aneta-we 13.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I ode mnie SPEŁNIENIA MARZEŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No i gdzie ten Szef ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.12.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kryzysss wieku średniego udaje, że nie miał urodzin- cały Dandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A nie pomysleliscie, ze dandi przygotowuje paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Melduję, że moja paka (niestety przez opóźnienia pana z Allegro) wyszła dziś priorytetem. Mam nadzieję, że zdążę rzutem na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A nie pomysleliscie, ze dandi przygotowuje paczki? no to biedakowi zejdzie trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A nie pomysleliscie, ze dandi przygotowuje paczki? no to biedakowi zejdzie trochę czasu No nie wiem, czy to jest takie smieszne, bo z tego co wiem, forumowicze mu tego zadania nie ulatwili mieszajac wszystko ze wszystkim... A teraz ugryze sie w jezyk... Dandi, przelew poszedl dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no nie szło nam tego w paczki popakować inaczej Domyślam się że to duuużooooo pracy teraz ,ale trochę przyjemna jak się wie że komuś się daję radość a o to nam przecież chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ups...zawiesiłam się w tym roku na paczki już za późno...może chociaż przelewem was wesprę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No nie wiem, czy to jest takie smieszne, bo z tego co wiem, forumowicze mu tego zadania nie ulatwili mieszajac wszystko ze wszystkim... ... nie czepiaj się małgoś młodych forumowiczów, którzy wstawiają buźki (jak to uczyniła aaggaa) ... bo Oni nie mają powodu, aby drwić z tego wątku .... ... lepiej napisz Reszcie jak nie mieszać, żeby było sprawniej .... bo tak szczerze mówiąc to nie wiem kto miesza wszystko ze wszystkim ... ... zresztą nawet jeśli się zmiesza wszystko ze wszystkim ... to co z tego ? ... efekt końcowy jest najważniejszy .... a Dandi i tak na klatę wszystko przyjmie .... i da radę .... i będzie na pewno zmęczony ..........ale ............. zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu spoko młoda .... bez nerwów .... nikomu nic nie popsułaś .... bądź z Nami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Monikach - mam Ci wyslac nr konta na priv? Co do reszty, ugryzlam sie w jezyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu Jaaaaasne, a Wielkanoc? Po prostu nalezy byc precyzyjnym. Jak wysylacie do mnie przelew, to prosze o podanie nicka w tytule. Jak wysylacie do Dandiego paczke, to rowniez... No i nie mieszamy rzeczy uzywanych z nowymi, spodni z breloczkami, no kuuuuurde, zeby latwiej bylo a nie trudniej. Tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 14.12.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to za rok zapytam co zrobić aby pomóc i nie pomieszać szyków nikomu spoko młoda .... bez nerwów .... nikomu nic nie popsułaś .... bądź z Nami ... będę bo to nie o nas tu chodzi i myślę że nie o to Małgosi chodziło żeby nas zrazić tylko czasami coś źle ubieramy w słowa i dzięki za słowo " młoda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Małgoś, serio, czepiasz się To moze co ? miałam 4 paczki wysłać , co by było posegrgowane sory,ale koszt przesyłki byłby porównywalny z wartością paczek Rzuciłam propozycje - wybieramy dzieciaka i robimy mu gotowąpakę od breloka po sweter ,ze słodyczami włącznie - nie pasowało...więc o co teraz chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... myślę że nie o to Małgosi chodziło żeby nas zrazić ... ....tego to jestem pewny .... małgoś po prostu szybka jest .... ale jest spoko .... nawet bardzo ... a ma też sporo w tym temacie do roboty, więc nie ma co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... a Ty Siostra już nie mieszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 co, no co miesza nie miesza,może powiedzieć co myśli no chyba ,ze nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 może ... każdy może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts