Nelli Sza 18.12.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A jak już to sobie wyobrazicie, to postarajcie się zrozumieć dlaczego tak bardzo zależy mi na tym, żeby te paczki były najpiekniejsze na świecie i dlaczego dla mnie nie istnieją argumenty typu poczta zamknięta zbyt wcześnie czy spóźniony przelew. dandi wiem przeprosiłam cię już w privie, u ciebie, u siebie nie wiem, co jeszcze mogę zrobić pomyśl, że takich jak ja jest mniej, bo większość forumowiczów przysłała prezenty na czas a TY zrobiłeś paczki najpiękniejsze na świecie.... Chciałabym być teraz z nimi i zobaczyć ich radość, kiedy będą odbierały upominki może to byłaby dla mnie terapia wstrząsowa już nigdy nie spóźniłabym się z niczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jessssssu, co tu sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jessssssu, co tu sie dzieje? wszystko już dobrze, małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Oj Dandi! I po co ten cały elaborat wystosowałeś? Chyba zdajesz sobie sprawę, że wszyscy którzy tu zaglądali i oferowali swoją pomoc starali się zrobić wszystko jak najlepiej. I zapewne każdy z nas może sobie wyobrazić- bardziej lub mniej- jak może być w takim ośrodku. A to czy jakieś skarpety nie dojechały czy inne pierdoły uważam w sumie za mało istotne. Bo i tak dzieci będą szczęśliwe, że każde ma swoją własną paczkę choćby w środku były 2- 3 rzeczy. A z tego co widzę wszystkie dostały dużo więcej. Tak więc Nelli- nie bij się już w piersi, bo uważam, że Dandi przesadza. Może przez to, że jest tak mocno związany z tym ośrodkiem a może po prostu, bo taki jest. Wg mnie i tak wyszło nieźle. BTW Gratukuję spakowania wszystkich paczek. BTW 2 Przede wszystkim spokoju i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jessssssu, co tu sie dzieje? wszystko już dobrze, małgoś Na chwile Was zostawic... Dandi ma prawo byc poddenerwowany, a reszta ma prawo nie przewidziec pewnych logistycznych aspektow. A teraz dajcie sobie buzi i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jessssssu, co tu sie dzieje? wszystko już dobrze, małgoś Na chwile Was zostawic... A teraz dajcie sobie buzi i po sprawie. Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem dandi uważaj http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/d010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 przepraszam... Nie, to ja przepraszam. Chciałaś jak najlepiej i właściwie to co zrobiłaś miało w założeniu służyć ułatwieniu mi zycia. ja otoczony wysokim murem własnej filantropii zauwazyłem końcówkę wydarzeń: dzieci nie dostały skarpet. Monika ma rację - skarpety to tylko skarpety i niczym innym nigdy nie będą. Zamiast podziękować Nelce za zaangażowanie wywaliłem jej między wierszami, że ejst durna bo nie słucha boskiej inkarnacji dobroci, filantropii i posiadania racji w osobie szanownego piszącego te słowa. Zachowałem się jak dupek i w końcu przestałem widzieć cokolwiek za wyjątkiem czubka własnego zarozumiałego nochala. Przepraszam Cię Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A teraz sie beda samobiczowac. Jak bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ... pozwólcie, że zmienię temat ... ... i dla Wszystkich Organizatorów i Uczestników "POMAGAM" ... zagram na bębenkach http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/baBwanLP.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 nie wiem- ja nie Byłem a u Bony odzywa się poczta głosowa. Jak ją złapię to napiszę i pokaże zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 tak tak czekamy na zdjęcia ściskam ciepło w te mroźne wieczorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 wygląda jak dziupla przemytnika prawda Muszę mojemu mężusiowi pokazać że i jego przerobiony karton na odpowiednie dla poczty wymiary jest na zdjęciu (sam go skracał i kleił ) I najważniejsze Wielkie BRAWA dla Dandi za ogrom pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kolorowych snów DZIECIAKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No kurczę, jakieś foty byłoby super obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No kurczę, jakieś foty byłoby super obejrzeć. popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 18.12.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ja też. dysponuję nr telefonu, adresem i opisem pamięciowym Bony Dei. Kto chce? Palec pod budkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Mnie wystarczy opis pamieciowy... Prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dawaj ?(chyba trochę wyrywna jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts