Gość coolibeer 07.12.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dandi doszły już ręczniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie - będę informował na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapucha 07.12.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nieśmiałe pytanko: ponieważ moja reszta paczek wyjdzie jutro: mam wysyłać do Bacik bezpośrednio czy też na adres dandiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 narazie do mnie. Jak juz nadejdzie dzień zamknięcia darów w pudłach, dam znac , że resztę poprosze do Bacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 07.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przyszły dziś: - 1 spodnie dresowe od PH DRE-MAR Grzegorz Drzewiecki- mnóstwo sportowych koszulek z krótki rękawem - wielkie pudło, a wnim ciuchy, twarde książeczki i klocki od pani o inicjałach K JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 powiedzcie proszę,co jeszcze na gwałt potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 - mnóstwo sportowych koszulek z krótki rękawem to na bank Brams - tylko On na FM jest tak niepiśmienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 07.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 **MAJTKI 21 par od pasie a nie - te moje 28 szt. czekają w domu z resztą innych rzeczy na poniedziałkową wysyłkę kurierem - poproszę adres gdzie to wszystko ma dotrzeć będą rzeczy prezentowe i nie prezentowe Dobra, przyznaję się, to ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 07.12.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Są ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Są ręczniki Superowsko Mogą takie być? Bo nawet ich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie dołączę się do akcji. Pomagam o ile mogę cały czas, nie tylko od święta A właśnie dziś wysłałem kolejną paczkę z zabawkami do DD w moim województwie tak więc pomagajmy na co dzień i wtedy kiedy widzimy, że nasza pomoc jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przyszedl przelew od galki. Mamy 1697,92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 07.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie dołączę się do akcji. Pomagam o ile mogę cały czas, nie tylko od święta A właśnie dziś wysłałem kolejną paczkę z zabawkami do DD w moim województwie tak więc pomagajmy na co dzień i wtedy kiedy widzimy, że nasza pomoc jest potrzebna. Gratuluję postawy, naprawdę. Proponuję jeszcze poczytać wnikliwie cały wątek, wtedy przekonasz się, że Forumowicze pomagali dzieciom z Bacik, przez cały rok, a nie tylko w Święta. Także, dziękujemy za radę, nie przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.12.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie dołączę się do akcji. Pomagam o ile mogę cały czas, nie tylko od święta A właśnie dziś wysłałem kolejną paczkę z zabawkami do DD w moim województwie tak więc pomagajmy na co dzień i wtedy kiedy widzimy, że nasza pomoc jest potrzebna. Zauważyłem jak tylko się pojawiasz w każdym poście tego forum to marudzisz i wnioskuje o zmianę rangi na Największego Forumowego Marudę http://www.jeanmicheljarre.pl/forum/images/smiles/DoNotFeedTroll1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.12.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 są pasty do zębów i batoniki. Przypomnicie wujkowi od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zauważyłem jak tylko się pojawiasz w każdym poście tego forum to marudzisz i wnioskuje o zmianę rangi na Największego Forumowego Marudę Też Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 07.12.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Proponuję jeszcze poczytać wnikliwie cały wątek, wtedy przekonasz się, że Forumowicze pomagali dzieciom z Bacik, przez cały rok, a nie tylko w Święta. Także, dziękujemy za radę, nie przyda się Po prostu tytuł posta rozbawił moich współpracowników - to tak jak z katolikami bożonarodzeniowymi - chodzą do kościoła raz do roku Proponuję zmienić brzmienie wątku na "Forumowicze pomagają" i będzie GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.12.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Po prostu tytuł posta rozbawił moich współpracowników - Mariusz - a to mnie rozbawiło serio zajmujecie się zawodowo czytaniem forum muratora ? Fajna robota , a popłatna aby ? Wysyłam moje pakie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No tak, nie ma to jak pomagać od święta - bo takie ma się wrażenia czytając nazwę wewątka w spisie Koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No tak, nie ma to jak pomagać od święta - bo takie ma się wrażenia czytając nazwę wewątka w spisie Koniec tematu. Idąc Twoim tokiem myślenia Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy tez ma głupią nazwę i też "nie ma to jak pomagać od święta " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts