Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

Dandi- Jasna cholera .... dlaczego mieszkam zaś za daleko ? zaś się na imprezę forumową nie załapię :( :roll:

Co to toreb podróżnych ... jak najbardziej fajny pomysł i te które wkleiłeś są ok ... mam podobną (wzięłam se za promocyjne punkty z paliwa na stacji BP :wink: ) , służy już dobre kilka lat.

Daggulka - a co ja mam powiedzieć? :(

Pomysł z torbami bardzo dobry, też uważam, że te wybrane są OK. :D

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wyrwe sobie włosy z głowy, wypcham sie nimi i każę otapetować... zgadnijcie na jaki pomysł wpadła Pani dyrektor:

"bo Panie Dandi... bilard to się nie zmieści a oddać tako do Zolu to zniszczoooooo. pan lepiej rowerów nakupi"

A rowery po ile? coś się zmieniło w tej kwestii? bo ja pamietam takie za 500 minimum. To co to kuffa znaczy nakupi? A jak nakupi to rowerów nie zniszczoooooo? cycki mi opadają. Kupię cukierki a jeżeli chodzi o spożytkowanie reszty kasy to zdaję się na Wasze pomysły.

wyrwe sobie włosy z głowy, wypcham sie nimi i każę otapetować... zgadnijcie na jaki pomysł wpadła Pani dyrektor:

"bo Panie Dandi... bilard to się nie zmieści a oddać tako do Zolu to zniszczoooooo. pan lepiej rowerów nakupi"

A rowery po ile? coś się zmieniło w tej kwestii? bo ja pamietam takie za 500 minimum. To co to kuffa znaczy nakupi? A jak nakupi to rowerów nie zniszczoooooo? cycki mi opadają. Kupię cukierki a jeżeli chodzi o spożytkowanie reszty kasy to zdaję się na Wasze pomysły.

to prezent dla pani derektor, co by sobie wbiła pewne rzeczy do głowy

http://www.e-price.pl/allegro/narzedzia/mlotek_blacharski_600g/dns-mlotek_gumowy.jpg

przesłać - czy tylko wirtualnie wręczyć ?

Dzieki ale wydaje mi się, że rowery to nie jest dobry pomysł - ośrodek ma ich naprawde duzo tyle że nikomu nie chce się zadbac o sprzęt, pognac konserwatora żeby naprawił więc stoi 30 gratów. Moge dokupic dwa kolejne ale dzieckai rozwalą i do całego zestawu dorzucimy dwa nasze - cos koło 700 zł które mozna spozytkować mądrzej. mam rację?

Mi sie podoba pomysł malka z młotkiem. Tylko czemu gumowy? Jakos wyobraźnia mi podpowiada że ta pani... to beton.

Co do rowerów wg mnie pomysł chybiony, rower prędzej czy później to jakaś konserwacja naprawy, tenisa czy bilarda nie tak łatwo zepsuć.

Z tego co pisałes wychowacy poparli pomysł ze "stołami" faktycznie to sie tam nie zmieści?

Dzieki ale wydaje mi się, że rowery to nie jest dobry pomysł - ośrodek ma ich naprawde duzo tyle że nikomu nie chce się zadbac o sprzęt, pognac konserwatora żeby naprawił więc stoi 30 gratów. Moge dokupic dwa kolejne ale dzieckai rozwalą i do całego zestawu dorzucimy dwa nasze - cos koło 700 zł które mozna spozytkować mądrzej. mam rację?

100 % racji nawet :D Myslałam,że nie ma tam żadnych i dwa kółka się przydadzą.Ale tak , bez sensu...będę mysleć co jeszcze..A mają plecaki do szkoły?

może coś takiego + kilka piłek

http://sklepy.allegro.pl/item492970699_zestaw_do_koszykowki_tablica_kosz_siatka.html

albo boccie (kurcze nie moge znależć sprzedawcy internetowego), u nas w ośrodku dzieciaki uwielbiaja tą grę, nawet chłopaki z zanikiem mieśni sobie radzą świetnie.

Albo wersje dla sprawnych (ale czy bezpieczna ??)

http://www.allegro.pl/item499034173_gra_towarzyska_boules_petaque_bule_8_kul.html

bedę jeszcze bocci szukać[/img]

Mi sie podoba pomysł malka z młotkiem. Tylko czemu gumowy? Jakos wyobraźnia mi podpowiada że ta pani... to beton.

Co do rowerów wg mnie pomysł chybiony, rower prędzej czy później to jakaś konserwacja naprawy, tenisa czy bilarda nie tak łatwo zepsuć.

Z tego co pisałes wychowacy poparli pomysł ze "stołami" faktycznie to sie tam nie zmieści?

stół do pingla. Ale taki zewnętrzny - jakie stawiane są na podwórkach. Siatka jest w nich metalowa. A stół jest wbetonowany.

Nie dadza rady zniszczyć. Wtedy kupuje sie tylko paletki i piłeczki

No nie ma szans kupienia bocci przez internet, zostaje Ortopedyka w Poznaniu, a tu nie wyrobimy sie czasowo :(

Kurcze a to jedna z niewielu gier gdzie niepełnosprawne dzieciaki moga z tymi sprawnymi rywalizować.

Nie bardzo - świetlica faktycznie jest niewielka

czy z tą panią dyrektor nie można zrobić jakiegoś porządku?

ona nawet nie jest jakaś specjalnie durna, ma tylko postawę: "ciiiiiiiiii, załagodzić, nic się nie satło..."

A mają plecaki do szkoły?

raczej tak - domy dziecka to zapewniają

Jak się dyrektorka bała bilarda i piłkarzy to na bank dojdzie do wniosku, że piłkami rozwalą ośrodek

A mają podręczniki?

to zapewnia szkoła.

Kurcze chyba rzeczywiście skończy się na dvd...