Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

A jak już to sobie wyobrazicie, to postarajcie się zrozumieć dlaczego tak bardzo zależy mi na tym, żeby te paczki były najpiekniejsze na świecie i dlaczego dla mnie nie istnieją argumenty typu poczta zamknięta zbyt wcześnie czy spóźniony przelew.

dandi wiem

przeprosiłam cię już w privie, u ciebie, u siebie

nie wiem, co jeszcze mogę zrobić

pomyśl, że takich jak ja jest mniej, bo większość forumowiczów przysłała prezenty na czas

a TY zrobiłeś paczki najpiękniejsze na świecie....

Chciałabym być teraz z nimi i zobaczyć ich radość, kiedy będą odbierały upominki może to byłaby dla mnie terapia wstrząsowa już nigdy nie spóźniłabym się z niczym...

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj Dandi! I po co ten cały elaborat wystosowałeś? Chyba zdajesz sobie sprawę, że wszyscy którzy tu zaglądali i oferowali swoją pomoc starali się zrobić wszystko jak najlepiej. I zapewne każdy z nas może sobie wyobrazić- bardziej lub mniej- jak może być w takim ośrodku. A to czy jakieś skarpety nie dojechały czy inne pierdoły uważam w sumie za mało istotne. Bo i tak dzieci będą szczęśliwe, że każde ma swoją własną paczkę choćby w środku były 2- 3 rzeczy. A z tego co widzę wszystkie dostały dużo więcej.

Tak więc Nelli- nie bij się już w piersi, bo uważam, że Dandi przesadza. Może przez to, że jest tak mocno związany z tym ośrodkiem a może po prostu, bo taki jest.

Wg mnie i tak wyszło nieźle.

BTW Gratukuję spakowania wszystkich paczek.

BTW 2 Przede wszystkim spokoju i zdrowia życzę :roll:

przepraszam...

Nie, to ja przepraszam.

Chciałaś jak najlepiej i właściwie to co zrobiłaś miało w założeniu służyć ułatwieniu mi zycia. ja otoczony wysokim murem własnej filantropii zauwazyłem końcówkę wydarzeń: dzieci nie dostały skarpet. Monika ma rację - skarpety to tylko skarpety i niczym innym nigdy nie będą. Zamiast podziękować Nelce za zaangażowanie wywaliłem jej między wierszami, że ejst durna bo nie słucha boskiej inkarnacji dobroci, filantropii i posiadania racji w osobie szanownego piszącego te słowa.

Zachowałem się jak dupek i w końcu przestałem widzieć cokolwiek za wyjątkiem czubka własnego zarozumiałego nochala.

Przepraszam Cię Nelli