dandi3 16.12.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 zazcąłem znosić z garażu do domu pudła i będę donosił co mam le mnie tknęło: gdzie są pozytywki i projektory snów? Bo ja nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... gdzie są pozytywki i projektory snów? ... 3 schodki w dół i na lewo, w szarym pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 zapomniałem Ci powiedzieć cześć cześć zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... gdzie są pozytywki i projektory snów? ... 3 schodki w dół i na lewo, w szarym pudełku no jednak nie... Pytanie mam. W czyjej paczce były takie kulki z mikołajem w środku co jak się trzęsie to pada snieg? Jak się ktoś przyzna to nie nabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dandi, czy dalej nie wiadomo, co z tymi pluszakami? Ja je 4 grudnia wysłałam, może by ktos jakieś info czy doszło czy nie ma? Bo w razie czego jeszcze zdążyłabym na pocztę z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 o 21 przychodzi Bona. zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 spakowane. Padam na ryja. Paczki wyszły super. Udało nam się z nadwyżek zmontować dodatkowe paki z : 1 - gadżetami, w razie gdyby wyniknął konflikt koleżeński. Mamy z czego uzupełnić podczas imprezy 2 - kosmetykami: dzieci będą miały na później 3 - zabawkami: będą do wspólnego użytkowania w świetlicy 4 - ubranimi bo dzieciaki niszczą i należy mieć rezerwy Paczki są zindywidualizowane i każde dziecko dostanie to co lubi najbardziej w kolorach które lubi. Każdy karton jest podpisany i jutro pojadą busem do Bacik. Tam pracownice we własnym zakresie popakują je w kolorowy papier i przykleją kokardę. Za papier i kokardy zapłacimy my. Jako, że Bona znalazła sponsorów na słodycze, postanowliśmy, że pieniążki, które udało nam się zebrać wciąż będziemy mieli u siebie i wydamy je kiedy zajdzie potrzeba zakupu czegoś konkretnego bo zasypywanie dzieciaków słodyczami, których i tak dostaną pod dostatkiem nie ma większego sensu. Padł pomysł, żeby częśc tych pieniędzy przeznaczyć na owoce na wigilijny stół, ale jako, że oprócz dzieci będzie tam całkiem sporo zaproszonych gości: oficjeli świeckich i duchownych, obsługi, sponsorów, odmówiłem. Czułbym się nieswojo karmiąc tych wszystkich ludzi owocami kupionymi za pieniążki, które przeznaczyliście na dzieci. Do Bacik pojechały też w charakterze paki kolektywnej takie rzeczy jak: używane ubrania, magnetofon z płytami, śliniaki i szczoteczki do zębów od Rasi. Będą przetrzymywane pod kluczem w gabinecie Bony i wydawane dzieciom kiedy zniszczą się te, których aktualnie używają. Wielka szkoda, że dużo z rzeczy nie doszło do nas. Klocki od Kruelci (ale sprawę wciąż wyjaśniamy), paczka Nelli, kapcie od Irmy i nie wiem co jeszcze. Paczki, które dotrą po terminie przekażę bezpośrednio Ośrodkowi rękami Bony Dei i to Ona rozdysponuje te rzeczy pomiędzy dzieci. Wciąż mam w dypozycji 500 zł od anonimowego darczyńcy, który przeznaczył je na lampki i inne gadżety dające efekty świetlne ale doszliśmy do wniosku z Boną, że zorganizujemy dzieciom "dzień światła" czy coś w ten deseń np. po feriach... tak, żeby nie zagłaskać kotka. Chyba, że życzeniem darczyńcy jest ofiarowanie lampek teraz. jeżeli tak, proszę o sygnał na prv. DPSiu - pluszaki cieszą dzieci od tygodnia. Śpijcie dobrze. Zdjęcia wstawię jutro dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 16.12.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ... Śpijcie dobrze. Zdjęcia wstawię jutro dobra? już jest jutro, a zdjęć nie ma... P.S. dandi! odwaliłeś kawał dobrej roboty; i to, co napisałeś, to mądry plan, ja tak uważam pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dandi... Jestes nasza jedyna gwarancja, ze rzeczy i kaska sa rozdysponowane wlasciwie... Duza buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.12.2009 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Już piąta.Dandi wstawaj!!!!!! Dawaj zdjątka i trzeba zaczynać akcje na święta Wielkanocne A tak poważnie,dzięki za wielką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ja tak uważam pzdr a ja uważam, że koszulki od Ciebie to pomysł w dechę. Każde dostało po 3-4, tak do spania. Wyobrażam sobie te maleństwa w płachtach po kolana z nazwiskiem ulubionego piłkarza. Serio mnie rozczuliły i zadbałem o to żeby każdy dostał. No dobra, nie każdy, baby nie! Dandi... Jestes nasza jedyna gwarancja, ze rzeczy i kaska sa rozdysponowane wlasciwie dokładnie więc nawet jak Wam napiszę, że kupiłem dzieciom różańce chociaż w rzeczywistości pojadę na dwudniową imprezę do Manieczek ZA WASZE to i tak będziecie musieli pokładać w Bogu nadzieję, że to co piszę jest prawdą Tak serio to poczułem wagę odpowoiedzialności za moje decyzje dopiero wtedy kiedy na obiedzie z Nefer i Kruelcią, Nefka wygłosiła znamienne zdanie: dla forumowiczów jesteś jedynym gwarantem tego, że pieniądze i dary nie pójdą na zmarnowanie. Albo Ci ufamy i wierzymy, że zostanie to wykorzystane właściwie albo nie bawimy się w pomoc Bacikom. Póki co w moim odczuciu nie sprzeniewierzyłem żadnej złotówki ani żadnej rzeczy, którą przeznaczyliście dla dzieci. Zobaczymy na ile mi starczy moralności hłe hłe hłe... zarechotał złośliwie Dandi zajadając się świąteczną czekoladą wyciągniętą z paczki Dawaj zdjątka owy nie ma. Uczciwie pracuję od 6:30 i zdjęcia wrzucę jak powrócę do dom! Tu nie mam kabla, prawa, czasu itepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Dandi....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Super. Bardzo się cieszę i dziękuję. No i wychodzi na to, że znowu będziesz się rozpychał przy moim stole wigilijnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.12.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 znowu będziesz się rozpychał przy moim stole wigilijnym. bez żony nie zasiadam. Ostatnio rozpychałem się bez Złociutkiej i mnie uwiodłaś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 17.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kawał dobrej roboty, a w nagrode szczere usmiechy dzieciakow, bezcenne Ja tez bym chciala zdjecia obejrzec, bo strasznie ciekawska baba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 znowu będziesz się rozpychał przy moim stole wigilijnym. bez żony nie zasiadam. Ostatnio rozpychałem się bez Złociutkiej i mnie uwiodłaś!!!!! Że też Ci pypeć na jęzorze nie wyrasta jeszcze! Ty się tak rozpychasz, że i dla dwojga miejsca starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.12.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzięki, że Ci się chce szkoda kapci, ale to trochę moja wina, bo późno zapłaciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Przyszly przelewy od Marmai i Monikich. Mamy 150 zl. To znaczy ja mam. Reszte zdefraudowal dandys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Złociutka 18.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Foty: Przed:http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215074.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215075.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215076.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215077.jpg http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215078.jpg Po:http://i270.photobucket.com/albums/jj109/stukrotka/20091215079.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 o jaaaaaaaaaaaa pierdziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts