Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Małgoś, serio, czepiasz się :roll:

To moze co ? miałam 4 paczki wysłać , co by było posegrgowane :o sory,ale koszt przesyłki byłby porównywalny z wartością paczek :-?

Rzuciłam propozycje - wybieramy dzieciaka i robimy mu gotowąpakę od breloka po sweter ,ze słodyczami włącznie - nie pasowało...więc o co teraz chodzi :-?

Przestan, prosze Cie. Jezyk mam juz pogryziony do granic mozliwosci. :lol: :lol: :lol:

Na pewno BonaDea dandiemu pomoze w pakowaniu i bedzie gites. 8)

1 - dźganie ludzi w oczy faktem, że im się kod zmienił jest nieeleganckie z tego też powodu życzenia przyjmuję jedynie takie do których dołaczone są drogie prezenty w postaci brylantów aut i futer. Poza tym dożyjecie moich lat to pogadamy szczeniaki!!!

2 - jako malkontent, pan hrabia i w ogóle księżniczka pozwoliłem sobie ponarzekać małgoś w słuchawkę ile to ja będę miał teraz roboty i że mam garaż zawalony po kokardkę i, że w ogóle i buuuuuu nikt mnie nie kocha a ta przyleciała na fm bronić mnie nagą piersią więc mi się dziewczyny nie czepiać!

Malka, AH to Ty?

3 - jakby Dandiemu było tak ciężko to by scedował pakowanie paczek na pracowników ośrodka a skoro sam się za to bierze to znaczy, że da radę ale ponarzekać sobie mogę no bo kto mi zabroni? No kto? No...?

no więc właśnie.

4 - "młoda" fajna co? ale aaggaa, po pierwsze wpisowe, po drugie wniosek do oficjeli wątku o przyjęcie Cię pod swoje skrzydła filantropii, żeby i na Ciebie skapneło nieco splendoru, po trzecie chrzest ( do tej pory nazywalismy go próbą wilka, teraz przewodniczący - księżniczka ma inny, dość szczwany pomysł na oku) i jeżeli uzyskasz pozwolenie, małgoś udostepni Ci nr konta do wpłat czy tam coś :)

a teraz tragedia: wczoraj zadzwoniła Rasia i z miejsca wypaliła: Dandi, jaki Ty masz Bondowy głos. To przez chrypkę a nie maczostwo ale dziś na ten przykład chrypka się wyostrzyła zabierając mi mój jedyny oręż - Dandi zamilkł jak żona Lota (ona co prawda nie przez chrypkę). Dziś mam zebranie z moim działem i dyrektorem mające na celu ustalenie zakresu obowiązków. Jak ja się niby w tej sytuacji domagać, odszczekiwać, rościć, osądzać, pogrążać, oskarżać, sugerować i imputować? Pewnie mnie zdegradują...

........

2 - jako malkontent, pan hrabia i w ogóle księżniczka pozwoliłem sobie ponarzekać małgoś w słuchawkę ile to ja będę miał teraz roboty i że mam garaż zawalony po kokardkę i, że w ogóle i buuuuuu nikt mnie nie kocha a ta przyleciała na fm bronić mnie nagą piersią więc mi się dziewczyny nie czepiać!

...

007 ...... a jakiś paparazzi był przy tej obronie :roll: 8)