Gość coolibeer 18.12.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 wygląda jak dziupla przemytnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mam pytanie. Czy ktos kupił takie klocki jeden zestaw? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=831937106 to bardzo ważne i pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no raczej nie (a na pewno to za siebie mówię) a co wysłali jeden zamiast 18? dandi a te kołysanki dotarły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kołysanki dotarły i tak!!! wysłali jeden a zapłacono za 18. Próbuję dociec czy ktoś nie kupował jednego zestawu a te 18 zwyczajnie nie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ktoś by kupił w aukcji a jak widac kupiła tylko kruelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ktoś by kupił w aukcji a jak widac kupiła tylko kruelcia lub kupił gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.12.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dlatego napisałam 'raczej'. lepiej od razu sie zwrócić do sprzedawcy - łatwo to zweryfikują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 rozumiem, że skarpety w dalszym ciągu nie dotarły ??? bo nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie, nie dotarły. Przed sekundą dotarły za to kapcie od Irmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Choinka zaczyna się za 50 minut. Szkoda... Kurwa, tak bardzo mi szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzięki, że Ci się chce szkoda kapci, ale to trochę moja wina, bo późno zapłaciłam... ja zapłaciłam 29 listopada ostatnia paczka doszła 14 grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wysłałam priorytetem 15 grudnia (wtorek) rano Niestety dandi w privie do mnie, wyraził zwątpienie w to, że w ogóle wysłałam naprawdę bolesne uczucie..... bo nie wiem w czym zawiniłam W privie juz napisałm ale raz jeszcze powtórzę DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO CO ROBISZ DLA DZIECI, DANDI ! to tyle Ps. Trochę więcej wiary w ludzi Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.12.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie, nie dotarły. Przed sekundą dotarły za to kapcie od Irmy. Uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie, nie dotarły. Przed sekundą dotarły za to kapcie od Irmy. Uffff... Fajnie ci Irma, ja już jestem skończona. Mój priorytet idzie 4 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dandi w privie do mnie, wyraził zwątpienie w to, że w ogóle wysłałam Dandi w privie do Ciebie wyraził wkurwienie faktem, że nie słuchasz jak się do Ciebie mówi. Gdyby te przesyłki z allegro szły od razu do mnie, dzieciaki miałyby dziś te rzeczy w paczkach. Co to za róznica czy dostałem to w jednej czy w sześciu przesyłkach? I tak wszystko było rozpakowane i podegregowane. Zresztą nie ważne. Nikt nie ma obowiązku pomagać a jak już pomaga, nie ma obowiązku robić tego w stylu lub pod sugestie Dandiego. Dzieci dostaną skarpety później, wielka mi rzecz. Problem jest tylko w tym, że te dzieciaki wszystko dostają póxniej, gorsze lub wcale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie krzycz na mnie. Od trzech dni ryczę w poduchę bo po Twoim privie świat mi się troche zawalił. Co ty mnie tak atakujesz, co ja ci zrobiłam. Właśnie, że cię słucham, jak nikogo innego na tym forum. Chciałam wysłać trzy przesyłki w jednej, żeby to miało sens, bo w pierwszej przyszło tylko 8 par w drugiej 2 zestawy farb do malowania palcami + ciastolinki a dopiero w tej TAK BARDZO SPÓŹNIONEJ TRZECIEJ - 57 par skarpet Więc sam widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie krzycz na mnie. Od trzech dni ryczę w poduchę bo po Twoim privie świat mi się troche zawalił. Co ty mnie tak atakujesz, co ja ci zrobiłam. Nelka, weź Ty mnie nie wkurzaj. Przecież od kilku dni Ci piszę, że nic mi nie zrobiłaś. Uważam po prostu, że powinnaś się wczytać w wątek, pokombinować i zastanowić się, która opcja będzie ostatecznie bardziej pewna: a) moja - bo i tak rozpakuję i przemieszam a kartony spalę więc czy będą to dwa więcej czy mniej - łorewer a poczta przed świętami też ma co robić więc to, że priorytet idzie 4 dni to nic dziwnego czy b) Twoja - zwózka paczek do Ciebie, przepakowanie CHGW po co, i wysłanie do mnie czyli drogą ciut jakby okrężną. wybrałaś tak jak wybrałaś - nic nie poradzimy więc nie ma co ryczeć w poduszkę Właśnie, że cię słucham, jak nikogo innego na tym forum są dni kiedy się Ciebie autentycznie boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No dobra, chyba właśnie do mnie dotarło, że gdybym od razu podała Twój adres to faktycznie skarpety byłyby w paczkach Szczerze mówiąc przeszło mi to przez myśl, ale nie wiedziałam, czy mogę posłużyć się Twoimi danymi. Kurde, miałam cię zapytać. Ale nie zrobiłam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dobra, wróć, jeszcze raz! Napiszcie do Kruelki albo Nefer. Zapytajcie jak tam jest. Ja jestem trochę znieczulony bo widuję te dzieciaki częściej, ale zapytajcie jak to jest być tam wśród nich, patrzeć na ich uśmiechy i widzieć to, że potrafią się usmiechać w nieszczęściu jakie ich dotknęło. Zapytajcie jak to jest jak się do Was przytulają albo przybijają wam piątkę. Zapytajcie co się czuje jak trzymają Was za rękę i chociaż nie rozumieją, to czują, że jest w Was trochę dobra, które ze sobą przynieśliście. A teraz wyobraźcie sobie, że na skutek życiowych okoliczności, to Wasze dzieci tam trafiają. Że to Wasze dzieci spędzą święta z dyżurującą akurat pielęgniarką, bez mamy i taty, bez babci, bez Mikołaja. Z prezentem wręczonym podczas choinki w świetlicy 18 grudnia. 18, nie 24 bo 24 wszyscy będą świetować w swoich domach. Wyobraźcie sobie, że to Wasze dziecko w wigilię będzie siedziało przed telewizorem w świetlicy przytulając misia z paczki bo mamy i taty nie ma i nie ma komu cichutko zanucić kolędy. A jak już to sobie wyobrazicie, to postarajcie się zrozumieć dlaczego tak bardzo zależy mi na tym, żeby te paczki były najpiekniejsze na świecie i dlaczego dla mnie nie istnieją argumenty typu poczta zamknięta zbyt wcześnie czy spóźniony przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 no toś towarzyszu Dandi, pojechał po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts