malka 14.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 no to skoro każdy, to iwogóle już absolutnie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Małgoś, serio, czepiasz się To moze co ? miałam 4 paczki wysłać , co by było posegrgowane sory,ale koszt przesyłki byłby porównywalny z wartością paczek Rzuciłam propozycje - wybieramy dzieciaka i robimy mu gotowąpakę od breloka po sweter ,ze słodyczami włącznie - nie pasowało...więc o co teraz chodzi Przestan, prosze Cie. Jezyk mam juz pogryziony do granic mozliwosci. Na pewno BonaDea dandiemu pomoze w pakowaniu i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 1 - dźganie ludzi w oczy faktem, że im się kod zmienił jest nieeleganckie z tego też powodu życzenia przyjmuję jedynie takie do których dołaczone są drogie prezenty w postaci brylantów aut i futer. Poza tym dożyjecie moich lat to pogadamy szczeniaki!!! 2 - jako malkontent, pan hrabia i w ogóle księżniczka pozwoliłem sobie ponarzekać małgoś w słuchawkę ile to ja będę miał teraz roboty i że mam garaż zawalony po kokardkę i, że w ogóle i buuuuuu nikt mnie nie kocha a ta przyleciała na fm bronić mnie nagą piersią więc mi się dziewczyny nie czepiać! Malka, AH to Ty? 3 - jakby Dandiemu było tak ciężko to by scedował pakowanie paczek na pracowników ośrodka a skoro sam się za to bierze to znaczy, że da radę ale ponarzekać sobie mogę no bo kto mi zabroni? No kto? No...? no więc właśnie. 4 - "młoda" fajna co? ale aaggaa, po pierwsze wpisowe, po drugie wniosek do oficjeli wątku o przyjęcie Cię pod swoje skrzydła filantropii, żeby i na Ciebie skapneło nieco splendoru, po trzecie chrzest ( do tej pory nazywalismy go próbą wilka, teraz przewodniczący - księżniczka ma inny, dość szczwany pomysł na oku) i jeżeli uzyskasz pozwolenie, małgoś udostepni Ci nr konta do wpłat czy tam coś a teraz tragedia: wczoraj zadzwoniła Rasia i z miejsca wypaliła: Dandi, jaki Ty masz Bondowy głos. To przez chrypkę a nie maczostwo ale dziś na ten przykład chrypka się wyostrzyła zabierając mi mój jedyny oręż - Dandi zamilkł jak żona Lota (ona co prawda nie przez chrypkę). Dziś mam zebranie z moim działem i dyrektorem mające na celu ustalenie zakresu obowiązków. Jak ja się niby w tej sytuacji domagać, odszczekiwać, rościć, osądzać, pogrążać, oskarżać, sugerować i imputować? Pewnie mnie zdegradują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czy do Bacik doszła moja paczka z pluszakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 15.12.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 taaa, sam się chętnie tego dowiem. Zlejemy Bonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No coś Ty, lepiej niech karniaka jakiegoś postawi, jeżeli milczy, a paczkę ma. Ważne, żeby doszło i żeby wiedzieć o tym, wtedy człowiek myśli, że warto coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ........ 2 - jako malkontent, pan hrabia i w ogóle księżniczka pozwoliłem sobie ponarzekać małgoś w słuchawkę ile to ja będę miał teraz roboty i że mam garaż zawalony po kokardkę i, że w ogóle i buuuuuu nikt mnie nie kocha a ta przyleciała na fm bronić mnie nagą piersią więc mi się dziewczyny nie czepiać! ... 007 ...... a jakiś paparazzi był przy tej obronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Monikach - mam Ci wyslac nr konta na priv? Co do reszty, ugryzlam sie w jezyk... Jeśli możesz to proszę prześlij...nie mam czasu szukać namiarów, wpadam na licytację i do domu - zamierzam wreszcie zamieszkać u siebie Pozdrowionka dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przyznac sie, kto powkladal plasteline w nogawki spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dandi na zebraniu..............milczący...............koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Malka, AH to Ty? Pisze się ACH no i skąd ten zachwyt ps - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć. Dziś zaczynamy pakować paczki. O 21. Kto przyjedzie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 uwielbiam jak truchlejecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 16.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Szefie, ja chętnie, ale nas zaśnieżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Przelew doszol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 oui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A ja się jeszcze grzecznie pytam czy doszła moja jednorodnie uporządkowana paczka z piankowymi klockami w ilości szt. 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hmmmm, chyba nie. no chyba, że mi umknęły ale nie sądzę. Dziś po pakowaniu się okaże co mieliśmy do paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 to dziwne, bo sprawdziłam w UPS i 09.12. odebrałeś paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No więc są tylko nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts