Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A nie pomysleliscie, ze dandi przygotowuje paczki? :roll:
no to biedakowi zejdzie trochę czasu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No nie wiem, czy to jest takie smieszne, bo z tego co wiem, forumowicze mu tego zadania nie ulatwili mieszajac wszystko ze wszystkim... :roll:

A teraz ugryze sie w jezyk...

Dandi, przelew poszedl dzisiaj. 8)

No nie wiem, czy to jest takie smieszne, bo z tego co wiem, forumowicze mu tego zadania nie ulatwili mieszajac wszystko ze wszystkim... :roll:

... nie czepiaj się małgoś młodych forumowiczów, którzy wstawiają buźki (jak to uczyniła aaggaa) ... bo Oni nie mają powodu, aby drwić z tego wątku .... :wink:

... lepiej napisz Reszcie jak nie mieszać, żeby było sprawniej .... bo tak szczerze mówiąc to nie wiem kto miesza wszystko ze wszystkim ... :wink:

... zresztą nawet jeśli się zmiesza wszystko ze wszystkim ... to co z tego ?

... efekt końcowy jest najważniejszy .... a Dandi i tak na klatę wszystko przyjmie .... i da radę .... i będzie na pewno zmęczony ..........ale ............. zadowolony :wink: :lol: :lol: :lol:

to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu :-?

Jaaaaasne, a Wielkanoc? :lol: :lol: :wink:

Po prostu nalezy byc precyzyjnym. Jak wysylacie do mnie przelew, to prosze o podanie nicka w tytule. Jak wysylacie do Dandiego paczke, to rowniez... No i nie mieszamy rzeczy uzywanych z nowymi, spodni z breloczkami, no kuuuuurde, zeby latwiej bylo a nie trudniej. :roll: Tylko tyle.

to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu :-?

spoko młoda .... bez nerwów .... nikomu nic nie popsułaś .... bądź z Nami ... :lol: :lol: :lol:

będę bo to nie o nas tu chodzi i myślę że nie o to Małgosi chodziło żeby nas zrazić tylko czasami coś źle ubieramy w słowa :lol: i dzięki za słowo " młoda" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Małgoś, serio, czepiasz się :roll:

To moze co ? miałam 4 paczki wysłać , co by było posegrgowane :o sory,ale koszt przesyłki byłby porównywalny z wartością paczek :-?

Rzuciłam propozycje - wybieramy dzieciaka i robimy mu gotowąpakę od breloka po sweter ,ze słodyczami włącznie - nie pasowało...więc o co teraz chodzi :-?