jak wszyscy to wszyscy .... babcia też - musi wiedzieć: No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Przyszły jeszcze: ..... - twarde książeczke (ze sklepu dzieciuszek.net - to od Gwoździka chyba) ... tak ode mnie ... ... skromnie ... ale od serca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.12.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Gwoździk, a czy ja też mogę osobiście liczyć na prezent od Ciebie? Chciałbym na pamiątkę naszej znajomości dostac pałeczki z podpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Gwoździk, a czy ja też mogę osobiście liczyć na prezent od Ciebie? Chciałbym na pamiątkę naszej znajomości dostac pałeczki z podpisem Najlepiej wygrawerowanym własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Gwoździk, a czy ja też mogę osobiście liczyć na prezent od Ciebie? Chciałbym na pamiątkę naszej znajomości dostac pałeczki z podpisem o , przepraszam ..... pałeczki to mnie obiecał i to wieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Gwoździk, a czy ja też mogę osobiście liczyć na prezent od Ciebie? Chciałbym na pamiątkę naszej znajomości dostac pałeczki z podpisem o , przepraszam ..... pałeczki to mnie obiecał i to wieki temu Gwoździk zapewne ma całe pudło z pałeczkami dla swoich fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Gwoździk, a czy ja też mogę osobiście liczyć na prezent od Ciebie? Chciałbym na pamiątkę naszej znajomości dostac pałeczki z podpisem ... daj adres na priva ... coś wymyślę .... o , przepraszam ..... pałeczki to mnie obiecał i to wieki temu ... obiecałem owszem ... i gdybym przyjechał na zlot ... przywiózłbym na bank ... ... ale moja droga .... co się odwlecze ... Monis - ja mam całe pudło ... ale z gwoździkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pluszaki dzisiaj rozpoczęły podróż do Bacik - mam nadzieję, że przed świętami zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapucha 04.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A ode mnie? Czy doszły bluzeczki z długimi rękawami?Kurier miał dziś dostarczyc do domu dandi, co by dźwigać i jeżdzić nie musiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 przyszły bluzki z długimi rekawami, z krótkimi tez i odlotowa paka z okularami słonecznymi, misiami, kubeczkami do mycia zębów blend-a-med i króliczkami Duracela. W tej samej pace jest magnet z płytami kolędowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapucha 05.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 super, dziękuję bardzo za wiadomość. Resztę wyślę w poniedziałek lub wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.12.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 przyszły też szczoteczki i reszta od Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 05.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Poczta miała dobre wiatry i postarała się wcześniej niż obiecała . Dandi a z tymi okularkami to nie przegięłam ? w razie co przetrzymajcie do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 05.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 oj, nie było mnie dłuższy czas i widzę, że wypada się wyspowiadać, co z karuzelkami i projektorami: część jest już u mnie, czekam na jeszcze jeden projektor i całość będzie mogła wyruszyć do dzieciaków mam nadzieję, że wszystko dotrze do mnie i ode mnie wyjedzie komplet do końca najbliższego tygodnia Pozdrawiam, Armidia P.S. czeka mnie hardkorowy tydzień, więc zawczasu poproszę o namiary na osobę i adres, gdzie powinna trafić przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 **MAJTKI 21 par od pasie a nie - te moje 28 szt. czekają w domu z resztą innych rzeczy na poniedziałkową wysyłkę kurierem - poproszę adres gdzie to wszystko ma dotrzeć będą rzeczy prezentowe i nie prezentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 06.12.2009 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ... LUDZIE KTÓRZY TU ZAGLĄDACIE, PROSZĘ PISZCIE, JEDEN MAŁY ŚLAD WASZEJ BYTNOŚCI, KROPKĘ ZOSTAWCIE PSIA JUCHA. DLA NAS WAŻNE JEST ŻEBY TEN WĄTEK ŻYŁ. niech żyje! dandi i złociutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Adres do Bacik - niech się nie gubi gdzieś w wątku. Zakład opiekuńczo wychowawczyul. Baciki Średnie 6817-300 Siemiatycze Sprawa została poruszona na innym forum również. Na razie przesyłam numer konta Małgosi , ale ludzie chcą też słać fanty prosto do Bacików. I na pewno tu też są tacy, ktorzy coś spakują po 11.12. Dzięki Dandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 ja mam nadzieje wyslac paczke jutro - czekam jeszcze na czesc telefonow.poleci kurierem - takze powinna byc we wtorek/srode.pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Adres do Bacik - niech się nie gubi gdzieś w wątku. Zakład opiekuńczo wychowawczy ul. Baciki Średnie 68 17-300 Siemiatycze Sprawa została poruszona na innym forum również. Na razie przesyłam numer konta Małgosi , ale ludzie chcą też słać fanty prosto do Bacików. I na pewno tu też są tacy, ktorzy coś spakują po 11.12. Dzięki Dandi. to ja dziekuję Nefku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts