Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki, że Ci się chce

szkoda kapci, ale to trochę moja wina, bo późno zapłaciłam... :oops:

ja zapłaciłam 29 listopada

ostatnia paczka doszła 14 grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wysłałam priorytetem 15 grudnia (wtorek) rano

Niestety dandi w privie do mnie, wyraził zwątpienie w to, że w ogóle wysłałam :cry:

naprawdę bolesne uczucie..... :cry:

bo nie wiem w czym zawiniłam :roll:

W privie juz napisałm ale raz jeszcze powtórzę

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO CO ROBISZ DLA DZIECI, DANDI !

to tyle

Ps. Trochę więcej wiary w ludzi Daniel :roll:

dandi w privie do mnie, wyraził zwątpienie w to, że w ogóle wysłałam

Dandi w privie do Ciebie wyraził wkurwienie faktem, że nie słuchasz jak się do Ciebie mówi. Gdyby te przesyłki z allegro szły od razu do mnie, dzieciaki miałyby dziś te rzeczy w paczkach. Co to za róznica czy dostałem to w jednej czy w sześciu przesyłkach? I tak wszystko było rozpakowane i podegregowane.

Zresztą nie ważne. Nikt nie ma obowiązku pomagać a jak już pomaga, nie ma obowiązku robić tego w stylu lub pod sugestie Dandiego.

Dzieci dostaną skarpety później, wielka mi rzecz. Problem jest tylko w tym, że te dzieciaki wszystko dostają póxniej, gorsze lub wcale!

Nie krzycz na mnie. Od trzech dni ryczę w poduchę bo po Twoim privie świat mi się troche zawalił. Co ty mnie tak atakujesz, co ja ci zrobiłam.

Właśnie, że cię słucham, jak nikogo innego na tym forum. Chciałam wysłać trzy przesyłki w jednej, żeby to miało sens, bo

w pierwszej przyszło tylko 8 par

w drugiej 2 zestawy farb do malowania palcami + ciastolinki

a dopiero w tej TAK BARDZO SPÓŹNIONEJ TRZECIEJ - 57 par skarpet

Więc sam widzisz

:cry:

Nie krzycz na mnie. Od trzech dni ryczę w poduchę bo po Twoim privie świat mi się troche zawalił. Co ty mnie tak atakujesz, co ja ci zrobiłam.

Nelka, weź Ty mnie nie wkurzaj. Przecież od kilku dni Ci piszę, że nic mi nie zrobiłaś. Uważam po prostu, że powinnaś się wczytać w wątek, pokombinować i zastanowić się, która opcja będzie ostatecznie bardziej pewna:

a) moja - bo i tak rozpakuję i przemieszam a kartony spalę więc czy będą to dwa więcej czy mniej - łorewer a poczta przed świętami też ma co robić więc to, że priorytet idzie 4 dni to nic dziwnego

czy

b) Twoja - zwózka paczek do Ciebie, przepakowanie CHGW po co, i wysłanie do mnie czyli drogą ciut jakby okrężną.

wybrałaś tak jak wybrałaś - nic nie poradzimy więc nie ma co ryczeć w poduszkę

Właśnie, że cię słucham, jak nikogo innego na tym forum

są dni kiedy się Ciebie autentycznie boję!

No dobra, chyba właśnie do mnie dotarło, że gdybym od razu podała Twój adres to faktycznie skarpety byłyby w paczkach :roll:

Szczerze mówiąc przeszło mi to przez myśl, ale nie wiedziałam, czy mogę posłużyć się Twoimi danymi.

Kurde, miałam cię zapytać.

Ale nie zrobiłam tego :roll:

dobra, wróć, jeszcze raz!

Napiszcie do Kruelki albo Nefer. Zapytajcie jak tam jest. Ja jestem trochę znieczulony bo widuję te dzieciaki częściej, ale zapytajcie jak to jest być tam wśród nich, patrzeć na ich uśmiechy i widzieć to, że potrafią się usmiechać w nieszczęściu jakie ich dotknęło. Zapytajcie jak to jest jak się do Was przytulają albo przybijają wam piątkę. Zapytajcie co się czuje jak trzymają Was za rękę i chociaż nie rozumieją, to czują, że jest w Was trochę dobra, które ze sobą przynieśliście.

A teraz wyobraźcie sobie, że na skutek życiowych okoliczności, to Wasze dzieci tam trafiają. Że to Wasze dzieci spędzą święta z dyżurującą akurat pielęgniarką, bez mamy i taty, bez babci, bez Mikołaja. Z prezentem wręczonym podczas choinki w świetlicy 18 grudnia. 18, nie 24 bo 24 wszyscy będą świetować w swoich domach.

Wyobraźcie sobie, że to Wasze dziecko w wigilię będzie siedziało przed telewizorem w świetlicy przytulając misia z paczki bo mamy i taty nie ma i nie ma komu cichutko zanucić kolędy.

A jak już to sobie wyobrazicie, to postarajcie się zrozumieć dlaczego tak bardzo zależy mi na tym, żeby te paczki były najpiekniejsze na świecie i dlaczego dla mnie nie istnieją argumenty typu poczta zamknięta zbyt wcześnie czy spóźniony przelew.