zabina 08.12.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 są pasty do zębów i batoniki. Przypomnicie wujkowi od kogo? Łodemnie, nowego pomagacza Moga byc takie?? A batoniki, zeby mialy po czym myc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 OCZYWIŚCIE, ŻE TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Idąc Twoim tokiem myślenia Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy tez ma głupią nazwę i też "nie ma to jak pomagać od święta " Nie mówię, że głupią - po prostu lepiej by brzmiało : Forumowicze pomagają ( nie tylko od święta ) PS: Jak kupujecie zabawki to drewniane - dzieciaki je lubią bo po pierwsze ciężko je zniszczyć, służą dłużej, można je wielokrotnie malować - szczególnie to ostatnie daje dzieciakom wiele radochy - niby ta sama zabawka a jednak nowa, pomalowana własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 08.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Idąc Twoim tokiem myślenia Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy tez ma głupią nazwę i też "nie ma to jak pomagać od święta " Nie mówię, że głupią - po prostu lepiej by brzmiało : Forumowicze pomagają ( nie tylko od święta ) PS: Jak kupujecie zabawki to drewniane - dzieciaki je lubią bo po pierwsze ciężko je zniszczyć, służą dłużej, można je wielokrotnie malować - szczególnie to ostatnie daje dzieciakom wiele radochy - niby ta sama zabawka a jednak nowa, pomalowana własnoręcznie Ło Matko daj juz spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz bo nie rozumiem ? Drewnianych zabawek nie lubisz ? Ja się na nich wychowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Oj tam dajcie już spokój Mariuszowi. Przecież widzicie że dostał tuytuł to radzi na prawo i lewo. Niech radzi - co Wam to szkodzi. A jako, że jawi się tu nam filantropem wszechziemi to jeszcze lepiej. Mariusz, fajne te drewniane, fajne i pomalować można i radocha dla dzieciaków, tak tak. A teraz idź poczytaj wątek i wróć to pogadamy. No to cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A co to za tytuł o który ani nie prosiłem ani nie nalegałem aby został mi dany Ja to forum traktuję już czysto rozrywkowo, bo nie tylko ja jeden zauważyłem, że zatraciło ono swój pierwotny charakter - budowlany A wątek ktoś musi mi streścić - nie da się przeczytać blisko 60 stron miodu, za mdłe. PS: A co do tego filantropa to proponuję zapoznać się z definicją tego słowa, bo słownik Kopalińskiego oddaje to co się tu dzieje aż nadto wyraziście A tym co się nie chce szukać pozwolę sobie zacytować : filantrop dobroczyńca, dobrodziej, wspierający ubogich, fundator, uprawiający filantropię, dobroczynność (dziś często w znaczeniu iron., ujemnym, o szczodrobliwości na pokaz). A teraz możecie udać, że ja tego nie napisałem i dalej bawić się w publiczną filantropię Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 08.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Pa. no właśnie, pa pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kazdy robi co chce, zgodnie ze swoim sumieniem, chęciami, możliwościaminie ma co się napinać, że M@riusz napisał, co może zabrzmiało niefortunnie, że akurat tu nie pomoże, bo ma wizję pomocy gdzie indziej, ani też nie ma co terroryzować, że akurat to muszą być Baciki, bo to nie ma najmniejszego sensu i nie ma takiej potrzeby, dziś Baciki, jutro może inni potrzebującyw końcu nie ma też co z tego robić jedynie słusznej inicjatywy bo nie tędy drogapotrzebujących i potrzeb zawsze jest więcej niż forumowiczowych możliwości M@riusz, a fakt, że na święta, mówi tylko o tym, że skoro nie jest różowo, to chociaż niech te święta będą lepsze niż codziennośćTy nigdy nie tupałeś z raciczki na raciczkę, w oczekiwaniu na fanty pod choinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Barbossa nic dodać nic ująć. Podpisuję się pd Twoim słowami. Poza tym to chyba nie miejsce na sączenie jadu. Chciałam donieść, że paczka idzie - taką dostałam wiadomość - Dandi do Ciebie, kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 W dalszym ciągu czekam na skarpety Przyszła na razie tylko jedna paczka. Jeżeli nie zdążę dandi do Was, puszczę prosto na Baciki. Oby przed Świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Melduje, że dziś wysłałam kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 przyszły też szczoteczki i reszta od Rasi Jak to wygląda? Nadaje się, czy do kosza? Co jeszcze potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Raska szczoteczki OK ale to nie ma znaczenia bo nawet gdyby były do kosza to i tak bym Ci nie powiedział. Trzeba dzieciom kapci. Rasia, zrób konwuj, choćby jednoosobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dandi - wysłałam dzisiaj. hm...bańki są lekko do d.y szczerze mówiąć Jakiś taki klejący płyn mają w sobie i w ogóle są mikroskopijne. Nie mam czasu niestety już ich wymienić także dołożyłam do paczki - ewentualnie wyciepćie jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dziś przyszły czekolady i mamby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Raska szczoteczki OK ale to nie ma znaczenia bo nawet gdyby były do kosza to i tak bym Ci nie powiedział. Trzeba dzieciom kapci. Rasia, zrób konwuj, choćby jednoosobowy Masz mi powiedzieć natychmiast, bo nie przyjadę! Ile i jakie te kapcie? Ps: konwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 08.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wpadłam zostawić ślad Zochna- myślę,że te bańki to będą musiały poczekać do wiosny ,kiedy będzie można puszczać na podwórku i będzie z tego wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.12.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Masz mi powiedzieć natychmiast, bo nie przyjadę! są OK, serio. teraz przyjedziesz? kapci 28 par wg rozmiarówki podanej przez Bonę. Fajnie byłoby gdyby udało się komuś dostać takie fajowe zwierzakowe. Raska - Twoje trampki sprzed roku były rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts