dandi3 18.12.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kobieta, lat około 30. średni wzrost, szczupła budowa ciała, krótki tułów i długie kończyny, długa twarz, owalna o nie wystających kościach policzkowych, ortognatyczna. Włosy jasnoblond, brwi poziome i dość obfite, jasne oczy, w kolorach od zielonego do jasnoniebieskiego w zależności od kąta padania promieni słonecznych, osadzone w słabo rozwartej, poziomej szparze ocznej, niewypukłe, z fałdą powiekową najwyżej średnią. Nos długi, silnie wystający o wysokiej i wąskiej nasadzie, o progu prostym, końcu ostrym, wysokich i cienkich skrzydełkach, poziomej przegrodzie i długich, wąskich otworach. Warga górna jest wysoka, rynienka podnosowa (philtrum) wyraźnie odgraniczona, niegłęboka, usta są miernie szerokie o raczej grubej czerwieni wargowej. Żuchwa jest wysoka, kanciasta, o zaznaczonych kątach i zaokrąglonym podbródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kobieta, lat około 30. średni wzrost, szczupła budowa ciała, krótki tułów i długie kończyny, długa twarz, owalna o nie wystających kościach policzkowych, ortognatyczna. Włosy jasnoblond, brwi poziome i dość obfite, jasne oczy, w kolorach od zielonego do jasnoniebieskiego w zależności od kąta padania promieni słonecznych, osadzone w słabo rozwartej, poziomej szparze ocznej, niewypukłe, z fałdą powiekową najwyżej średnią. Nos długi, silnie wystający o wysokiej i wąskiej nasadzie, o progu prostym, końcu ostrym, wysokich i cienkich skrzydełkach, poziomej przegrodzie i długich, wąskich otworach. Warga górna jest wysoka, rynienka podnosowa (philtrum) wyraźnie odgraniczona, niegłęboka, usta są miernie szerokie o raczej grubej czerwieni wargowej. Żuchwa jest wysoka, kanciasta, o zaznaczonych kątach i zaokrąglonym podbródku.Dandi w życiu Ci się na oczy nie pokażę - nie chcę takiego opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 zresztą opis nosa powala mnie poziomej przegrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Kobieta, lat około 30. średni wzrost, szczupła budowa ciała, krótki tułów i długie kończyny, długa twarz, owalna o nie wystających kościach policzkowych, ortognatyczna. Włosy jasnoblond, brwi poziome i dość obfite, jasne oczy, w kolorach od zielonego do jasnoniebieskiego w zależności od kąta padania promieni słonecznych, osadzone w słabo rozwartej, poziomej szparze ocznej, niewypukłe, z fałdą powiekową najwyżej średnią. Nos długi, silnie wystający o wysokiej i wąskiej nasadzie, o progu prostym, końcu ostrym, wysokich i cienkich skrzydełkach, poziomej przegrodzie i długich, wąskich otworach. Warga górna jest wysoka, rynienka podnosowa (philtrum) wyraźnie odgraniczona, niegłęboka, usta są miernie szerokie o raczej grubej czerwieni wargowej. Żuchwa jest wysoka, kanciasta, o zaznaczonych kątach i zaokrąglonym podbródku. Niesamowity jesteś!!!!!!!!!!! Prawdę mówiąc po opisie nie wiadomo czy bona dea to piękna kobieta, ale na pewno wiemy, ze młoda i przyciąga wzrok. A Zlociutka juz pewnie przyzwyczajona, ze Ty tak szczegółowo przyglądasz sie obcym babom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Boszsz,nie chciałabym być n i g d y opisywana przez Dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.12.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 niezłe, niezłe .... ale kurde - coś mi si tu nie klei .... normalnie każdy facet to by opisał mniej więcej tak: niska, szczupła, ładna , uwarunkowana odpowiednio .... Dandi .... może Ty nie facet? ale nie - niemożliwe , przecież widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.12.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 przecież widziałam kuffno Ty tam widziałaś. W ubraniu się nie liczy i można Ci wcisnąć każdą ciemnotę. Kasia widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Latałeś przy Kasi goły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Latałeś przy Kasi goły? może niekoniecznie latał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.12.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Kobieta, lat około 30. średni wzrost, szczupła budowa ciała, krótki tułów i długie kończyny, długa twarz, owalna o nie wystających kościach policzkowych, ortognatyczna. Włosy jasnoblond, brwi poziome i dość obfite, jasne oczy, w kolorach od zielonego do jasnoniebieskiego w zależności od kąta padania promieni słonecznych, osadzone w słabo rozwartej, poziomej szparze ocznej, niewypukłe, z fałdą powiekową najwyżej średnią. Nos długi, silnie wystający o wysokiej i wąskiej nasadzie, o progu prostym, końcu ostrym, wysokich i cienkich skrzydełkach, poziomej przegrodzie i długich, wąskich otworach. Warga górna jest wysoka, rynienka podnosowa (philtrum) wyraźnie odgraniczona, niegłęboka, usta są miernie szerokie o raczej grubej czerwieni wargowej. Żuchwa jest wysoka, kanciasta, o zaznaczonych kątach i zaokrąglonym podbródku. pracowałeś kiedyś w policji??? jako patolog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.12.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nie. Oględzinami kobiecych twarzy zajmuję się hobbysteycznie a tak w ogóle to moją ulubioną stroną jest ta: http://flashface.ctapt.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 http://flashface.ctapt.de/ ja piernicze - ale odjazd .... lepsze niż Sims Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 19.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 http://flashface.ctapt.de/ ja piernicze - ale odjazd .... lepsze niż Sims prawda też się troszkę pobawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 próbowałam zrobić siebie, ale mi nie wyszło...nie było odpowiednich oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a mi się udało zrobić Ciebie I Kaśię. Szkoda, że nie można zapisać jako JPG i wkleić tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a print screen? szkoda...ja jak siebie robiłam to zawsze mi wychodził albo paszczur, albo lalka...żadna nie podobna do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ja też próbowałam... niby oddzielnie jako tako ale jak wszystko się połączyło to sama bym się nie rozpoznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 nie bęzie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ... no właśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bona Dea 21.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 witam wszystkich! Dandiego zabiję na śmierć po moim opisie , ale do rzeczy: choinka udała się cudownie, dzieciaki z prezentów są przeszczęśliwe. furorę zrobiły radyjka z latarką, oraz telefony komórkowe. telefonu nie odbieram bo sie zepsuł i sie nie da odebrać. zdjęcia będą z wigilii ale może za dzień lub dwa jak tylko nasz zakładowy fotograf przyśle mi je to powklejam. DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM BAAAAAAARDZO żeby nie WY to nie byłoby tyle radości w naszym zakładzie. Na razie spadam, bo dopiero wciągnełam nogi do domu a też mam małe dzieci i swięta za pasem . Będę ok godz23 24. to chętnie odpowiem na wszystkie pytania , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts